sunnuntai 23. joulukuuta 2007

Luottotiedot meni - paska jäi

Pasa on useaan otteeseen käsitellyt lempirikostaan – kakaroita, sekä niiden takana ylpeinä seisovia syyllisiä – vanhempia. Voin kertoa, ettei tämä aihepiiri munkaan ajatuksiani vituttamatta läpäise. Kuuntelin tossa taannoin valitusta luottotiedoista ja niiden menettämisen jälkeisestä elämän vaikeudesta ja pitkästä aikaa tajusin, mitä sana eksponentiaalinen tarkoittaa vitutuksesta puhuttaessa. Arvatkaapa nimittäin mitä:

Jos ihminen (joissain tapuksissa urpo, toisissa pannuaivo) jättää laskunsa maksamatta ja menettää luottotietonsa, on hänen vittumaisen vaikeaa saada luottokorttia, asuntolainaa ja joissain tapauksissa jopa töiden saaminen saattaa hankaloitua. Tiedot voi menettää rehvakkaasti miljoonaökyilyillä tai jollain perus pesukoneen osamaksu-urpoilulla. Ja mitä tästä saa? Vuosiksi luottotiedot vituiksi ja niskaan kusta ja paskaa aina kun puhutaan rahasta. Hieno homma. Luultavasti myös ansaittua.

Mutta mitäpä saa, jos siittää tähän maailmaan tulevan kriminaalin, vittumaisen kusipääkakaran tai rääkyvän kaupanhyllyjen kenttään vetäjän? NO SILLOINHAN SAA TIETENKIN LAPSILISÄÄ!!! Niin juuri, veronmaksajilta rahaa handuun siitä hyvästä, että tuli kännissä pantua alulle tämä kyseessä oleva räkäaivo. HIENO HOMMA, KUSIPÄÄ!!!

Jospa tiivistän sen, mistä tässä oikein on kyse: saastuttamalla yhteiskuntaa elinikäennusteen mukaan noin kahdeksankymmenen vuoden mittaisella tauhnalla, ansaitsee saada valtion apuja. Jos taas kännispäissään unohtaa maksaa jonkun vitun pesukoneen, niin joutuu kuseen vuosiksi. Tottakai, sillä ONHAN KYSEESSÄ SENTÄÄN SATOJEN EUROJEN VELAT!!!

Ei velkaisia kusipäitä päähän pitäisi taputella, mutta JOTENKIN PITÄISI ALKAA RANKAISTA TÄHÄN MAAHAN VUOSIKYMMENIEN AHDISTUKSEN TUOTTAVIA LUOMUIDIOOTTEJA!!! Aivan sama, millä seurannalla ja karenssilla asia ratkaistaan, mutta EI VOI olla niin, että kuka tahansa nollageeni-miinuspää (jolta kyseiset ominaisuudet AIVAN varmasti on todettu jo ammattikouluiässä) voi toistuvasti tehdä sen luokan suorituksia, mitä kassajonoissa ja linja-autoissa päivittäin näkee tehdyn.

NYT NE GENEETTISET LUOTTOTIEDOT VITTUUN NÄILTÄ MAAILMANSAASTOILTA!!! Vielä voidaan koittaa estää pahimmat lisätuhot!

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

... kylläpäs taas liipaisee läheltä ja asiaa...

olis kyllä saunan takana tilaa täällä, onko sielläkin?

Anonyymi kirjoitti...

Lapsilisät on kyllä jotain käsittämätöntä, tai ei niinkään käsittämätöntä mutta helvetin turhaa. Se on tarpeeks iso siinä mielessä että kun sitä maksetaan kiljoonalle kusiperseelle, niin se vapautettuna riittäs johonki oikeasti hyödylliseen. Toisaalta taas niin pieni ettei sillä kauaa dokaa, eikun siis että se "kannustais lisääntymään, ku saahan niillä hikisillä pennosilla purkin pilttiä sillon tällön ja säästämällä häkkisängyn vitun alepasta. Suomi suomalaisille! Toivoo Timo Soini". Aaarrgghh!!

Anonyymi kirjoitti...

"Suomi suomalaisille! Toivoo Timo Soini". Aaarrgghh!!"

No vittu kenelle sitten? Saatanan ambomaalaisille vai?

Ja miks pitää maksaa jotain vitun elatusapua ex-ämmälle joka byggaa talon niillä rahoilla samaan aikaan kun ite budjailee vuokrakasarmissa ja kelailee et miten vittu tää näin meni?

Anonyymi kirjoitti...

. . . eikös muka joulu vituta yhtään?

Anonyymi kirjoitti...

"No vittu kenelle sitten? Saatanan ambomaalaisille vai?"

Niin, sitähän minä varmaan tarkoitin, vai mitä? (tuo äskeinen lause oli muuten sarkasmia, jos tajuat) Idiootti. Ei sillä että liimaa imppaavien skinien typeryys minua yllättäisi.

"Suomi suomalaisille" nyt vaan sattuu olemaan jokaisen moniongelmaisen sikaniskaskinin, eli kaikkien Soinin äänestäjien, mielilausahdus. Ei minua kovin innosta Suomen miehittäminen minkään valtion toimesta, mutta myöskään paluu pimeälle keskiajalle tai taantuminen Natsi-Saksan kaltaiseksi dystopiaksi tällaisten ihmisten johtamana ei oikein nappaa.

Anonyymi kirjoitti...

jep! ihminen varmaan rakentaa talon ellatusmaksuilla... näillä hinnoilla.

Anonyymi kirjoitti...

vittu sä oot tyhmä jätkä

Raukka kirjoitti...

Naurettavaa avautumista. Idiootti ei varmaan käy töissä, kun ei tajua että verorahoilla maksaa hetkessä valtiolle itsensä takaisin. Pakene vuorille vinkumaan pelle. Et kyllä pärjäis ilman valtion apua päivääkään.