torstai 17. tammikuuta 2008

Paskailmiöt sekä Pasa ja Atpo

Kautta maailmansivun olen aina oksentanut kuullessani erilaisista ilmiöistä. Korpeaa nimittäin suht raastavasti se, miten tuhansien idioottien ilo muuttuu ilmiöksi (ja sadan idiootin ilo kulttuuri-ilmiöksi) heti kun joku keksii sanoa: ”tätä paskaahan hei harrastaa muutkin”.

”Tätä paskaa” on vuosien saatossa käytetty kuvaamaan käänteiskronologisessa järjestyksessä yhteisöllisyyspalvelupaskoja, Tosi-TV:tä, poptähtihaistavittuja, visailuohjelmia, gootteja ja ennen joskus hamassa menneisyydessä punkkia, hippejä ja vittu aivan vaikka mitä.

Nopealla silmäyksellä havaitsee, että ilmiöksi voidaan tosiaan kutsua aivan mitä tahansa kuolleena syntynyttä paskaa, jonka varjolla omaa aivotyöskentelyä välttelevä kansa saadaan liimattua paikoilleen ja muun paskan lomassa tulevan mainostuksen myötä kuluttamaan juuri sitä tahnaa, mitä kulloinkin on siistiä kuluttaa. Ehdotankin tässä, että KAIKKI OTTAA NE SEN TAHNAN JÄÄNTEET JA IMEE NE PERSEESEENSÄ!!! OOTTE NIMITTÄIN ILMIÖINENNE SEMMOSIA JARKKO-JOOSEPPEJA, ETTÄ PELTIIN VOISI KOLISTAA VAIKKA PALKATTA!!!

Ja kuten Pasa tossa edellä osuvasti mainosti (viitaten Pasa, edellä), niin TIETENKIN nää kaikki vitun ilmiöt synnyttävät myös sen kultin, joka jeesustelee sillä, kun ”mä tiesin noi ennen kun ne breikkas”. No mitäpä kuule, JOS MÄ EN TIETÄIS SUA SEN JÄLKEENKÄÄN, KUN SUN NENÄS BREIKKAS!!!

Tänä paskailmiöiden aikana neuvoisin joka vitun urpoa haistamaan vittu ja miettimään, oliko esim. Eniten vituttaa kaikki niin hauska juttu, että siitä kannatti semmoinen tehdä. Mitä ilmeisimmin olemme Tositeeveeseen rinnastettavaa sontalastia, sillä muuten radiokanavien ruostunut Lada, YleX, tuskin olisi halunnut kuulla meistä mitään. Nyt kuitenkin näytämme täyttävän ne kriteerit, jotka tuon tuhnukanavan kuulijakunnalle esiintyminen tarvitsee, joten vittu päähän ja YleX kiinni viimeistään lauantaina kello 10.

Ja YleXille sellaisia terkkuja, että päästäkää se Puopolo nyt tekeen sitä paskaohjelmaansa johonkin lämpimään. Ei muuten, mutta siellä työmaakopissa oli kohtuu vittumaista käydä aukoon päätään näin vieraan ominaisuudessa.

13 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ja tämän kertovat Atpo ja Pasa... blogissaan. Haistakaa pojat vittu!

Anonyymi kirjoitti...

ihan noin niinku hyvässä(?) hengessä...haistakaa VITTU!!

Anonyymi kirjoitti...

just niin! Vittu! oli vaan pakko ostaa se kirja ku sillon sattu vituttaan!

Unknown kirjoitti...

Aivan hillitöntä!
Mä tuun tänne takasin.
Luen kaiken skebelin mitä on skrivattu.
Vittu.

Anonyymi kirjoitti...

mitä vittua te nyt sinne radioon meette. saatana olis sitten parempi tulla jotain järkevää tekstiä. muuten rupee vituttaan ja ostan sen vitun kirjan. vittu kuitenkin...

Anonyymi kirjoitti...

Ketkä siellä radiossa oikein oli? Ei ainakaan samat jätkät, jotka tätä blogia kirjottaa. Blogissa kirjotetaan vitutuksen eksponentiaalisesta kasvusta ja radiossa sanotaan, että vitutuksen määrä on vakio...

Vai voiko joku teoreetikko selvittää tän asian? Eli miten vakion arvo voi kasvaa eksponentiaalisesti?

Pasa kirjoitti...

Hei, anonyymi.

Aivan ensiksikin voit haistaa vittu.

Sitten kysymykseesi. Kuten varmaan ilmiselvänä teekkarinurpona tiedät, voidaan asioita tarkastella joko aikaulottuvuuden kanssa tai ilman sitä. Juuri tästä on nyt kysymys.

Puopolo (ja sen kuuntelijakunta) vaikutti sen luokan kekeltä, että olisi ollut melko huikentelevaista puhua sille eksponentiaalisesta tai mistään muustakaan kasvusta. Niinpä päädyimme mahdollisimman yksinkertaiseen analysointiin, eli tarkastelemaan vitutuksen olemusta yksittäisellä ajanhetkellä.

Yksittäisellä ajanhetkellä vitutus puolestaan on kutakuinkin vakio. Tällä aksioomalla pyritään selventämään tavalliselle peruspertille, että on täysin turhaa ajatella, että "jos tätä paska-asiaa ei olisi, niin vituttaisi vähemmän". Jos nimittäin sitä ei olisi, niin ihan varmasti olisi jotain tilalla niin, että vituttaisi saman verran. Tähän jo Newton viittasi neljännellä säännöllään vitutuksesta ja vastavitutuksesta.

Myönnettäköön toki, että tällainen epsilonilla leikkivä tarkastelutapa on melko teoreettinen, koska yleensä ajalla on tapana kulua. Ja kun se kuluu, niin vitutuskin kasvaa. Ekponentiaalisesti.

Yhteenvetona: haista vittu!

Anonyymi kirjoitti...

Voi saatana en ymmärrä itseäni, kaks sellasta nillittäjäkekee että pakko tukea jaloa nillitystä ostamalla se paskapaperikansio, kun sitä on varmaan niin vitun turha odottaa minään korruptiolahjana vaan joutuu jumalauta metrin leka ottassa maksaan sen vitun 9.90 ihan omasta vitun laihasta pussista...mutta toisaalta se kai kuuluu asiaan että vituttaa sitäkin ostaessa aivan mielettömästi, silti toisaalta haluaisin sen lahjana että voi vituttaa se että minkä vitun takia sitä tarvitsee minulle vittu tunkea, ihan kun vittu haluaisin lukea teidä kuratuotosta ja toisekseen se vituttais ihan mielettömästi että PaksaPasa kuitenkin pitäis mua niin vitun köyhänä ettei ole varaa ostaa sitä vitun persereikäpokkaria!! Voi vittu tästä ei taaskaan päästä puuta vittuakaan pitemmälle, kai se täytyy jumalauta pölliä ja jäädä kiinni, sillä tavoin ainakin vituttaa maksimaalisesti eikä tarvi sitäkään paskanippua lukea! Voi jumaluta tää on perseestä, ennen kaikkea minä olen perseestä kun jauhan tälläistä aivan luokatonta skeidaa tänne ja sekin on jumalauta teidän vittupäitten syytä! Kai täytyy lähtee Nokialle juomaan kusta niin saa vitutukselle edes jotain kunnon fyysisiä seurauksia!
Haistaaka vittu!

Sitäpaitti haluan edelleen sen vitun pokkarin ilmaseks, etenkin kun sakkojen jälkeen ei todellakaan sitä rahaa ole sitä ostaa! VITTU!

Ja se joka tätä mun paskatuotosta alkaa kommentoimaan niin haista hikinen ja pesemätön vittu!!

Anonyymi kirjoitti...

Kylläpä nyt menee lujaa pojilla! Oikein kirja ja RADIOON! Vittu ketä kiinnostaa. Haistakaapa pitkä vittu! Lauotte itsestäänselvyyksiä jossain urpossa BLOGISSA ja saatte jotain famea siitä! FAIL! Varokaa ettei silmälasit huurustu!

Anonyymi kirjoitti...

edellinen kommentoija on vaan kateellinen tyttöystäväänsä hakkaava, serkkuaan naiva kaappihomo punaniska. Tottakai Pasa ja Atpo on vittumaisia hinttarikeekoilijoita joilla ei ole elämää, MUTTA ON SEKIN VITTU PALJON ENEMMÄN JA PAREMMIN KUIN SULLA!!! TUKEHU KATEUTEES JA PASKAAN KOULUTUKSEES!!! HAISTA VITTU!!!

Anonyymi kirjoitti...

tälleen luettuani noi kaikki persereiätä selvästikin lähtösin olevat kommentit...käteen...eiku yhtteenveton:
HAISTAKAA JOK'IKINEN V I T T U !

Anonyymi kirjoitti...

kiitokset Pasa ja Atpo hyvästä opetuksesta, motivoinnista ja hyvästä huumorista :)
teidän onneksi olen lukenut ja kuolin nauruun.
tv. venukki

Anonyymi kirjoitti...

Teijän paskalinkki noihin paskatauluihin ei toimi. Haistakaas ny jo vittu.