maanantai 7. tammikuuta 2008

Maat ja mannut vittu joo

En koita sanoa, että jokainen telkkarista urheilua seuraava ihminen olisi kusipäinen rasvanaamahintti.

Nyt kun yllämainittu asia tehtiin selväksi, otetaan tarkasteluun näiden maailmansyöpien katselemien paskalajien suorittajat. Nuo peruskouludropoutit, jotka julkisesti retostelevat sillä, miten eivät ole elämänsä aikana lukeneet yhtään kirjaa. Ei niin, että kirjojen lukeminen mistään kertoisi. On niitä lukenut Pasakin. Ja Kirjoittanutkin on yhden.

Vituttaa nimittäin aika näyttävästi, kun jossain paskalajissa (hiihto, uinti, jääkiekko, formula, tennis, sulkapallo, vedenalaishinttipallo, ynnä monet muut) joku näistä liimanhaistelijoista menee voittamaan jonkun mitalin ja iltapäivälehtiä myöten taivsatellaan, että MITÄS TÄLLE RÄKÄPÄÄLLE VOISI KOTIKUNTA LAHJOITTAA PALKINNOKSI!!!

Siis hetkinen ja mitä vittua?!? Että se kameroiden edessä ala-asteen kevätjuhlanäytelmän kaltaisen teatterielämyksen erehdyttävästi jäljittelemään kykenevä jorpe pitäisi VIELÄ PALKITA JOTENKIN!?! Mäpä annan teille vinkin: EI PIDÄ!!! Vetäkää sitä pelleä kyläpäällikön johdolla pataan kuus tuntia ja käskekää sen haistaa vittu!

Se, että kyseinen hinttari EI jäänyt kiinni dopingin käyttämisestä, ei kyllä mitenkään oikeuta sitä saamaan tonttia, omakotia, omakotitonttia tai VITTU YHTÄÄN MITÄÄN MUUTAKAAN kotikunnastaan. Ai mitä? Sen Suomelle tuoma julkisuus? SEMMOSTA EI OO!!!

Joka vitun välissä toitotetaan, että nyt taas juostaan Suomea maailmankartalle ja vittu sitä ja paska tätä. Mäpä nostan esille sanasen julkisuudesta (koitan imitoida visailujuontajan kirjoitustyyliä): Ahem... tietääköhän yleisöstä sattumoisin joku, ee, kuka voitti paskamaan haistavittukisoissa... soudun runkkumitalin vuonna 1993, ee?

NO EIPÄ TAIDA TIETÄÄ! Joten haistakaapa vittu sen julkisuutenne kanssa! SITÄ NIMITTÄIN EI OO! On aivan yks vitun hailee, kuka sen persenaamakisan voitti, koska ne pellehermannit, sekä niiden syntymämaat ja -ajat unohdetaan nopeammin kun niitä tänä päivänä ehtivät sanomalehdet painaa! JA HYVÄ NIIN!!!

Vielä tiedoksi niille ylpeille baarivisailijatakatukille, jotka tosiaan tiesivät sen soudun mitalistin nimen: TUKEHTUKAA KOFFIINNE! Ette te nyt varsinaisesti ole samoja tyyppejä kuin ne, joiden toivoisi Suomea tuntevan!!!

21 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

NÄIN ON VITTU T TYRÄ

Anonyymi kirjoitti...

Sä oot oikeilla jäljillä, poika.

Anonyymi kirjoitti...

Kirjottakaapa jo uus juttu, vitun apinat. Ei teillä muutakaan funktiota ole tällä pallolla.

Anonyymi kirjoitti...

Vittu että vituttaa tällaiset väsyneet bloggaajat, jotka ei jaksa kirjottaa mitään uutta. Ja sitten ne vittu on kun ne oli keksinyt jotain mullistavaa.

Anonyymi kirjoitti...

Ihan ymmärrettävää tekstiä jampoilta, jotka ei oo eläessään voittanu mitään. No, ainakaan jätkät ei oo gloryhunttereita, kuten suurin osa suomalaisista tuppaa oleen...

Anonyymi kirjoitti...

Vituttaa koko hehkutus.

Anonyymi kirjoitti...

URHEILU ON SAATANASTA!!

varsinkin sellanen homoilu jota televisuunista näytetään
..sit siellä vielä joku eltaantunu hinttari jääpuikko perseessään änkyttää muutaman sanan "ööö..tota...mäe n oo parempi ihminen...mut mä oon maailman paras" ..sanois ees "HAISTAKAA VITTU" ...mut ei, kun ei älynlahjat riitä.
...joten (vaikka en mäkään mikään älynjättiläinen oo) sanon:
HAISTAKAA KYRPÄ!!! vitun perseenreiät!

Anonyymi kirjoitti...

SAATANA VITTU JNE Kirjottakaa nyt vittu mikä teitä VITUTTAA tavallisissa ruoka-kaupoissa ass-market, prisma, sale vittu jne!!!!!
VAI EIKÖ NE VITUTA????
Jos ei aikasemmin vituttanu niin, NYT LUULIS VITUTTAVAN SAATANA!!!

Ystävällisin terveisin kaukainen veljenne Horowitz

Kaikkonen kirjoitti...

Haha, mä nauran täällä ääneen :D

Anonyymi kirjoitti...

Ei kai niitä nyt ruoka-kaupat vituta, nehän on keski-luokkaisten kirkkoja. Ei sillä, ettei mua vituttais työväenluokka tai yläluokka. Tykkään vain "väliinputoajista" :)

Anonyymi kirjoitti...

Hohoho, kirjottakaapa jo uus juttu, vitun apinat. Haistakaa paska.

Anonyymi kirjoitti...

Vittu, sen te ootte meille velkaa...

Anonyymi kirjoitti...

Uus juttu, plz

Anonyymi kirjoitti...

yeah, what he said!

Anonyymi kirjoitti...

No? No?! Vauhtia, vitun apinat!

Anonyymi kirjoitti...

ei kukko käskien laula

Anonyymi kirjoitti...

paska blogi

Anonyymi kirjoitti...

ASDFASD:D:

Anonyymi kirjoitti...

Selvä, ei uutta juttua joten en osta teidän kirjaa, vitun apinat!

Anonyymi kirjoitti...

Meinasin tappaa itteni mutta lahjoitan hirttoköyteni teille. TARVITSETTE SITÄ VITTU ENEMMÄN

Anonyymi kirjoitti...

Toi Anonyymi joka kiljuu uutta matskuu, pistää kyl aika vihaks.