maanantai 10. joulukuuta 2007

Juo kuravettä päälle!

Mitenkäs tämän nyt sivistyneesti muotoilisi...

HAISTAKAA NOKIALAISET VITTU!

Jos ja kun tässä universumissa on persereikä, niin se on ihan varmasti Nokialla! (Ei hätää, turkulaiset, kyllä teilläkin on tärkeä rooli maailman paskantuotannossa.) On käsittämätöntä, ettei kyseistä sontaluukkua ja sen asukkaita vieläkään ole eristetty sivistyneestä maailmasta!

Ja ei, nyt ei ole kyse siitä, että Nokia olisi hoitanut vesiasiansa päin vittua. Päinvastoin, kyseessähän oli melkein onnistunut yritys päästä eroon 30 000 ongelmasta. Sen sijaan tässä riepoo vähintään joka suunnasta se, että nyt kyseisen paskapitäjän kaikki pellehermannit kitisevät joka ainoassa mediassa, kuinka on "kammottavan epäoikeudenmukaista ja raakaa, kun on vähän ripuli" ja kuinka "ruuanlaitto on mahdotonta, kun ei ole vettä" ja kuinka kyseessä on "järkyttävä katastrofi, josta syylliset pitää saada tilille".

JUOKAA NYT VITTU SITÄ KURAVETTÄNNE SEN VERRAN, ETTÄ LOPPUU NOI ONGELMAT! Puoli maailmaa elää ilman kraanavettä joka vitun päivä ja te kitisette, kun se liemi pitäisi hakea sillä citymaasturinpaskalla puolen kilometrin päästä olevasta marketista! KORJATKAA NE HELVETIN PUTKENNE JA PYSYKÄÄ POISSA MUN TELKKARISTA NARISEMASTA!

Ikävintä tässä touhussa on se, ettei tämän punikkikylän urpoilu haittaa vain sen omia kulkumulkkuja. EI TODELLAKAAN! Esimerkiksi kännykkä-Nokian markkinaosuus olisi nykyään noin 100 %, ellei sen brändiä järjestelmällisesti ja kylmänviileästi puukottaisi maailmankaikkeuden surkein ja säälittävin ihmiskeskittymä. Ja kuka muka enää uskaltaa ostaa niitä helvetin kumipyöriä tai -saappaitakaan, kun täysin perustellusti voi silloin joutua julkisesti teloitetuksi?

Helvetti, vaihtakaa nimenne vaikka Kusikyläksi, niin voitte rauhassa paskantaa omaan saappaaseenne ilman, että oikeat ihmiset joutuvat kärsimään teistä! Lisäksi voitte vetää ittenne viemäriin sinne paskanne sekaan. OLISITTE KERRANKIN TASOISESSANNE SEURASSA!

26 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Nimenomaan.

Anonyymi kirjoitti...

Jumalauta mua sieppasi, kun nokialaiset ämmät itkivät telkkarissa, kun "meidän Jenna-Jessiina Alma-Camillalla on huono olo"! PERKELE, joka saatanan vuosi joka ikisessä päiväkodissa ja koulussa pyörii rotavirusta, norovirusta, kihomatoja, täitä ja ihan sitä tavallista vitun oksennustautia, helvetti! Jos ei se oma kultapuppeli ole vielä mitään vastaavaa tarttuvaa kiertotautia sairastanut, ni JO NYT OLI JUMALAUTA AIKAKIN! Vittu tartte mun telkkarissa määkyä.

Anonyymi kirjoitti...

high five pasa!

Anonyymi kirjoitti...

Hävettää myöntää, mutta olen itse asunut tuossa kusikeskittymässä lapsuuteni ja osan nuoruudestani. Kirkkain silmin ja käsi raamatulla voin sanoa että ylivoimaisesti universumin vittumaisin pitäjä! Saatanan kommunistikumityöäläiset, juokaa vettä!

Anonyymi kirjoitti...

Joo, ei muuta kun kupu päälle ja pommia perään Simpsonien hengessä.

Anonyymi kirjoitti...

...itsehän juon olutta...

Anonyymi kirjoitti...

asiaa

Anonyymi kirjoitti...

NOKIA
-connecting pipelines-

Anonyymi kirjoitti...

no olipa se paljastavaa tekstiä. ei sinulla taida olla niin montaa lepakkoa kellotapulisa kuin luulet. ensinnäkin tämä "ollilan nokia" on velkaa tälle teollisuuspaikkanunnalle niin nimestään kuin kehityksestään. joutaisi maksaa rojalteja muillekkin kuin amerikan eläkeläisille. tuon verran voisit historiaan perehtyä. ja sitten tuo vertailun "taito". on täysin suhteetonta verrata suomea kehitysmaihin. kuulostaahan se hienolta aina etsiä suuria eroavaisuuksia mutta pitäsi niillä jotain yhteistäkin olla ennenkuin niitä voi vertailla. jokaisella nokialla oireita saaneella on oikeus olla vihainen jo toivottavasti tuo media-aika sai aikaan pienen tarkastuksen suomen muilla vesilaitoksilla. kävikö tuo mielessä? jospa noita laittomia liitoksi nyt ei enää muualla tulisi samalla tavalla esiin. solidaarisuutta sinulla ei taida uhreille tulla ennenkuin itse pääset kokeilemaan miltä tuntuu maata tipassa kuivuneen kehon kanssa. lapsille, sairaille ja vanhuksille tämä olisi voinut pahimmillaan olla hengen vaarallista. kun ei todellakaan ole tämän tärkeämpää sanottavaa sinullakaan niin todellakin harmittaa että tämä julkisuuden saaminen on näin helppoa nykyään. sitähän sinä hait, ja minä tässä vastaamalla sinulle annan. meni vaan hermot kun olit jo kerännyt muutaman joo-joo-miehen. idiootteja kaikki.

Anonyymi kirjoitti...

voi ny vitun anonyymi nokialainen...

Anonyymi kirjoitti...

Vittuako mun lepakot kenellekään kuuluu, saatana.

Anonyymi kirjoitti...

Joopa joo, mutta eipä oo kukaan pakottanut muuttamaan Suomen punaisimpaan kaupunkiin. Kyllähän sen tietää, mitä taistolaisuus koko infralle aiheuttaa. Samaa vettä juodaan mm. Venäjällä.

Anonyymi kirjoitti...

Melko asiaton postaus.
Voi olla että tekstin sisältö olisi hieman erilainen jos olisit itse sairastanut kyseisen paskataudin, johtuen vesilaitoksen työntekijän erehdyksestä.
Toivotan sinulle hyvää joulun odotusta ja mahataudin täyteistä uuttavuotta =)

Anonyymi kirjoitti...

bolsevikit vastuuseen!!! saatana! toi on kommunistien ´tai sanotaan vaikka taistolaisten (ei nimi aatetta pahenna, ellei aate nimeä!!) aikaansaannoksia! samaa saatanan neukkulaista välinpitämättömyyttä ku suomenlahden saastuminen, ku veli-venäläinen laskee paskat pöntöstään suoraan nevaan...ei jumalauta!

koovee kirjoitti...

Taidat todella vihata nokialaisia! Ei se väärin oo. :)

Anonyymi kirjoitti...

VIHAAN!!! kommunisteja!

Anonyymi kirjoitti...

just näin.
nim. nokialainen

Anonyymi kirjoitti...

voi jumalauta hae ite vetes joka päivä jostain kuusesta! sillä saatanan vedellä ei voi edes peseytyä saatana. ja sitten kun sitä vettä saa vittu juosta hakemassa pitkin kyliä kun se on jokapaikasta loppu! ja saatana media on kyllä aika pahasti laittanu sanoja nokialaisten suuhun, en tiedä KETÄÄN joka tahtoisi sen saatanan johtajan eroavan VITTU MITI VÄHÄN MISTÄ PUHUT SAATANANVITTU!!!!1

Anonyymi kirjoitti...

U PHAIL!

Anonyymi kirjoitti...

Voit painua vinkumaan saatanan stadin mediapelleille siitä vinkunasta mitä siitä sun vitun tuutistas tulee. Helsinkiläisiä viherhomostelijoita ne on jotka päättää mitä paskaa sieltä kulloinkin suolletaan. Vittu osta maksuteevee ja pornokanava, niin voit tuijottaa ruudustasi mitä tykkäät.

Eniten vituttaa tää blogi. Ja internetti. Ja vittu ihanvitunkaikki. Varsinkin köyhät ja tyhmät jotka vinkuu jostain saatanan televisio-ohjelmasta interverkkovebissä mulkku pystyssä omasta paremmuudestaan.

Anonyymi kirjoitti...

Jos tämän vitutusblogin pitäjän juomaveteen paskottaisiin niin johan olisi toinen ääni kellossa!

Anonyymi kirjoitti...

Tää on paska kylä, mutta tuus kusipää meille viettään joulua ni taotaan vähä erilaisia mielipiteitä sun lapselliseen vajakki päähäs!

Anonyymi kirjoitti...

tampere on suomen turku

Anonyymi kirjoitti...

opetelkaa vitu runkkaari nokialaiset lukeen ja katteleen ympärillenne, vähä pitemmälle ku oman vyötärön korkeudelle.

Anonyymi kirjoitti...

pitäkää saatana päänne kii, pehmot. nokialla valitetaan siitä ettei pääse pesulle, ei voi tehdä ruokaa, ei voi juoda vettä, sairaalat täynnä pikkulapsia ja vanhuksia. si te mulkerot valitatte siitä että kuinka teitä vituttaa, että te ette voi kattoo normi ohjelmistoonne telkkarista. kokeilkaa itte käydä joka vitun päivä hakemassa vettä pakkasessa viiden vitun kilometrin päästä, saati si käydä toisessa kaupungissa pesulla, ku kotona ja nokialla ei pääse. hukkukaa paskaanne jota itte jauhatte.

Anonyymi kirjoitti...

Nokia on ihan paska paikka!