torstai 14. helmikuuta 2008

On niin kiire!

Ihan ensimmäisenä voitte kaikki haistaa vittu.

Sitten asiaan. Tällä kertaa pikku-Pasaa vituttaa kiireiset ihmiset. Siis tällaiset:

"Siis voi vitsi ku mulla on kiire ku on ihan hullusti dediksiä päällä ja lisää vaan annetaan ja sit täällä on näin sotkustakin ja musta kyl tuntuu, etten mä millään saa näitä hommia hoidettua ku nytkin teen 16 tuntista päivää ja sit vielä kotona usein joudun vähän katteleen näitä hommia ja sit ei unikaan tuu ku on aika stressi ja kelassakin pitäisi käydä ja nillinnillin..."

HAISTA NILLI VITTU!! Tajuatko lainkaan, kuinka säälittävältä sä kuulostat, näytät, haiset, tunnut ja maistut??? Ja jos aisteja olis lisää, niin olen täysin varma, ettet sä niilläkään tarkasteltuna mikään supersankari olis!! VOI HELVETTI!

Koska kuitenkin uskon jatkuvan parantamiseen, tasapainotettuun tuloskorttiin ja JIT-periaatteeseen, niin en suinkaan vaivu epätoivoon, vaan annan sinulle, rakas vittupääni, kolme käytännön vinkkiä, joita noudattamalla saatat jatkossa selvitä jokapäiväisistä mikkihiirihaasteistasi. Ole hyvä:

1) TEE NE VITUN HOMMAS SEN SIJAAN, ETTÄ KÄYTTÄISIT KAIKKI AIKASI NIISTÄ KITISEMISEEN!!! Sen sun nuhasen kämppäsi siivous säälittävää profiiliasi vastaavalle tasolle vie noin kolme minuuttia, joten mitäpä JOS SIIVOAISIT SEN PASKAN? Ja hirttäisit itsesi sen jälkeen imurinletkuun?

2) Opettele edes alkeellinen priorisointi. Totta vitussa sulla on kiire sen paskaraporttis kanssa, kun olet kolme viime kuukautta "vähän laittanut hyllyjä järjestykseen". YMMÄRRÄ NYT VITUN PALLOKALA, ETTÄ ASIAT KANNATTAA TEHDÄ TÄRKEYSJÄRJESTYKSESSÄ! Sun tapauksessasi prioriteettilistan kärjessä on hengityksen lopettaminen.

3) JÄTÄ SE KURA TEKEMÄTTÄ! Noi sun paska-asias eivät millään tavalla tarkasteltuna eroa nollasta kuin korkeintaan negatiiviseen suuntaan! Toisin sanoen voisi olla jopa parempi, että jättäisit ne tekemättä. Loppuisi tuo rimpuilu.

10 kommenttia:

Ana kirjoitti...

Hei mussukat, oikein hyvää ystävänpäivää teillekin! Ootte sulosii!

Anonyymi kirjoitti...

Alko muuten äärettömästi vituttaa kun huomasi että on itse tollanen kitisijä aika useesti.

Anonyymi kirjoitti...

Hahaa, kyllä!
-MINÄ

Anonyymi kirjoitti...

Aamen.

Anonyymi kirjoitti...

Tää oikeestaan tiivisti sen mitä ajattelin kun jätin ex-muijan just ton vitun jatkuvan nillityksen takia...
Hyvä jätkät...

Anonyymi kirjoitti...

Just. Vituttaa kuunnella sitä jatkuvaa mussutusta kun ei ehdi. Ja
paskat. Tekisivät asialle jotain. Saatana kun se nyppii kun tietää miten pienestä se on yleensä kiinni. Saamattomat paskiaiset.

Anonyymi kirjoitti...

Jep! Jos on aina kiire, et osaa! Jos et osaa, opettele! Jos et opettele, vaihda alaa! Jos et vaihda alaa, lopeta! Jos et edes lopeta, pidä se vitun leipäläpi tukossa ja niele homeinen pullas!

Anonyymi kirjoitti...

Vau, mitä vitun nilviäisiä.

Anonyymi kirjoitti...

Eniten vituttava paikka netissä (siis voi vittu mitä onnellisuuspaskaa):

'hyviä' uutisia

Tässä on jotain yritystä:

Tummanvihreä ympäristöpaska

Kypsiäkin voi kypsyttää:

Ikunuori jäärä

Anonyymi kirjoitti...

Hyvin mutta ei kauniisti sanottu! Onneksi en ole törmännyt kuin yhteen tuollaiseen kitisijään. Tämä steppasi koko ajan muiden työkavereiden luona kertomassa, kuinka kiire on! Nyt SE on onneksi vaihtanut duunia - tilapäisesti. Toivoa on, että muutto on pysyvä.