keskiviikko 19. joulukuuta 2007

Suomen turvallisuus ei ole kenenkään käsissä!

On raastanut meikäläistä oikein tosissaan tää "viime vuodet" rehottanut turvallisuusselontekopaska, sekä muu liitytäänköNATOon- ja mitänaapurisanoojosliitytäänNATOon hevonpaska. Myös vituttaa tällä asialla jeesustelevat ääliösivarijurpot, sekä muut asiantuntevat vittunaamat, joiden realismin käsityskyky ja muu ajattelun taso on sitä luokkaa, että voipurkin avaaminen olisi syytä ulkoistaa sen paremmin osaaville.

Mikä vittu on se valheen siemen, joka saa jonkun kuvittelemaan, että NATOon liittyminen vaikuttaisi yhtään mihinkään yhtään mitenkään? Jos kuriositeettina nyt ylipäänsä kuvitellaan, että Venäjää jollain tavalla kiinnostaisi vaikka hyökätä Suomeen, niin mitäköhän taivaan vittua sillä on merkitystä, kuulutaanko me siihen paskaliittoon vai liityttäiskö kuitenkin vaikkapa Paperiliittoon? Turvallisuusvaikutus on sama, toinen valinta vaan päätyy töiden loppumiseen vuosikymmenessä.

No voinpa vastata teille: EI YHTÄÄN VITUN MITÄÄN PASKANKAAN MERKITYSTÄ!!! Jos niin käy, että Suomeen haluaa Venäjä (tai joku muu) hyökätä, niin melko tarkalla sadan prosentin varmuudella vuoksemme ei kukaan VÄRÄYTÄ EVÄÄKÄÄN! Nyt joku kulmakunnan intiaanipäällikkö jo heristelee sormeaan sanoen: "kyllä kuule Atpo meitä tulevat auttamaan NATO-maat ja Ruotsi ja..." KAS KUN EIVÄT KAUNOTAR JA HIRVIÖ!!!

Mitä semmoista meillä on, että sen takia Venäjälle uskottavasti persettä näyttämään kykenevän maan intresseissä millään tasolla olisi auttaa Suomea sotilaallisesti? Jos vastataan tähän eräänlaisella skenaariolla, jota myös realismiksi kutsutaan, niin: EI AIVAN VARMASTI YHTÄÄN MITÄÄN!!!

Suomessa ei ole öljyä, ei muita luonnonvaroja (pyyhkikää perseenne niihin metsiinne), eikä tasan varmasti yhtään mitään muutakaan, minkä takia yhtään kellekään tulisi edes hetkeksi mieleen vittuilla naapurillemme, joka nyt maailmanpoliittisesti ja vaikka vittu Monopoliittisesti on aika toisen luokan peluri kun tämä kotimaamme.

Sanon tän vielä Suomeksi: Venäjälle vittuilu hankaloittaisi niin montaa asiaa niin helposti, että kaupankäynnin varmistamiseksi ja energiansaannin turvaamiseksi kolme Suomea KANNATTAA uhrata, jotta kyseinen haistavittuvaltio pysyy aloillaan ja jatkaa salailuaan ja presidenttiensä sisäsiittämistä. Ihmetystä tässä kaikessa herättää lähinnä se, miksi länsimaat eivät vielä ole keksineet tarjota maatamme niille uhrilahjana, jotta USA ja muut supersankarit saisivat rauhassa sijoitella joukkojaan Lähi-Itään ja muualle.

Nyt (kuten esim. jo 5 vuotta sitten) olisi hyvä aika unohtaa koko NATO-keskustelu ja miettiä vaikka sitä Paperiliittoa. Siihen voitaisiin jotain vaikuttaakin ja samalla vois ääliöille läskiperseille kertoa, miten voi olla omaakin osuutta joukossa, kun kioskit ympäri Suomen menevät kiinni. Toisaalta voi haistaa myös vittu. Sille ajankohta on aina sopiva.

15 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

amen tälle!

Sauli Jokinen kirjoitti...

Nyt aletaan olemaan asian ytimessä.

Anonyymi kirjoitti...

Aivan loistavaa:) Kiitos ja nii`aus!
Pelastitte mun paskapäivän..nyt jaksan vaivautua tenttiinkin:P

Anonyymi kirjoitti...

Natojoukothan tulee aivan varmasti apuun, jos ei tulis niin sehän veis pohjan koko sotilasliiton toiminnalta kaikkialla. Sehän on just NATOn tarkotus.

Anonyymi kirjoitti...

Jos Suomi kuuluisi natoon ja Suomeen hyäkättäisiin NATO-joukkoja ei välttämättä tulisi koska Nato-mailla on kyllä velvollisuus auttaa toisiaan muttei lähettää joukkoja.Siinä sitä sitte paniikki iskee ku ryssä tulee rajan yli ja NATO-maat senkun lähettää lääkäreitä, telttoja ja lusikka-haarukka pakkauksia mutta apujoukoista ei tietoakaan.
Ja muuteski nato on vaan jenkkien marionetti nii että vetäkää vittu päähänne perseennuolijat

Anonyymi kirjoitti...

kuulkaas kyl se nato on hyvä poika. se tulee auttahan heti kun suomalaisten vapautta (olla tyhmiä ja sivistymättömiä vittunaamaisia punaniskoja) loukataan. nih

Anonyymi kirjoitti...

klukas se nato o kapitalaamia ku siinnä on se amrikka!!1!!1!1 EHDOTNON IE!!!111!1111 SUOMNI SOMNALASILEEEEEEE!!!11!!1!11!11!11

t. timo soini

Anonyymi kirjoitti...

... ei kannata laittaa 40 miljoonaa egee sotilaalliseen turvaan...mielummin kansan terveyteen, poliisien määrärahoihin, palomiesten, sairaanhoitajien yms...lienee turha jatkaa, eiköhän tämä pointti tullut jo selväksi

Anonyymi kirjoitti...

juu, vittuako tälle natolle mitään siunaa...jos sulla on kavereita niin ne auttaa, vitut siihen mitään haista-paska liittoja tarvita! Jos sodan syttyessä muut maat kokee että suomi ei ole uhrattavissa niin apua tulee, mut jos suomella ei ole vitullakaan väliä, ei ne neljä kirjainta enää mitään meinaa!!

Anonyymi kirjoitti...

Nii joiltain se lukeminen ja ymmärtäminen ei vain onnistu.

Anonyymi kirjoitti...

Kun loppuu perustelut ni sitten pitää alkaa pilkkaamaan kirjoitusasua. Vitun dorka.

Anonyymi kirjoitti...

Turpa kiinni vitun paskat huorat, vittu te ootte syönyki sitä vitun paskaa! Kuunnelkaas nyt ääliöt: Mä olen kuningas ja mä olen oikeassa silloinkin kun olen väärässä! Oikeasti, te ootte aika suomalaista porukkaa kaikessa negatiivisessä mielessä. Voi helvetti, teidän koko sukupuu vetää Mc Hammeria haudassa kun katsovat pilvenreunalta vittunaamasia junttikakaroitaan!! VOIII SAAATANAH!!!

t. Jenina 13 v
ps. Atpo ja Pasa on kivoja setiä :D
pps. Tahon jouluks Dragonball Z - ja Mazinger Z dvd-boxsetin X)
ppps. Voisin paskantaa teidän homojen päälle viistoista miljoonaa tonnia sulaa paskaa mihin vuorokauden aikaan tahansa
pppps. Hyvää joulua!!!! :D

Anonyymi kirjoitti...

oho, melko iso takaluukku Jeninalla!

"What you gon' do with all that junk?
All that junk inside your trunk?
.....
.....
My hump, my hump, my hump, my hump........."

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää Saturnaliaa ja vitusti orgioita...

Anonyymi kirjoitti...

Loistavaa analysointia!!

Mitäs helvettiä ne vääntää otsa hiessä siellä eduskunnassa ja ulkoministeriössä joitain selontekoja???

Tässä on sellainen puolustuspoliittinen selonteko, jonka jälkeen ei enää tarvitse tekoja kirjoitella!

Se on siinä! Onnittelut.