lauantai 9. helmikuuta 2008

Blogin lukijat... nielkäää vettä!

Siis joo... meiltä on vuosien (viikkojen) aikana tullut kaikenlaisia tekstejä. Aivan sama, mimmosia, me (Pasa ja mä) inhotaan teitä. Koska tää blogi on vilpittömästi niin perseeestä, ettei mitään väliä. Ja silti te vitun hintit tätä luette... joten imaiskaapa lukijat persettä!

No nyt kun Turunkin PS on tajunnut, mistä on kyse, niin mä kerron teille myöhäisherännäisille, miten mua vituttaa ne lentokonekeket, jotka just kun kone on laskeutunut, nousee ylös ja kiukulla ja raivolla juoksee ottamaan laukkujaan säilytyslaatikoista, jotta salamaa nopeammin saisivat kamansa laukkulinjalta. Haluan sanoa teille... etenkin sille 35v-toosanjakaja urpoääliölortille, jonka näin Hki-Vantaalla, että painukaa vittuun!!! Ne saatanan laukut ei oo siellä teillä yhtään vitun aikaisemmin kun kellään muulla!!!

Ja jos susta ja sun läskimiehestä on siistiä hikoilla siellä läslilinjalla, niin meistä kahdesta (Pasa ja Atpo) ois siistimpää, jos tappasit ittes ja et jäis tähän maailmaan hengittämään... ajan haaskausta se nimittäin on!

Point being! Ne vitun laukut on just ajallaan siellä ja te vitun hikoilijat ja haisijat ansaitsisitte lähinnä kuolla, koska ootte niin vitun perseestä! Joten kun ens kerralla nojailette siellä linjalla niin... tukehtukaa! Teitä ei kaipaa kukaan!!!

13 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kännissä Atpo?1?

SAKO (Samuli Koivulahti) kirjoitti...

hyvä meininki. vesi on hyvää!

Anonyymi kirjoitti...

Oli muuten aika paska juttu. Nielkää TE sitä vitun vettä, mieluiten sitä Nokia-laatua. Saatana. Tämmöstä paskaako meille annetaan päivien kärkkymisen jälkeen? No tottakai, te ootte niin vitun perseestä että muuta mahdollisuutta ei yksinkertaisesti ole! Kirjottakaapa jo uus juttu, vitun apinat! Tuosta ei ollu mihinkään.

Anonyymi kirjoitti...

justjust... vähän meni nyt ohi. Mut alko vituttaa ja se kai tässä on aina ollu pointtina..

Anonyymi kirjoitti...

mä oon kännnissä!!

Anonyymi kirjoitti...

eipä ollut jutussa juuri nyt kehumista. Väkisin väännetty pitkän tauon jälkeen. Loppuuko motivaatio vai aiheet? Vai eikö enää oikeasti vitutakaan??

Anonyymi kirjoitti...

ei luultavasti vituta. varmaan rekisteröineet suhteensa ja nyt kaikki on niin ihanan keskiluokkaista sillä erolla että omg thei r liek so ghey!!11@ Käydään K-Marketissa tai Siwassa Lidlin sijaan, asunto- ja autolaina hommattu, kultanen noutaja odottaa kennelissä... nyt kun vois vielä adoptoida, niin blogin pitäminen loppuu varmasti ennen pitkää! JA SEKÖS MUA VITUTTAA!!! AAARRRGGHH! Sitte pitää ruveta kirjottaan ihte, perkele!

Anonyymi kirjoitti...

Aivan! Pasa and Atpo are so gay, that even Tom of Finland said "Daaaayyum!"

Anonyymi kirjoitti...

ainakin blogi aiheuttaa vitutusta...eiks se oo jo jotain...vitun homot!!!

Anonyymi kirjoitti...

Nuo kulkuvälineen käytäville säntäilijät ovat kyllä yhteinen vitutuksen aihe. Oli se siirtolaite sitten bussi, juna, lentokone tai vaikka ruotsinlaiva, niin aina ennen pysäkille/satamaan/whatever saapumista tungetaan miljoonan kassin kanssa kyynärpäät ojossa ovelle jotta päästään ensimmäisenä ulos, ihan kuin siellä olisi joku saatanan kyltti "vain ensimmäiset 12 pääsevät ulos, muut suljetaan sisään ja kaasutetaan".

Näinköhän muuten jommankumman teistä viime viikolla kyseisellä Helsinki-Vantaalla, pöydän ääressä pitelemässä "kuvan paskaläpyskän" näköistä esinettä. Saattoihan se tosin olla myös joku imbesilli joka on mennyt roudaamaan sen tekeleen kirjakaupasta mukanaan ja vielä maksanut siitä. Perkele.

Anonyymi kirjoitti...

Slurps slurps, imaistaanpas sitten kuitenkin persetta. Jaa, sullon jaany pesulla sitten kaymatta, Atpo. Nami.

Mutta POINT BEING, kusimulkkukanssamatkustajahikoilijaerkkihelevetit kylla vituttaa, ja se on pointti.

Anonyymi kirjoitti...

Nyt on tainnut pojilta loppua vitutuksen aiheet... oli sen verran paskaa juttua tää. Vitunvettä kyllä nielisin mielelläni, mutta harvoin sitä mainiota nestettä pääsee imemään.
-Kalle-

Anonyymi kirjoitti...

Se, että porukka tungeksii, johtuu vain siitä että ensimmäinen saa palkinnon. Ettekö te pölöt sitä tiedä?