torstai 28. helmikuuta 2008

Tekisinkö mä noin vai näin?

Käykö sinulle usein niin, ettet oikein osaa päättää, minkä rätin laittaisit aamulla päällesi? Tai minkä annoksen tilaisit ravintolassa? Tai mitä antaisit synttärilahjaksi tutullesi?

Jos ja kun käy, niin MITÄPÄ JOS TÄSTÄ LÄHIN HAISTAISIT VITTU, VAIKKA IHAN KOLMESSA VUOROSSA??? Toi sun jahkailu ja päättämättömyys on nimittäin sen sektorin sontaa, että kellä tahansa olisi täydet perusteet duunata sulle epäonnistunut lobotomia keittiöfiskarsseilla! Helvetin vittu, kuinka sä voitkin olla noin TYHMÄ???

"Hei Pasa, Atpo tässä. Mitä sä ajattelit laittaa päälle sinne Suomalaisen Kirjallisuuden Seuran illallisille? Ku mä en nyt oikein tiedä, laittaisinko mä sen mun vaaleenpunasen pinkeen paidan ruskeen krakan kanssa, vai sit sen seitkytlukuhenkisen neonkeltasen paidan palestiinalaishuivin kanssa... Kun molemmissa tapauksissa mä näytän ihan syöttöporsaalta. Mä en vittu lähe sinne ollenkaan, kun en osaa päättää!"

VOI HELVETIN HIKIMYLLY!!! Mistäköhän positiivisen ajattelun käsikirjasta sä oot keksinyt ajatuksen, että sillä olis yhtään mitään helvetin väliä, mitä sä päätät tehdä? EI NIMITTÄIN OLE! Sä olet joka rätissä yhtä ruma.

Olisiko siis mitenkään mahdollista, että päättäisit jotakin sen sijaan, että kitisisit mulle siitä, ettet osaa valita ruskeiden ja mustien kenkien välillä??? SULLE AINOA OIKEA VAIHTOEHTO ON BETONIKENGÄT JA ITÄMERI!

Vittu, julkaisisko tänkin paskan vai ei.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mitä vittua. Tuo vaatteista jahkailuhan on akkojen spesiaali. Ei sillä, sen vitun rättien vatvominen vituttaa vierestä seurattuna niin perkeleesti. Harrasti sitä sitten kuka hyvänsä. Vittu vauhtia siihen vitun juupasjaapaseipäsjoopas paskan jauhantaan.

Anonyymi kirjoitti...

Voi eiii, heeiii, mä kuulun tuohon vitutus ryhmään.

Mua pitäis vituttaa... mut hei, täähän on ihan kivaa,,, ... ;;; nami nami... mul o pääl tää ruskeat skotti ruutuiset housut ja vaalean pu nain en kauluspaita, kraka pittäis viel valita... ai jee ku mä oon mageen näköinen... (kaataa bensaa päälle ja sytyttää tulitikun) loppuu se vitutus... moi

Anonyymi kirjoitti...

Oikein kirjallisuusseuran illalliset vaikka teidän kirja on täyttä paskaa. Hei, keksikää ees jotain... uskottavaa? Eli toisin sanoen, kirjottakaapa jo uus juttu, vitun apinat!

Anonyymi kirjoitti...

Ja kuinka paljon vituttaa se, että oikein vaivaudutaan kysymään, notta kummankos asusteen sitä päälleen hiilaa. Ihan yks ja vitun sama mitä siihen sanoo niin swiduiks män! "Sä et arvosta yhtään sitä, että mä näytän hyvältä!" Swiddu! Ihan niinkun kiinnostais muutenkaan onko se kolttu punanen vai sininen... Sitä varten on Teuvo Loman!

Santra kirjoitti...

aivan. se jos mikä vituttaa on se päättämättömyys. ite ainaka jaksa välittää paskaaka siitä mitä laitan mihinki päälle. vituttaa ne muut naiset ja miehet jotka pohtivat jo edellisenä iltana mitä laittaa päälle aamulla, mutta silti vaihtaaki mieltään aamulla eikä vieläkään tiedä. lopulta päällä on jokatapauksessa jotakin järkyttävää. ehkä paras blogi mitä olen lukenu. mutta vittu ku vituttaa ettei oo tullu uutta juttua.