tiistai 25. joulukuuta 2007

Pasan ja Atpon jouluspesiaali

Atpo: Pitäiskö duunata yhessä joku jouluspesiaali? Muutamia huomioita: en tiedä, mikä on jouluspesiaali, miten semmonen tehtäis tai että kiinnostaako mua tehä semmosta.

Pasa: Duunataan vaan. Vaikka juhannukseks. Arvaappa muuten, miten paljo kiinnostaa jouluspesiaali, kun kumpikaan sana ei nappaa edes erikseen?

Atpo: No mitä vittua siihen paskaan sitten laitetaan?

Pasa: No jos nyt alotettais vaikka laittamalla sua pataan, ihan näin joulun kunniaks. Myös niille Pelastusarmeijan jurpoille vois myös antaa pataan, tuntuis se rahan antaminenkin heti paljon mielekkäämmältä.

Atpo: Mä oon yllättynyt, ettet sä noin joviaalina tyyppinä vieläkään oo lähtenyt kerääjäks. Tolla sun profiilillas varmasti pata kilisis joka hetki. No joo, pitäiskö meiän oikeesti jotenkin kritisoida joulua ja kaikkee sitä paskaa, mikä siihen liittyy?

Pasa: ...

Atpo: Katkoikko muuten ton yhen palautepostin? "Kyllähän Pasa ja Atpo teitäkin joulu vituttaa, eikö?" Taas on joku patteripää keksinyt, että jukeboksihan noi Pasa ja Atpo on. Onneks olkoon vaan sillekin rapalakurkulle.

Pasa: Joo kyllä mä sen näin. On aika vitun omaperästä. Teki mieli kysyä siltä, että "Ihan ittekö keksit, että joulu ja kaikki se paska, mikä siihen liittyy, vois vituttaa? Tiesitkö, että noin 5 miljoonaa suomalaista on samaa mieltä?" Siinä mielessä se on tietty hämmentävää, että ne samat 5 miljoonaa urpoa generoivat ihan itse sen paskan.

Atpo: Heh. On muuten kohtuu pysyttävää joskus kattoa noita palautteita... Toivottavasti pukki toi sille mierosielulle ison kasan lahjoja. Sen kolmerivisen sähköpostiviestin keskeinen sisältö mun silmistäni katottuna oli kyllä, että sen vanhemmilta se semmosia ei ainakaan oo sattunut saamaan. Mutta se siitä urposta. Onhan toi joulu toisaalta semmonen universaali vitutusaihe, ettei sitä kehtaa jättää käyttämättä ja jotain roskaa tonne blogiin vissiin taas pitäis koittaa generoida.

Pasa: No onhan se noinkin (NO NIINHÄN SÄ JUST SANOIT!!)... Mut en mä ainakaan pysty nyt pullauttaan mitään timanttia tekstiä siitä, kuinka mua vituttaa markettien paskapukit, mummolta saadut vääränkokoset ja rumat villasukat, joka paikassa soivat jurpot joululaulut tai idiootit, jotka tekevät kaikkensa (no eihän se paljon oo, tiedän), jotta saavuttaisivat jonkun mystisen joulumielen ja sitten kun homma meneekin vituiks, niin hakataan kännissä vaimo, lapset ja naapurin koira.

Atpo: Sä puhut tosta kaikesta, ikään kuin se ei jotenkin onnistuis nimen omaan nyt. Mulle on kyllä ihan sama, mitä ton kanssa tehdään. Mua ei palele jotain joulupaskaa kirjottaa, kun nyt ne uudet sukatkin on jo tiedossa.

Pasa: No palele sä vaikka keskenäs ja toivota siellä esim. hyvää vappua. Voisit säkin kerrankin väittää olevas aikaas edellä (todellisuudessahan oot sitä n. 7kk jäljessä). Että HV vaan. Mä lähen viiltämään kinkkua!

--

Vittumaista joulua ja pettymyksien täyteistä uutta vuotta!

T: Pasa & Atpo

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

olipa väsyny teksti. ei tainnu huonosta yrityksestä huolimatta oikeasti joulu vituttaa.

Anonyymi kirjoitti...

Yhdyn edelliseen, turhan pitkältä vedettyä tekstiä.

Anonyymi kirjoitti...

...utta selvästikin aiheutti lukijoille edes hieman vittuubtuneisuutta ;P

Ana kirjoitti...

Ja tähän välin hiukan musiikkia: NISSEPOLKKA!

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa ja rakkaudentäyteistä joulua Atpo-nallelle ja Pasa-höpöpuubille sekä mainiota uutta vuotta!

Anonyymi kirjoitti...

Joulupukki panee tonttuja perseeseen ja pukki pitää esinahkaa takana