perjantai 29. helmikuuta 2008

"Paljos te annatte fyrkkaa?"

Joo eipä mitään (ei vittu mikä aloitus... ei ihme, että gallupit pitää mua täysurpona ja Akun Ankan taskukirjoista tuttuna sudenpentuna). Sain tosiaan ton työpaikan, jota tossa alla olin hakemassa. Taisin olla tota kirjoittaessani vähän äkäsellä päällä, mutta tietty suoraviivaisuus sopii just tohon haettavaan paikkaan. Mulle siis soitettiin, että paikka ois auki. Tuli aika neuvotella palkasta.

Mähän tämmösenä reteänä ammattiyhdistys- (ne muuten on niin syvältä kaikki, että on todella lähellä, että mittari menis ympäri ja ne yhtäkkiä oiskin vitun siistejä) -kekenä otin suoriksi esiin liiton palkkasuositukset joihin ynnäsin mielestäni kohtuullisen lisän. Näittehän nimittäin hakemuksestakin, ettei meikä mikään eilisen, tän päiväsen tai huomisen Teeren poika oo. Käytiin seuraava keskustelu:

Rekrytointinilkki: "Tässä nyt ois tää meidän tarjous... palkka ois kakstuhatta ja viissataa kuussa."
Atpo: "Tuota-aa... toihan nyt ei vielä mikään järin häävi oo mun kaltaselle kaverille. Mä voisin tulla teille töihin, jos maksatte mulle kolme ja puol tonnia kuukaudessa."
Palkkanilkki: "Ei me voida tommosia palkkoja maksaa, kun ei meillä muutkaan saa noin paljoa ja firman politiikka on vähän ollut semmonen, että... ei me kyllä missään nimessä voida tosta tehtävästä niin paljoa maksaa, että kyllä se on tää 2500e. Toivottas ehdottomasti, että tulisit meille töihin."

Keskustelu päättyi ennenaikaisesti ja jouduin itse jäämään miettimään muutamaa mieleeni noussutta kysymystä. Ne ovat:
a. Miksi vitussa kuvittelette mua kiinnostavan yhtään, mitä teidän talossa joku perusrunkkari saa?
b. Miten paljon luulette mulle olevan väliä sillä, mitä teidän firman isot pomot on johonkin paperiläpyskälle kirjoittanut teidän firman politiikaksi?
c. Miten vitussa oot tommonen vellihousu persenaama, että kätkeydyt suurien sanojen taakse selittäen asiaa jollain semmoisella taholla, josta tiedät, etten voi niitä siitä laittaa edesvastuuseen?
d. HAISTA NYT SAATANAN RUNKKARI VITTU!!! Sillä ei oo mulle yhtään paskan väliä, mitä teillä kellekin maksetaan! Mä oon sitä mieltä, että tästä hommasta kuuluu tän verran maksaa ja siinä ei sitten vittujakaan paina se, että muut sitä hommaa tekevät eivät itse tajua, mitä siitä kuuluisi maksaa. Mulle ei oo mitään merkitystä sillä, miten te sen palkkaeron muille selittäisitte ja mitä taivaan vittua ylipäänsä aiotte asialle tehdä!!!

JOTEN TAJUA NYT VITUN PALLINAAMA, ETTÄ KAHELLA JA PUOLELLA TONNILLA SAATTE SEN VITUN KAHEN JA PUOLEN TONNIN NILKIN, JOKA TEKEE TEILLE KAHEN JA PUOLEN TONNIN TYÖN! JOS SE RIITTÄÄ TEILLE, NIIN EN AIVAN VARMANA HALUAKAAN OLLA MISSÄÄN TEKEMISISSÄ KO. VÄLIINPUOTOAJALAFKAN KANSSA!!! JOTEN NYT SE KÄMÄNEN PÄÄ KIINNI VÄHÄN HELVETIN ÄKKIÄ!

Kävi tosiaan niin, etten ottanut paikkaa vastaan. Mä en tajua rahasta tai pörsseistä juuri mitään (negatiiviset pääsykoepisteet kauppakorkeaan neljänä vuotena peräkkäin!), joten en sikäli oo mikään asiantuntija. Mua ei vaan kiinnosta tehdä töitä yrityksessä, jonka seittämän vuotta kannattavaa ja kovaa kasvua otetaan työntekijöiden selkänahoista. Tai vitut siinä mitään nahkaa kynitään. Ei vaan makseta tarpeeksi palkkaa.

Sitä paitsi voin mä jatkaa mäkin kassalla... siellä missä ne kauppiksen käyneetkin on töissä.

18 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

vtu mää lopetan työn teon ny.

Unknown kirjoitti...

HAHAHAHAHAHHA! Voi Jeesuksen kivekset mikä luuseri! :D Todelliset osaajat ei HAE töihin vaan menee mihin haluaa, millä palkalla haluaa. Eniten vituttaa häviäjät!

Anonyymi kirjoitti...

eniten vituttaa ne saatanan luuserit jotka pystyy edes kerran olemaan pääsemättä johonkin kauppakorkeaan. sinne pääsee joka vuosi niin vitun dorkia ihmisiä et jos et sinne pääse ekalla kerralla ni se tarkottaa sitä et aivotoimintas on ehkä madon tasolla... tai ameeban. ja se taas tarkottaa ettet sovi ees roskakuskiks. joten ehkä meet vaan sinne suomen paskimpaan paikkaan eli turkuun ja hyppäät sitten sillalta sinne paskaseen jokeen.

Anonyymi kirjoitti...

Vittu että vituttaa kun ei anneta tehdä paskoja töitä, paskalla palkalla vaan tullaan sanomaan et saat 45% enemmän palkkaa ja et tee fyysisesti mitään raskasta, saat puhelin edun ja ilmaisia viina kekkereitä viikonloppusin, vittu.

Anonyymi kirjoitti...

työnjohtajaksi kerjäsivät perkeleet,vaan eipä taida vaan kiinnostaa...

Anonyymi kirjoitti...

ei se ole hullu joka pyytää, vaan se joka antaa...

Anonyymi kirjoitti...

pasa ja atpo teita tuskin kiinnostaa, mutta maa rakastan tata teidan blogia. ja luultavasti teita vituttaa, koska en voi kayttaa kaikkia kirjaimia enka laita isoja alkukirjaimia mutta kuitenkin.
mua harmittaa koska mun poikaystava jatti mut juuri, mutta teidan jutut sai mut nauramaan. siispa kiitos, etta teita vituttaa.

Anonyymi kirjoitti...

pasa ja atpo. parantakaa nyt helvetti! juttujenne taso laskee ku läski paskamäessä!

Anonyymi kirjoitti...

Vituttaa ihan saatanasti kun sain apurahaa väitöskirjatyöhön ja nyt vittu joudun olemaan palakattomalla virkavapaalla yliopistolta ja elämään jollain helvetin kusisella 1300 e apurahalla. Tulot laski kertaheitolla 700 e perkele.
Lisäksi kaikki helvetin edut menee, kuukauden kesäloma katoaa paskasammioon, ei työterveydenhuoltoa, ei mitään. Vittu koulutus mitään kannattaa, saatana mua on huijattu.
Eniten vituttaa ne ihmiset, jotka onnittelee ja toteaa: "no, kutsumusammatissahan tutkijat on, ei se raha merkitse kaikkea"
VITTU!

Anonyymi kirjoitti...

Vittu tän teidän blogin taso on pudonnut, kun saitte sen kirjan ulos (luin sen, kiitos). Skarpatkaa, Pasa ja Atpo!

Anonyymi kirjoitti...

eniten vituttaa tää blogi ku tää on nykyään ihan paska. väkisin paskaa vääntämällä väännetään juttua jostain "mää sain melkein työpaikan, melkein hyvällä liksalla, melkein hyvästä firmasta, joka on kasvanut jo seittämän vuotta peräkkäin" vittu ei oo ihme ettet oo päässy kauppikseen, jos se firma ei tekis tulosta, niin ehkäpä sitä koko vitun lafkaa ei enää ois seittämän vuoden jälkeen. kommari pasa vai atpo kumpi tän nyt kirjottikaan, ihan sama, vituttaa joka tapauksessa ku hiirtä loukussa!!!!

Anonyymi kirjoitti...

Siis toihan on ihan perustilanne. Firman politiikka, meillä alottavat saa kakstonnii blaa blaa firman politiikka -vittupaskaa. Oikeesti, iso vittu on kaikkialla.

Anonyymi kirjoitti...

... mua ei vituta enää yhtään... ihanaa elämää... aii että. nyt kyl passaa taas taapertaa täällä maanpäällä...

ihanaa poijjaat, mie rakastan teittii nii että oksat pois...kevättä rinnoissa ja jalkoväleissä... pusi pusi moi moi murut...

( vittuilu on taitolaji )

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä vitutti tehdä väitöskirja apurahoilla, jotka piti vittu itse hakea - missä työpaikassa hankit oman palkkasikin???

Mutta eniten vituttaa kitisijät, jotka ei osaa vittu yhdyssanasääntöjä!

Anonyymi kirjoitti...

...mikä on yhdys-sa-sa-na säänt ö?

Anonyymi kirjoitti...

"eniten vituttaa tää blogi ku tää on nykyään ihan paska. väkisin paskaa vääntämällä väännetään juttua jostain "mää sain melkein työpaikan, melkein hyvällä liksalla, melkein hyvästä firmasta, joka on kasvanut jo seittämän vuotta peräkkäin"

Yhdyn täysin kaimani näkemykseen. Blogi on nykyään täysin paska. Kirjailijat ovat tainneet käyttää jo kaiken aivokapasiteettinsa, kun mitään uutta ei enää löydy. Vaikka se olis oman mummun persereikä, mikä vituttaa niin ihan sama, kunhan vaan tekstiä joskus tulis.

Anonyymi kirjoitti...

Vähän vituttaa sekin, että kauppis on synonyymi kauppakorkealle, joka kuitenkin on eri asia kuin kauppaopisto, johon se kauppis alunperin viittaa. Eihän se ekonomin ja merkonomin väli suuri ole, mutta väittävät diplomi-inssi ja rivi-insinöörikin kuuluvansa eri ryhmiin. Tiedä sitten, ehkäpä johtuu niilläkin siitä koulutuksesta.

Nytpä taas on jotain mille vittuilla.

Anonyymi kirjoitti...

Mitä vittua sää kitiset ja märiset tuosta työpaikasta. Ei sun tasoises mulkku tuu koskaan saamaan mitään vitun loistokasta työpaikkaa. Kaikki ei mene niinkuin elokuvissa.

Oon aivan varma että tämä märisijä on pienenä kuvitellu tulevansa isona joksku vitun palleriinaks tai vähintään prinsessaks...

Jos et muuta vitutuksen aihetta niin veä vittu päähän ja vihellä...