tiistai 15. tammikuuta 2008

Musiikkiurpot

Luodaanpa heti alkuun viitekehys tälle tekstille: kaikki mikä liittyy musiikkiin, sen tekemiseen, siitä keskusteluun, sen kuunteluun sekä siitä vouhottamiseen ja kouhottamiseen on aivan täyttä paskaa!!!

Jaa että miten niin? Valotetaanpa tätä kyseistä kuraa ja sen lieveilmiöitä muutamalla esimerkki-casella:

1) "Siis musiikki on niinku mun koko elämä ja mä en vois elää ilman musiikkia ja sit mä just niinku kuuntelen sitä tosi usein!!"-imbesillit
HAISTAKAA VITTU! Kai te nyt helvetin nollakerholaiset tajuatte, että jos musiikki on koko elämä, niin kannattais hyvin vakavasti harkita, josko päästäisi kyseisen "elämän" kärsimyksistään välittömästi!! Ei nimittäin mitenkään erityisesti mairittele kenenkään elämää se, että sen keskeinen sisältö on jonkun rasvalettipillifarkkuhäviäjän tuottamaa meteliä! Perkele! Kuuntelisitte edes kunnon musiikkia!

2) Biisien mukana hyräilijät, rummuttelijat, kummuttelijat ja napsuttelijat
OLKAA NYT HELVETIN VITTU HILJAA! Toi paskaralli on jo itsessään sen luokan sontaa, ettei oo kyllä mitenkään tarpeellista, että piipitätte sen päälle. Varsinkaan, kun ette osaa biisistä kuin yhden sanan ja senkin väärin!

3) Kitaran kanssa kulkijat
En edes tiedä, miksi nää tyypit vituttaa, mutta ihan takuulla ne sitä tekee. Ja paljon. Ainakin päätellen siitä, että tässä hajos jo kolmas näppis, kun yritän niistä jotain kirjottaa. VIEKÄÄ HELVETTIIN NE PASKAHÄRVELINNE!

4) "Joo, emmä sitä enää kuuntele, ku se on niin meinstriimia"-analyytikot
Helvetti! Kuinka universaalin dille pitää olla, että musiikin valintaperuste on se, että sen pitää olla sen arsenaalin paskaa, ettei sitä varmasti kukaan muu suostu kuuntelemaan?? Ja sitten kun ko. pumppu julkaisee ensimmäisen muillekin kelpaavan lätyn, niin "pilallehan sekin orkesteri sitten meni". KUOLKAA! Samaan sarjaan menee toki kaikki ne paskayhtyeet, jotka uhoavat, että he eivät muuten sitten tee mitään kaupallista musaa. NO ETTEPÄ VISSIIN! On nimittäin aika helvetin ilmiselvää, että kyllä se olis teillekin ihan ok, jos joku sitä teidän kusista kiekkoanne suostuisi ostamaan! Ainoa syy, miksi teidän "musiikkinne" ei ole kaupallista on se, että mikään kauppa ei suostu sitä myymään! KUOLKAA TEKIN!

5) Kuulokekehvat
NYT NE LUURIT VITTUUN VAJOKKI, MÄ PUHUN SULLE!!!

6) Kaikki muusikot
Miks helvetissä ne saa niin paljon naisia?

17 kommenttia:

Miltzu kirjoitti...

Totaalinen putoaminen. Ja se on aika hyvin ihmiseltä, kenelle musiikki on (melkein) koko elämä :)

Anonyymi kirjoitti...

Nyt turpa kiinni pasa:D Ihme kouhottaja!

Anonyymi kirjoitti...

Voisitteko te vitun runkkarit jo unohtaa sen olemassaolon tarkoituksen, se ei ole vääntää jotain vitun paskaduunia kahdeksasta kolmeen, vaan suoltaa meille lisää vitutuksen aiheita joka päivä!!
Vittu mua vituttaa tuollaiset vitun Pasat ja Atpot, vittu! Itkekää kunnolla joka päivä, eikä silloin vaan kun herroille suvaitsee sovita!

Anonyymi kirjoitti...

Kohta 4 on kyllä niin totta. Sääli vaan että on niin mainstreamia olla erilainen ;)

Anonyymi kirjoitti...

ootte niin ihania <3<3<3

Anonyymi kirjoitti...

Ihan sama miten ja miksi ne sitä musiikkia suoltaa mutta miks vitussa ne saa ne naiset. ei jumalauta. kattila halkee, vittusaatana.

Anonyymi kirjoitti...

Oikein!

Klasu kirjoitti...

Joo mäkään en ymmärrä tota yhteyttä musiikin ja kuoleman välillä...hehheh :D

Anonyymi kirjoitti...

Ette uskokaan kuin paljon nyt vituttaa. Tää on lähettämässä henkilökohtaista spostia Pasalle, vaan ei pysty. Pitää ensin liittyä johkiin vitun "ryhmään", jota ei ole. Tosi helvetin näppärää, pojat.

Pasa kirjoitti...

Heippa, anonyymi.

Nyt tulee postit perille, ja kenties jopa ilman virheilmoitusta.

Tässä kohtaa voisin tietenkin pärräillä jotain mailien uudelleenohjauksista, mailiryhmistä, maileista, mailoista ja vaikka mistä, mutta säästettäköön se tuonne varsinaiselle foorumille.

Tai, no, kai se täälläkin käy: HAISTAPPA HERRA INTERNET VITTU JA KERRO SAMOJA TERKKUJA POJALLESI SÄHKÖPOSTILLE! Ootte takuulla kusisin keksintö sitten tv-lupamaksun!

Anonyymi kirjoitti...

Samaa mieltä suurimmaksi osaksi! Tosin, nyt varmaan ottaa päähän niitä ihmisiä joiden elämä oikeasti pyörii musiikin ympärillä... Olen ehkä hiukan niidenkin puolella. :)

Anonyymi kirjoitti...

PASA, mä haluun rakastella sua.<3

Anonyymi kirjoitti...

anonyymi yllä: Ei onnistu. Sorppa.

Anonyymi kirjoitti...

NO vittu! Kyllä pitäis onnistua. Krauh<3

Eschscholzia kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Mitähän mahtaisi olla tämä tekstissä mainittu "kunnon musiikki"? kertokaapa se.

Anonyymi kirjoitti...

Pakko kommentoida tätä. Niin hervotonta vittua, että hihityttää niin perkeleesti xD . Erityisesti toi vitutus "eisaaollamainstream"-hipstereitä kohtaan.