maanantai 28. tammikuuta 2008

Sivistyneisyys käy vittupäisyyden edellä

Uutiset vituttaa. Kaikki uutiset. Huojentavaa on se, että koska niitä tulee joka luukusta niin vitusti, hukkuu yksittäinen MaajussilleSäkkiPäähän-"uutinen" nopeasti taustakohinaan.

Valitettavasti vain monet uutiset liittyvät johonkin laajempaan ilmiöön, eivätkä siten ole kuitattavissa pelkällä perusvitutuksella. Tällaisissa tapauksissa uutinen vain muistuttaa kyseisen vittupääilmiön olemassaolosta. Vaikka uutinen hukkuisikin Internetin tai Molokin kitaan, niin ilmiö säilyy. Viestinviejän ampuminen ei tapa viestin lähettäjää. Mikä on todella sääli - monta postipoikaa on kuollut turhaan.

Yksi näistä edellä mainituista ilmiöistä ovat humanistit ja muut ituhipit. Heidän läsnäolostaan meitä muistuttaa esimerkiksi uutinen "Opiskelijat myyvät todistuksia", josta seuraavaksi lainaan teille, rakkaat pallopäät, muutaman viisauden, malttamatta tietenkään olla kommentoimatta niitä.

Attacin mielestä koko hankkeen ongelma on, että ylin koulutus ja tutkimus nähdään vain välineenä kansallisen kilpailukyvyn parantamiseksi.

NO AIJJAA!!! On kyllä ilmastonmuutoksen varma homma, ettei kukaan täyspäinen ihminen enää antiikin Kreikan jälkeen ole halunnut antaa senttiäkään sellaiseen koulutukseen tai tutkimukseen, jolla EI ole tarkoitus tehdä jotakin tuottavaa! "Siis ei sivistynyt yhteiskunta vaan voi elää ilman itäbulgarialaisen keskiaikaisen alternative-näyttämötaiteen tuntemusta!" AHAA!!! KOITETAANKO VAIKKA 20 VUOTTA!!! Voidaan sen jälkeen kattoa, voitiinko vai ei!

"Yliopistojen rahoitusongelmat on mahdollista ratkaista julkista perusrahoitusta lisäämällä."

On melkeinpä hellyyttävää, kuinka viileän analyyttisesti perus-porkkanaperse suhtautuu rahaan. Koska tässähän nyt ilmiselvästi on tehty melkoista korkeamman tason matematiikkaa, kun on havaittu, että rahoitusongelmat ratkeavat sillä, että joku antaa lisää rahaa! LOOK WHAT I'VE DONE, EINSTEIN! Keskeistä on kuitenkin huomata, että mikä tahansa raha ei tässä yhteydessä kelpaa, vaan sen on tultava taholta, joka ei sen antamisesta mitenkään hyödy. Muistakaa lapset, markkinatalous on saatanasta!

Tempauksen järjestävät yliopiston Attac-ryhmä, Helsingin yliopiston Vihreät, Opiskelijoiden sosialidemokraattinen yhdistys ja Sitoutumaton vasemmisto.

Tajuavatkohan nämä pannupääryhmittymät lainkaan, kuinka olemattomat ovat ne syyt, joiden takia heidän pitäisi keskuudessamme olla? Olisi nimittäin kaikille parempi, mikäli he jatkossa tempauksiensa sijaan tempaisisivat toisiaan pataan. Ihan sillä lailla kunnolla.

16 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

"...ettei kukaan täyspäinen ihminen enää antiikin Kreikan jälkeen ole halunnut antaa senttiäkään sellaiseen koulutukseen tai tutkimukseen, jolla EI ole tarkoitus tehdä jotakin tuottavaa!"

Paskan marjat, jos tarkoitat rahallisesti tuottavaa. Kyllä maailmasta vielä löytyy ihmisiä, täysipäisiäkin, jotka ymmärtävät, että on muitakin tärkeitä "tuotettavia" asioita kuin helvetti sentään raha! Aika vähän rahaa taiteen, historian, kielen jne. tutkimuksella oikeasti saa tuotettua, mutta se mikä lisääntyy, on ymmärrys. Sillä rahalla ei tee täällä yhtikäs mitään sitten, kun ollaan kaikki mitään mistään ymmärtämättömiä rahaa tuottavia koneita, joilla ei ole kymmeneen vuoteen ollut ainoatakaan syvällistä ja jäsenneltyä ajatusta, eikä kellään ole enää mitään havaintoa siitä, miksi täällä ollaan ja mitä tänne tultiin tekemään.

Seisotaan vaan ja ihmetellään, että oliko se vastaus tosiaan, että: "rahaa"?

Siinä vois joku syväanalyysi kaukaasialaisista tavoista käyttää tamburiinia UG-musiikissa tehdä päälle ihan hyvää. Voisi ehkä hiffata jotain pientä.

Ei, kaikkea ei voi mitata rahassa ja tuottavuudessa. Siinä mennään vikaan jos niin tehdään. Ollaan jo menossa.

Anonyymi kirjoitti...

Kaupallisuus ohjaa tutkimusta liian pinnallisesti. Sen sijaan että tehtäis kauaskantoisempaa tutkimusta, etsitään vaan ensi vuosikymmenen nokiaa.

Sekään paskafirma ei erottaisi saksalaisia, saati tämä paska nillinnillinblogi pilaisi älykkäitten ihmisten mielenrauhaa, mikäli Maxwell ois sähkömagnetismin teorian syvällisen tarkastelun sijaan tutkinut sammakonreisi-sähkö-kokeen sovellettavuutta teolliseen energiantuotantoon.

Tapa ittes, Pasa.

Anonyymi kirjoitti...

Porukkahan ottaa nää näköjään verenmaku suussa. Onnea vaan, pellet..

Anonyymi kirjoitti...

"...ettei kukaan täyspäinen ihminen enää antiikin Kreikan jälkeen ole halunnut antaa senttiäkään sellaiseen koulutukseen tai tutkimukseen, jolla EI ole tarkoitus tehdä jotakin tuottavaa!"

Sanoi mies joka myy kirjaa jossa kerrotaan mikä häntä vituttaa :)

Onneksi emme kaikki tosiaan ole 'täyspäisiä'.

Anonyymi kirjoitti...

Höhöö, taisi mennä kertaheitolla koko Karjalan Prikaatin hernekeitot nenuun jollain. Mitäs varushenkilöt mahtaa syödä torstaina?

Lienee totta, että kaikkea tutkimusta ei voi mitata rahassa. Senpä takia minunkin veromarkkoja taidetaan käyttää siihen, että joku tekee väitöskirjan suomalaisten hevosten nimistä. Hiphurraa. Ymmärrykseni tavoitti juuri uuden tason. Laitanpa leipäni päälle toisenkin siivun meetwurstia.

Anonyymi kirjoitti...

Rahan voisi työntää kolikko kerrallaan perseeseen. Nykyään jokavitunaikainennilli-insinööri kuvittelee olevansa jotain, jota ilman ei maailma pärjäisi. Nämä tyypit olisi Hillevi aikoinaan suihkuttanut taivaan enkelkuoroon. Paso&Jaska vois myös omalla osallaan auttaa inssien poistamiseen tältä planeetalta

Anonyymi kirjoitti...

olipas harvinaisen laimeeta tekstiä pasalta...eikö ihan oikeesti vituttanukkaan?

...mut Panu ja muut perusurput: haistakaa vittu!!!
pasa puhuu ihan asiaa, kattokaa vittu maailmaa ilman niitä pillunvaaleenpunasia silmälseja. ei tässä maailmassa kukaan rahota mitään, jos ei kuvittele siitä saavansa vielä enemmän RAHAA!
niin se vaan on saatana.
ei historian tutkimustakaan tehdä nykyään enää mistään vitun humanistisista syistä...saati taidetta. sitä paskaa tehdään lähinnä apurahan toivossa...koska nyky"taide" on sellasta paskaa, ettei sitä kukaan osta.

HAISTAKAA VITTU, saatanan persenaamat!!!

Anonyymi kirjoitti...

Tämähän ei vittu mitenkään mihinkään liity, mutta koskas syntyy nettikauppa josta voi ostaa mustia t-paitoja jossa lukee vitun yllättävästi eniten vituttaa kaikki. Ja sitten voisi vaikka myydä tietokoneen USB-porttiin kytkettävää kahvikupin lämmitintä joka ei vittu varmaan pidä sitä vitun nescafeeta ikinä länpimänä ei edes yhtä vitun sekunttia. Joo-o ja sitten vielä vaikka joku vitun boordattu musta jenkkilippis vitun lurituksella eniten vituttaa kaikki. Eikö ois vitun hienoo hä?

Anonyymi kirjoitti...

Niinpä niin, aika paska postaus. Kirjottakaapa jo uus juttu, vitun apinat! Siihen ei saa tulla mitään keinoangstia

Anonyymi kirjoitti...

Tässä on menny kirjoittajalta tiede ja tuotekehitys sekaisin. Vittuilisin jotain insinööritaustasta mutta taidan jättää väliin.

Anonyymi kirjoitti...

Voi voi lapsi kullat sentään.

Se nyt vain on sillä lailla, että kun julkisesti alkaa ilkeillä muille, pitäisi itselläkin olla jotain sanottavaa -- nokkeluutta ja ainakin jonkinlaista näkemystä. Ei pelkästään tuollaista "te olette vittupäitä" -tyylistä keskenkasvuista päänaukomista, joka ehkä saattaa kirosanoillaan hetken herättää huomiota, mutta ei muita ajatuksia.

Vai että oikein kirja on tästäkin tehty, hohhoijaa...

Anonyymi kirjoitti...

Senkin pellet!

Antaa tulla uutta kirjoitusta tai tulemme anonyymien kanssa leipomaan teitä pataan ihan urakalla. Ja samalla vielä sukulaisiannnekin.

Luuserit.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä vituttaa tämmöisten blogien pitäjät, jotka kirjan julkaistuaan ovatkin niin polleita, ettei heitä vituta laisinkaan.

Anonyymi kirjoitti...

Niin insinöörithän eivät saa mitään hyvää aikaan. Vittu kattokaa demarihipit ympärillenne ja miettikää sitten.

Jos tekee mieli olla hyötymättä tekniikasta (matkapuhelimet, internet, blogit joilla on kiva edistää vallankumousta ja järjestellä mielenosoituksia) ja äärimmillään esim. modernista terveydenhuollosta niin siitä vaan. Ohitusleikkauksen ja siihen liittyvän leikkaussaliteknologian kehittäjät keksivät jotain hyödyllistä, saivat siihen toivottavasti yhteiskunnan tukea ja vielä itselleen kunnon palkkion saavutuksistaan. Näin kuuluu olla myös jatkossa. Itututkimusta, joka ei saa mitään hyödyllistä aikaan ei kuulu tukea ei nyt eikä ikinä. Eri asia on vielä kulttuurillisesti hyödyllinen tutkimus, jota valtion kuuluu tukea mutta kohtuudella.

George Thorogoodin sanoin: Get a haircut and get a real job!

Anonyymi kirjoitti...

Hahaha, vittu tää oli oikein!

Ja insinöörejä todellakin tarvitaan, senkin kuspiänilli.

Anonyymi kirjoitti...

Vittu saatanat kun vituttaa AaaaaAAAAa ja perkele