maanantai 17. joulukuuta 2007

Laillinen virus

Tässä blogissa on tähän asti pyritty välttämään kaikkein ilmiselvimpiä vitutusaiheita, kuten säätä, Yleisradiota ja ohuen ohuita leikkeleitä. Syynä tähän on ollut jonkinlainen kunniahimo ja ammattiylpeys: "mepäs ollaankin vittuuntuneita niin hämmentävistä ja yllättävistä asioista, että perusurpo lukija voi vain suu auki hämmästellä, kuinka lahjakkaasti ja monipuolisesti ihmistä voikaan vituttaa". On kuitenkin selvää, että välillä Tommi Eviläkin palaa halusta hypätä reilun 8 metrin sijaan 25 cm. Nyt meikä-Pasa pistääkin paremmaksi ja hyppää -12,5 cm!

Samalla tämä on tribuutti Atpon Linux-urpo-tekstille (viitaten Atpo, Linux-Urpo-teksti, 2007).

HAISTAPPA BILL GATES VITTU, JA PYYDä SITÄ PASKAFIRMAAS JA SEN KUSISOFTIA TEKEMÄÄN SAMOIN!!!

Miten helvetissä johtavassa markkina-asemassa oleva firma voi generoida liukuhihnalta pelkkää ripulipaskaa vuodesta toiseen??

1) Vista
Miten vittu voi olla mahdollista, että yhden nuhasen valikkoanimaation lisääminen käyttöjärjestelmään tekee siitä 1000 % edeltäjäänsä hitaamman ja muutenkin paskemman? Ja se helvetin animaatio on kaiken lisäks susiruma!

2) Word
VITTUvittuVITTU!!! Ei vittu pitäis olla vaikeeta tehdä softaa, jolla voisi menestyksekkäästi kirjoittaa kolme riviä tekstiä A4-kokoiselle lätylle. MUTTA NÄKÖJÄÄN ON!! Kymmenen vuoden tuotekehityksen tuloksena on saatu aikaiseksi monen gigan paskaläjä, joka kirjoittaessa vaihtelee huvikseen fontteja, marginaaleja ja kirjoittajan kalsareita vain kaatuakseen blue screeniin alle viiden minuutin työrupeaman jälkeen. "Muistithan tallentaa..?" NO EN MUISTANUT, MUTTA SUA MUISTAN VETÄÄ PATAAN!

3) Se vitun paskaklemmari
Atpo kerto joskus, että se vääntelee aina paskaks kaikki toimiston klemmarit ihan siltä varalta, jos se vaikka jotenkin mystisesti satuttais sitä Gatesin kusipää-rinkulaa. En syytä Atpoa, sillä tekisin saman, jos joku joskus palkkais mut johonkin toimistoon. ÄLÄKÄ VITTU SANO, ETTÄ "no mut saahan sen pois ja nillinnillin.." IHAN VITUN SAMA, KUN RIKOS TAPAHTUI JO SILLOIN, KUN JOKU MIKKIHIIRI KEKSI KYSEISEN HOMONAAMAN!!

4) Internet Explorer
Hei, se on vaan selain! KUINKA TE SENKIN OOTTE ONNISTUNUT TEKEMÄÄN NIIN HELVETIN PÄIN VITTUA??

5) Tietokoneen käynnistäminen uudelleen AINA, kun tekee jotain
"Avasit Excelin, joten tietokoneesi on käynnistettävä uudelleen". VITTUUUU!!!

Noniin. Ja jotta ei jäisi epäselvyyksiä, niin kyllä te Apple-urpotkin ootte ihan yhtä kusipäitä.

19 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

lol omk en tajuu sua lol.... ootko iha vajukki??? =/// mua alkaa ärsyttää toi sun valitukses....tääl on ihmisii jolla on sika pahoi ongelmii lol enemmä ku sull.... lol rajota vähä hehhe lol...

Anonyymi kirjoitti...

ihhihhihihi:) ehka paras kirjotus tahan mennessa. vitun klemmari!

Anonyymi kirjoitti...

Eikä olla...

Anonyymi kirjoitti...

Turpa kiinni vitun pentu! Oletko itse koskaan Wordissa taistellut sivunumerointien kanssa? Aivan ylitsepääsemätöntä saada numerointi alkamaan vasta kolmannella sivulla! Vittu mitä paskaa! Kuluu 15 minuuttia siihen että ne vitun numerot saa alkamaan ykkösestä vasta nimiösivun ja sisällysluettelon jälkeen. Ime persettä Micro$oft!

Anonyymi kirjoitti...

hei pasa ja atpo, voisitteko kirjoittaa siitä kuinka paljo Mazinger Z vituttaa teitä?

t. jaana 9v :)

ps.te ootte kivoja setiä
pps.haluaisin jouluksi dragonball z dvd-boxsetin

Anonyymi kirjoitti...

kyllä se vittu on niin vittu että voi vittu vittu vittu... !!!

vittuun tää pimboys 95, 97 98 xp:t jne yms lol ...

kone aukee harvemmin takuu varmasti... perkeleen perkele...

Anonyymi kirjoitti...

jouluvitutuksen aika on nyt!

Anonyymi kirjoitti...

juurikin näin! "Ja helvetin klemmari koko ajan tuolt vittuilee mulle!" -Stenu

Anonyymi kirjoitti...

Reps:)

Mä joudun niin yhtymään tohon Word paskaan.

Anonyymi kirjoitti...

mua vituttaa tää saatanan joulu vitun teennäinen mukamas iloinen anna-mulle-kaikki-lahjat hässäkkä...perkeleen perkeleen perkele... vittu saatana jumalauta...ollaan niin kilttejä ja saatanan avuliaita ja mukavia ja ihania ja kauniita ja rohkeita ja ystävällisiä ja ylistetään jeesuksen syntymää... se äijähän synty jo tuhansia vuosia sitten ja kuoli ja kuopattiin, pakkoko sitä on enään jauhaa samaa bullshittiä vuodesta toiseen...

vittu mä ostan kaikille lahjaksi köyttä ja tiiliskiven... siinähän miettii mitä sillä tekee koko loppu vuuen...vittu

Anonyymi kirjoitti...

ROFL!

Anonyymi kirjoitti...

Jos wordin käyttö kerran vituttaa noin paljon, niin hommatkaa pahvipäät OpenOffice.

No, nyt joku voikin sitten kertoa, kuinka paljon vituttaa se, että kyseinen softa ei suostu tallentamaan pitkää tekstiä ilman, että joku random pätkä siitä on a) eri fontilla b) eri rivivälillä c) eri marginaaleilla kuin muu teksti. Ja arvatkaapa, nouseeko kirjoittajan v-käyrä taivaisiin, kun pitäisi saada aikaan esittelykelpoisen näköistä tekstiä ja open offise tekee tämän tempun biljoonannen kerran.

Että siinähän sitten säädät.

Anonyymi kirjoitti...

no tän joulunhan tosiaan vois tunkee niin syvälle perseeseen kun vaan pystyy! Vittumaisin tekopirteä juhla mitä on olemassa!!

Anonyymi kirjoitti...

Miten helvetissä johtavassa markkina-asemassa oleva firma voi generoida liukuhihnalta pelkkää ripulipaskaa vuodesta toiseen??

No _juuri_siksi_. Äänestäkää vajailla aivoillanne ja olkaa käyttämättä niitä paskasoftia. Jos olisi aitoa kilpailua, niin ehkä MS voisi uhrata pari minuuttia pienelle kuluttajallekin.

Anonyymi kirjoitti...

MARKO! MARKO! turpaanipäinen fakiiri! ..tais tulla mikrotukihenkilöstä sopraano. :D

Anonyymi kirjoitti...

No just siks kun se on vittu johtavassa marrkina-asemassa ja miten se siellä pysyy on siks, että tietokonepelejä kaikille tän maailman jani-pettereille ja niiden faijoille julkaistaan tasan siihen windows alustalle.
Pakko siin on sit, päivittää nuhapumpuksi muuttunut kolme vuotta sitten vielä super-kone, uusimpaan rautaan jotta se jaksais pyörittää ton wintoosan ja pelin.

Anonyymi kirjoitti...

Hei mä pelkään sua älä kirjota ;(

Anonyymi kirjoitti...

Se klemmari on kyllä jaksanut vituttaa itteäni vuodesta '95 saakka. Kyllä ne muutkin 'apurit' rassaa mutta se klemmari nimenomana siksi että se tunkee aina automaattisesti päälle... vitun mulkku. Tää vittuvittu tarttuu perkele!

Anonyymi kirjoitti...

Vituttaa saatanasti Perkeleen jumalauta aaaaaaaAaaaa haistakaa persereikääni saatanat