keskiviikko 12. joulukuuta 2007

Hyvää uutta vuotta

Voi vitun vittu!

Kaveri soitti äsken ja kysy, että mitä meinaan tehdä uutena vuotena. No ensinnäkin... MEINAAN ENSI VUONNA TEHDÄ PARIA KOLMEAKIN JUTTUA, JOTEN JOS HALUAT ETTÄ LUETTELEN NE KAIKKI, NIIN HANKIPA ENSIN TUOLI JA PARI LAVAA KESKIOLUTTA!!!

Jos annetaan sanoilla saivartelun olla omassa ”arvossaan”, niin voidaan pysähtyä miettimään itse pääongelmaa. Riepoo nimittäin aika näyttävästi se, että joka vitun uutena vuotena, juhannuksena ja pääsiäisenä pitää jotenkin suunnitelmallisesti koota joku vanha ryyppyporukka ja vetää keittoa ja koko ajan kehua, miten helvetin hauskaa just nyt on kun on vittu tinat ja kaikkea. Puhumattakaan Suomen itseoikeutetusti paskimmasta tapahtumasta, vapusta, jonka pelkkä nimen mainitseminen tuo mieleen punikit, ääliöteinit (muita teinejä ei taida edes olla), teekkarit vittupäisten lehtiensä kanssa joka kadun kulmassa heilumassa, ne vitun tyhmät huiskat ja kolme-neljä muuta vittunaamahommaa. Ei riitä, että jokainen noista tapahtumista on kohtuu rajatonta paskaa, vaan niiden takia pitäisi vielä suunnitella jotain!

Mä voin kertoa kaikille typeriä kysyville vittunaamoille, että DOKAILEN KOTONA KALSARIT JALASSA ENKÄ AIVAN VITUN VARMANA LÄHE YHTÄÄN MIHINKÄÄN PERSENAAMATAPAHTUMAAN VÄITTÄMÄÄN, ETTÄ ON HAUSKAA!

Koitan tässä nyt sivistyneesti ilmaista, että tommonen ”mitä Atpo meinaat tehdä kun ens viikolla on...” –tyyppinen lässyttäminen ja siihen johtava ajatuskulku täyttää kyllä aivan jokaisen vittupäisen paskatouhun kriteerin. Miks vitussa ei voi vaan runkkailla kotona kaikessa rauhassa ilman, että pitää perustella kuukausi etukäteen, miks ei kiinnosta vittuakaan tulla sinne teidän mökille kattomaan niitä sun vitun urpoja kavereita, joiden rinnalla Pasa on tanssiva adonis ja mä en vaikuta niin myyrältä kun yleensä. Ja sitten koko viikko ennen kyseistä tapahtumaa soitellaan ristiin ja mehustellaan niin vitusti, kun on "hauska viikonloppu tulossa". EI VITTU OO! Oon aivan varma, että mikä tahansa perusviikonloppu tai itse asiassa mikä tahansa perusmikävaan on hauskempi, parempi ja vaikka mitä muuta siistiä verrattuna tommoseen pakolla kyhättyyn paskaan.

Perkele että raastaa taas ihan vakavissaan. Taidanpa pyytää pari kaveria meille dokailemaan ens viikolla. Onhan silloin sentään Lucian päivä. Ei kun vittu... se on jo huomenna. Vittuun kalenterit!

9 kommenttia:

MerryBerry kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Amen!

voiko tyhjentävämmin asian sanoa...en oo itekään viettäny ko. pppaloita sit miesmuistiin...vitun turhia...koska vaan voi keitottaa ilman moisia tekosyitä...niinku esim just nyt
/me hakee jääkaapista kylmää olutta :)

Anonyymi kirjoitti...

Sillä lailla!

Viinaahan voi juoda teeskentelemättä, että on hauskaa. Jatka samaa rataa niin ei palstan kirjoituskaan tyssää aiheiden puutteeseen!

Anonyymi kirjoitti...

Teksti on taas sitä perinteistä, mutta timanttisen aiheen valitsit. Vituttaa kaikenmaailman tekohauskat "pakko pitää kivaa" juhlapäivät ja muut.

Anonyymi kirjoitti...

ASIAA!

Allakan armoillahan ollaan jo muutenkin. Ei se vitun kalenteri määrää tosimiehen ilonpitoa. Aito juhlinta on spontaania ja improvisoitua ihan milloin vaan, kun siltä tuntuu, vittu!

Anonyymi kirjoitti...

Onneks onneks onneks tänä vuonna on täydelliset tekosyyt olla menemättä tekopirteenä syömään appivanhempien pahaa jouluruokaa ja olla olematta väkisin mukahauska kavereiden kanssa uutenavuotena. Vittu mä oon kalsarit jalassa himassa enkä vastaa yhteenkään hyvää kyseistä juhlaa - mikä meininki -tekstariin.

Anonyymi kirjoitti...

... tee jotain erilaista...

...rakenna mieleisesi räjäytettävä ( vaikkapa koottava ) kuvittele siihen typerät vittumaiset kaverisi ja ei muutakuin tulta perään... loppuu se vitutus kun kuvittelet vittumaiset kaverit lentävän taivaan tuuliin ... ja siihen kun pistää kyytipojaksi muutamat kirkkaat juomingit, se korottaa mielihyvän kirjaimellisesti taivaan tuuliin, vitun stratosfääriin... sen jälkeen voi vaivatta hyvän tuulisen jatkuvuuden vauhdittamana lennättää omaa valkoista magiaansa pitkin tapetteja ja pyyhkiä jälkimainingit verhoihin

ja vittu mikä mä olen vittumaisia ehdotuksia latelemaan...vittu joo...

Anonyymi kirjoitti...

Pääasia että mies viihtyy! (ja dokaa!)

Unknown kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.