perjantai 4. tammikuuta 2008

Verkkokaupat, kuriiriyhtiöt ja mp3-soittimet

Tilasinpa sitten erään vittupäävalmistajan mp3-soittimen samaisen puljun verkkokaupasta. Tässä vaiheessa jopa Atpokin tajunnee, että päin vittuahan koko homma meni. SAATANA!

Yritän olla kronologinen, monologinen ja klaustrofobinen:

1) Tilasin sen paskan.
Ihme kyllä homma toimi ihan ok. Hieno HTML-sähköposti (vittu ne on paskaa!) kertoi, että pari päivää kestää, niin UPS-TNT-urpo kantaa sen rimpulan ihan himaan asti. Tässä vaiheessa toki jo vitutti, koska päin vittuahan toi homma oli menevä.

2) UPS-TNT-urpo yrittää tuoda paskan himaan ilmoittamatta, arkipäivänä, klo 14.30.
JÄNNÄ JUTTU, ETTEN OLLUT TAVOITETTAVISSA! Tajua nyt, saatanan kusiluukkulafka, että normaalit ihmiset eivät ole kotona tohon aikaan!

3) Soitan UPS-TNT:n numeroon sopiakseni uuden jakeluajan.
NO EN OLE HUOMENNAKAAN KOTONA KESKELLÄ PÄIVÄÄ! Mikä vitun järkeä ylipäätään on kotiinkuljetuksissa, jos niitä ei tehdä muulloin kuin arkisin virka-aikaan?? Ilmeisesti kyseisen kioskin ydinkohdeyleisö on työttömät ja alle kouluikäiset. Noh, töihin kuulemma voisivat tuoda.

4) Saan paketin töihin UPS-TNT-urpolta ja revin sen auki.
MISTÄ LÄHTIEN MÄ OON OLLU JOKU HELVETIN RANSKIS? Papereiden mukaan mulla on nyt sitten jonkun Jean-Philippen piipitin, ja luonnollisesti ihan erilainen, jonka mielestäni tilasin.

5) Soitan vittupäävalmistajan puhelintukeen yhteistyökykyisen puhelun.
"It might be possible that you've had someone else's order..." NO SHIT, SHERLOCK!! Enpä olis kyllä ite tullut ajatelleeks! Noilla lahjoilla kannattais päätellä ihan maajoukkuetasolla!

6) Saan ohjeet palautukseen ja uuden vastaanottamiseen.
"The UPS-TNT-urpo no. 1 will collect the wrong product within three days and the UPS-TNT-urpo no. 2 will bring you the correct one also within three days... It's important to notice that these are two different deliveries" HAISTA NYT VITTU!! Ja annappa kun arvaan, että molemmat toimitukset tapahtuvat arkipäivänä ja virka-aikaan siellä mun kotiovella? Toinen aamu- ja toinen iltapäivällä!

HELVETIN VITTU!!!

18 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ihan noin omakohtasesti kasvattanu joskus kyrpää otsaan schanker-pellenä...joka vitun paketti on jaettava...kello 16 mennessä...ja jos et saa jaettua kaikkia ni seuraavana aamuna joku homonaama juitsari kiekuu naama punasena ja vihreenä ku en oo kaikkia jakanu...mut mikä vitun järki on ees lähettää kellekään schanker-paketteja himaan kun ne jaetaan aikaan jollon kukaan ei oo himassa...täs ois nyt sen surullisen kuuluisan palvelukonseptin perusteellisen rukkauksen ja runkkauksen paikka...
...ja nää väärät kamat oikeille paskapäille tai oikeet kamat väärille..ihan sama...voitas estää vittu kunnollisella varastointilogistiikkaedeshivenenjärkeäja viitseliäisyyttäkäyttämällä-systeemillä...käykääs kattomassa sitä kaaosta mikä sillä terminaalissa aamusin on...luulis olevan maailmnloppukäsillä

VOI KYRPÄ!!! nyt alko VITUTTAA ihan huolella taas! perkele!

Anonyymi kirjoitti...

Sormena perseessä: MP3-soitin on ehkä sentin tai kaksi paksu. Miksei se voi tulla kirjepostina?

Anonyymi kirjoitti...

hahaha, hehe, kirjottakaapa jo uus juttu, vitun apinat. Te ootte sen velkaa.

Anonyymi kirjoitti...

Harmittaisko vähemmän jos lukisitte hyviä uutisia:

http://guutiset.com/

?? :)

Thykka kirjoitti...

mistä vetoa, et ku saat sen mp3-soittimen, ni se menee takuuhuoltokuosiin viikon päästä.
nimim. kokemusta löytyy

Anonyymi kirjoitti...

antijob: voit käyttää html-koodeja, esim. näin:

hyviä uutisia

Anonyymi kirjoitti...

Tuota jakelu ajankohtaa on joskus tullu mietittyä. Verihän siinä purskahti nenästä kun ei sille löydy minkäänlaista järkevää syytä. Missä vitussa ne kaikemailman meediofakiirikonsultit NYT on ku niistä kerrankin olis jossai hyötyä. Vaikka ton epäkohdan nyt pystyy maajussi Seppokin osottaan.

Anonyymi kirjoitti...

Tohon jakeluajankohtaan kommentoisin teille kuluttaja daijuille sen verran, että nuo HDL-PUS-NTT-Skanker puljut jakelee sitä tavaraa tasan tarkkaan siks keskellä päivää, että niitten parhaiten maksavat asiakkaat, eli yritysasiakkaat, odottaa saavansa tavaransa silloin. Se on niin mitätön osa niiden liikevaihdosta tuo kuluttajaurpojen mp7 -soittimien roudailu, että ei tod. näk. paljon nappaa järjestää toimintaa niiden/teidän/meidän tarpeiden mukaan. Pasaki on varmaan maksanu 7 € plus 2 € toimituskulut musiikkisuoltimestaan, jolla ei hirveen kauheesti kuriirien iltamenoja maksella. Onneks meillä on tää Etilla, joka kyllä runttaa sen vinyylivempeleen postiluukusta sisään vaikka 12.00 tai sitten voit noutaa sen illalla lähimmästä postikonttorista Tesoman keskustasta.

Anonyymi kirjoitti...

kuka vitun idiootti ylipäätänsä tilaa jonkun mp3-soittimen valmistajan kautta?

Anonyymi kirjoitti...

Voi VITTU DHL LogistiikkaPÄÄLIKKÖ lukee tättä blogia. Kiitti hei vitusti!

Anonyymi kirjoitti...

DHL:n pääjuitsari voi mun puolesta haistaa pitkän vitun...siihen on ainakin syytä!!!

koovee kirjoitti...

Joo, olen itsekin ollut joskus kuljetusalalla. Enpä ole enää, enkä tule koskaan olemaankaan! Pasan ja Atpon kovimmatkin vitutukset kalpenevat niissä hommissa!

Anonyymi kirjoitti...

Pakko tähän lisätä, että ihan tavallisen suomen postinkin pitäis vitun kalliilla keltainen kuljetus 21-paketilla tuoda kamat kotiovelle klo21 asti, mutta kaverillekin sanottiin etukäteen soitettaessa että joo ei me kuule sinne teidän suuntaan enää kuuden jälkeen tulla! Ja kyse ihan pääkaupunkiseudusta siis! argh

Anonyymi kirjoitti...

Postinkin (tai siis Itellankin) pakettien kotiinkuljetukset on joskus aiheuttaneet vitutusta kun jakelija ei ole osannut soittaa siihen paketin päällä lukevaan numeroon vaan on jäänyt paukalo hanurissa ihmettelemään miksei ovikoodilla varustetun talon alaovi ole auki. Asiakaspalvelun mukaan ovikoodi olisi pitänyt osata läiskäistä pakettiin ja tämähän on tietysti täysin itsestäänselvää vaikka kirjeposti kolisee luukusta joka päivä. Ja kuulemma kyllä se pakettipoika soittaa aina jos numero on paketissa paitsi ettei kyllä tasan vitun varmasti soittanut.

Aika harvan nettikaupan lomakkeista löytyy muuten kohtaa johon sen vitun ovikoodin voisi merkata.

Anonyymi kirjoitti...

Itekin olen suureksi vitutukseni päätynyt töihin kuljetusalalle. Saatana. On sitten vittumaisin bisnes tässä maailmassa. Asiakkaiden kolme vaatimusta:
1. Kaiken pitää olla perillä heti, mieluiten eilen
2. Vaikka ziljoona pakettia vietäis päivässä niin niistä vitun yksikään ei saa hävitä tai myöhästyä
3. Koko paska ei sais maksaa pennin hyrrää

Minkä vitun takia perusurpo maksaa kolmekymppiä taksista kun pitää päästä kahden kilometrin matka kännissä kotiin, mutta paketti pitäis kuljettaa jostain vitun nevadasta viidessä minuutissa eikä se sais maksaa mitään. Vitun runkkarit. Jos se kahden euron rahdilla kuljetettu vimputin on sitten pakattu niin huonosti että se menee paskaksi, niin uusi pitäis vittu hankkia. Haistakaa vittu!

Anonyymi kirjoitti...

Täytyy tähän verkkokauppailun ihanuuteen lisätä omakin kokemukseni, joka huipentui lähes uskomattomuuteen. Ei ole tarvinnut kyseisen lafkan palveluita toiste käyttää.

1) Tilasin eräästä verkkopuljusta digiboxin. Vitutti jo ajatus pelkästä laitteesta, koska se halvinkin maksoi enemmän kuin mummilta ilmatteeksi saatu vanha romutöllötin.

2) Väliin huomautettakoon, että telkkari on tosiaan NIIN vanha, että digiboksin liittämisen jälkeen kuvanlaatu HUONONI selkeästi!! Vittusaatana!!! Ei ollut yhteensopiva uuden tekniikan kanssa, ei.

3) Pakettiin kuuluvan kaukosäätimen paristot tulivat lähetyksen mukana. Ne olivat aivan ruosteessa, tietty. Pistin omat patterit kakeen ja homma lähti pelaamaan.

4) Tein tietty reklamaation, sähköpostitse. Kului viikko, kului toinen, ei vastausta. Lopulta kyllästyin odottamaan ja soitin. Sain jonkun huoltopuolen junttinörtin kiinni ja pyysin uusia paristoja. Ei siinä mitään, lupasivat lähettää.

5) Kului viikko, kului toinen. Ei kuulunut paristoja. Soitin uudestaan. Toinen junttinörtti vastasi puhelimeen, pahoitteli todellisen vilpittömästi ja lupasi lähettää paristot välittömästi.

6) Kului pari päivää ja postiluukusta tipahti paristoja sisältävä kirjekuori. Avasin sen, ja mitä löysin? VALMIIKSI AUKI REVITYN PARISTOPAKKAUKSEN, JOKA SISÄLSI SEKALAISEN VALIKOIMAN ERIMERKKISIÄ PARISTOJA!!!! Voihan nyt vittusaatanajumalautahelvetti eiootodellista!!!

7) Eihän noista edes tiedä onko ne käytettyjä vai ehkä jotain kokeiluparistoja sieltä korjauspajalta. Ja kaikkihan tietää ettei erimerkkisiä tai eri varaustilassa olevia saa käyttää yhdessä! Heitin paristot kierrätykseen, annoin olla ja haistatin vitut kyseiselle firmalle.

Anonyymi kirjoitti...

???!!!

Anonyymi kirjoitti...

Vittu kun vituttaa saatana pitäisikö työntää oma pääni
wc-pönttöön ja haistaa omaa paskaa niin kauan että tulee oksennus