sunnuntai 17. helmikuuta 2008

"Sun osuutes oli 5,42e."

Jokainen missään toiminnassa tai jutussa mukana ollut tietää, miten juhlien, illan dokailun (onko noilla eroa?) tai muun vastaavan jälkeen on usein niin, että joku on velkaa jollekin ja joku tarjos kierroksen enemmän kun muut. Eipä mitään, tää on ihan ok.

Mutta on olemassa taas yks ihmisryhmittymä, jotka vetää mun virtuaalisen kravatin niin tiukalle, että sen pois ottamiseen tarvitaan italialainen liimatukka-armeija saksineen. Se on tää "Heippa, sun osuus eilisen kuluista oli 5,42e. Laitatko tilille..." ANTEEKS, MUTTA MITÄ VITTUA!?! Munko osuus tosiaan on viis euroa ja nelkytkaks senttiä!?! Siisti homma.

Mäpä kerron, miten voit toimia (kuten ehkä jo arvasit, aiempi mallisi oli päin vittua): pyydä a. kymppi, b. vitonen, c. 6 euroa tai d. hyvitys ens kerralla. (d. tosin voi olla vaikea toteuttaa, koska toivon että sun kaltasen keräkaalin kanssa ei samaan paikkaan enää eksytä). Mutta älä nyt saatanan vatinaama soita kertoakses, että TI:lläs laskit joka vitun pennin, joita nyt oot kristillisesti laittamassa tasan!

Kuten yleensä, eri mieltähän saa olla (kunhan sitä ollessaan tunkee niitä kuitteja semmosta tahtia kitusiinsa, ettei muita ääniä juuri tule ulos), mutta silloin mieluusti liittymään tuohon kategoriaan d. Että HAISTAKAAPA VITTU VAAN JA ENS KERRALLA KOITTAKAA NÄYTTÄÄ EDES VÄHÄN VÄHEMMÄN VITTUPÄILTÄ LASKIESSANNE JOKA VITUN SENTTIÄ JA PENTTIÄ!!! EIKÖHÄN NÄÄ PENNOSET JOSSAIN VAIHEESSA SUURIN PIIRTEIN MEE OIKEUDENMUKAISESTI JA JOS EI MEE, NIIN VEDÄPPÄ ITTEÄS TURPAAN! MUN OSUUS SIITÄ VOI OLLA VAIKKA 100 EUROA!!!

17 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ja sitten on näitä, hei vittu laskin sun puolesta jooko et mitä olen velkaa sulle. Ja KAPPAS VAAN eikö sitä ollakin velkaa jotain 10,72 tai muuta yhtä ihanaa. Voi, kuinka upeaa! Kyllä! Tietenkin löytyy myös se helvetin kaks senttinen jolla kukaan ihminen ei tee mitään niin ku ei oikeestaan sillä kahdellakymmenelläkään sentillä. Että kiitti vitusti, pidä se kakssenttises ja tunne se vaik perseeseen, vois helpottaa vähän tota sun tarvettas päteä.

Anonyymi kirjoitti...

tai nää mafia päälliköt, kun tulee kaveripatalioonan kanssa noita hilujansa pummaamaan. "mää sillon lainasin sulle, niin muistatko?!". vittu vaikka mä nyt sulta kännipäissäni lainasin yhen kaljan verran tai pari, niin pidä ne karpaasis poissa mun pihalta!!! enkä varmaan lähe minkään pikkurahan takia sun hikiseen corollaan istumaan, jonkun automaattikeikan ajaksi, vaik sul oliskin antaa takas!!! saat ne sit, kun sellasia rahoja on... ei vittu. ja ne vitun karpaasit mulkoilee muka niin hemmetin pätevinä, vaik ne olis mitä lie nyrkillä tapettavia...

Miltzu kirjoitti...

Toi on kyllä niin totta... Ja sit ne muistetaan kyllä kun on itte tarjottu yks drinksu tai maksettu taksi mutta ei taatusti muisteta sitä jos joskus sattuu itte olemaan se joka tulee pummilla. Kiva siinä sit maksella jotain 4,36 velkoja kun tietää että itte maksoi edellisenä viikonloppuna taksin eikä pyytänyt siitä mitään muilta.

Ei sillä että se niistä penneistä kiinni olis. Mutta ei pitäis olla sillä toisellakaan.

Anonyymi kirjoitti...

... se o sellane juttu poijjaat että kun "tarjotaan" niin silloin myös tarjotaan, eikä tarjottuja juomia yms. jne. sen sellaista pyydetä takaisin! piste.

eri juttu on jos tieten tahtoen pyydetään vippaamaan kännispäissään rahhoo, fyffee, nappulaa, pätäkkää mitä vittu vaan oravannahkaa jotta saa pidettyä pääkoppansa jurrissa, sit ne maksetaan takaisin...tosin, yhdyn kyllä tähän vitun senttien venyttelyyn, että vetäköön vittunsa päähän ja hiihtäkööt vuorille...

ja sitten on niitä mulkkuja ( tunnen erään, valitettavasti )että kun ollaan velkaa vaikkapa se 5,42e, niin sitten pyydetään että "sähän voit antaa 6e ni ollaan sujut"... vittu tahallaan venytän maksuaikaa vielä enemmän...

vittu mua alkoi vituttamaan tälläset nilkit. En lainaa niin pääsen vähemmällä vitutuksella...toivottavasti

Anonyymi kirjoitti...

tämä on pieni vitutus verranttuna eräänkin "suomalaisen" paskapuhelinoperaattorin laskutuspalveluun. ei saatana kuinka pistää vihaksi että joku vitun persereikä on saanut tietokannat ja muut niin päin vittua että laskut tulee ihan millo sattuu ja lukemat on ihan mitä sattuu??? pitääkö minun maksaa ne ajallaan jos kerran niitä ei edes lähetetä ajallaan... paras oli viimeinen...maksumuistutus tuli päivää ennenkuin varsinainen lasku... ei saatana. enkä edes halua aloittaa tuonne asiakaspalveluun soittamisesta!!! Illalla voi sitten katsoa taas prozaceissa jogurttia suupielessä kuinka ne kaksi pallinaamaa keikkuu jossain vitun mainoksessa!!!! Tappakaa itsenne kusipäät

Anonyymi kirjoitti...

ja kyllä, minua vituttaa myös nämä sentin laskijatkin...

Anonyymi kirjoitti...

TEIDÄN osuutenne olis se, että kirjottaisitte edes joskus hyviä juttuja! Mutta EI! Nyt kun teillä on kirja myynnissä ja yksityisjumbojetit on tilattu jo ennakkoon ja lomaosakkeet hommattu johonkin persekohteeseen jota on mainostettu porvarillisena tai vähintään keskiluokkaisena mutta joka on noista seikoista huolimatta aivan paska ("onpas meillä iso ja lämmin keskiluokkaisporvarimökki täälä LappiKanadassa, vielä kun voisi harrastaa jotain muutakin kuin moottorikelkkailua, vedenalaishinttipalloa tai perseseksiä niin avot!") niin lukijat jätetään täysin huomiotta! Kun on rikas voi suoltaa paskaakin, niih saatana! Vähä niinkuin Tim Buckley Ctrl-Alt-Delete- sarjiksensa kanssa, tai ei se varmaan helvetin rikas ole. Siitä johtuen hänen korttitalonsa romahtaa nopeampaa jos on romahtaakseen. Ehkä sitten viimeistään sekin oppis ja miettis että "Ehkä huumorisarjakuvan pitäisi olla hauska..?". Eli pointtini lyhykäisyydessään on että kirjottakaapa jo uus juttu vitun apinat! Tästä ei ollu mihinkään!

Ps: ETTEI KENELLEKÄÄN JÄÄ EPÄSELVÄKSI NIIN TYÖVÄENLUOKKAISUUS ON IHAN YHTÄ PASKA MIELENTILA JA ELÄMÄNTAPA KUIN KESKI- JA YLÄLUOKKAISUUSKIN! HAISTAKAA VITTU JA PERSE!!

Anonyymi kirjoitti...

tää oli pitkästä aikaa sen kuulonen, et oikeesti vitutti.
mut mitä vittua on tapahtunu kielenkäytölle?? kauheeta homostelua! missä kirosanat ja muu vitun hieno verbaaliakrobatia?
onks teistäkin nyt tullu jotain vitun hinttinyhveröitä, kun ootte oikeen radioonkin (suomen surkeimmalle kanavalla, jossa toimittajat nauraa omille jutuilleen ja leijuu "voi vittu, et oon hyvä") pääsy paskaa jauhamaan. sielläkö käskettiin pestä suu ja persereiän kaivelusormi saippualla?
ryhdistäytykää!!! saatana!

Anonyymi kirjoitti...

Edelliselle

Itse olen huomannut että Pasan jutuista löytyy enemmän sitä verbaaliakrobatiaa ja muuta hauskaa jutskaa. Se ei tietenkään tarkoita että Pasa tai niinikään Atpokaan olis hyviä kirjottamaan. Vitun keskiluokkasia dildonnielijä-apinoita kummatkin :D

Anonyymi kirjoitti...

dildonnielijä, no jepjep!

Anonyymi kirjoitti...

Varmaan sua helpottaisi, jos ottaisit vastuun omasta elämästäsi ja lakkaisit syyttelemästä muita. Velan määrän sentilleen kertovahan kertoo totuuden: itse voit sitten päättää kuinka paljon maksat ja ottaa päätöksestäsi vastuun.

Ei ihme että sinua vituttaa kaikki.

Anonyymi kirjoitti...

Eniten vituttaa nää kommentoijat jotka yrittää nokkelasti jäljitellä bloginkirjoittajien tyyliä. Lopettakaa saatana.

Anonyymi kirjoitti...

edelliselle:
HAISTA VITTU!

Anonyymi kirjoitti...

Olen opetellut viime aikoina autofellaatiota. se on vallan hauska harrastus eikä maksa mitään. Kukaan ei voi ainakaan tulla vaatimaan minulta rahaa, kun itse teen elämäni onnelliseksi. Ennen kuin ketään kommentoi, niin kyllä, minulla on suuri kyrpä ja taipuisa selkä. Joten te kullittomat paviaanit voitte mennä muualle vinkumaan, kun teidän jutut ei sitten ketään kiinnosta.

Anonyymi kirjoitti...

Mul oli tollanen kämppis... Meni muutaman kerran herne nenään kun jääkaapin oveen ilmestyi lappu "sun ja mun osuuksista"... Esimerkkinä, 11 senttiä puolikkaasta sipulista... Onneks päästiin eroon toisistamme...

Anonyymi kirjoitti...

Meillä on ollu varmaan sama vitun matikan opettaja joka aina hehkutti sitä saatanan TI:tä! TI:llä sitä, TI:llä tätä, laudatur tulee heti kun vaan on TI.
Vitun mulkvisti kusipää sekin saatanan homo.

Anonyymi kirjoitti...

oppineet paljon