perjantai 14. joulukuuta 2007

”Kyllä me aina tiedettiin, että siitä jotain tulee.”

Nyt alkaa taas olemaan hyvä aika sukulaisten, tuttavien, naapureiden ja muiden muka asioista tietävien ja lässyttävien paskanaamojen haistaa oikein toden teolla vittu!

Ei kykene meikän sanavarastolla kovin äkkiä ilmaisemaan, miten paljon kiristää kupolia, kun jonkun näennäistä paskaa saavuttaneen ääliöjuntin entinen koulukaveri (monellako niistä on nykyisiä, häh?), serkku, kaima tai muu vastaava pääsiäiskäsi paistattelee mediassa toteamassa:
- Kyllä me aina tiedettiin, että siitä jotain isoa tulis.

ANTEEKS MITÄ VITTUA?!? Te kusipäät tiesitte, että siitä kimiräikkösestä tulis jotain. SIISTI HOMMA! Niin te tiesitte tuhannesta muustakin, mutta kappas, NIISTÄPÄ EI TULLUT SITÄKÄÄN VÄHÄÄ MITÄ TÄSTÄ KANSAKUNNAN YHDISTÄJÄSTÄ JA JULKKISIDIOOTIN SIIPASTA!!!

- Ei kyllä osattu aavistaa, että jotain näin suurta vois kuitenkaan tulla.

No tuskinpa munkaan äidinkielenopettaja katto yläasteella, että ”tossapa on naseva jätkä toi Pikku-Atpo. Siitä varmaan tuleekin isona jotain suurta, tai ainakin vähintään vitutusblogin toinen kirjottaja. On noissa sen pulpettikaiverruksissa sen verran ytyä.”

MIKS VITUSSA SIITÄ EI SITTEN KIRJOTETA MIHINKÄÄN?!? Aivan oikein... koska se ei kiinnosta ketään! NO KIINNOSTAAKO NÄIDEN SAPPIKIVIÄ TUOTTAVIEN OPETTAJIEN LORINA, NARINA, KORINA TAI NARNIAT?!? EI!!!

Aina kaivetaan joku superjurpo naapuri, joka kommentoi että ”kyllä me aina...”. Ei vittu! Kun joku kirjoittaa kirjaa ”Secrets of Eniten vituttaa kaikki”, niin voin sanoa, että pannutan aika huolella jokaisen entisen (siinä vaiheessa) kaverini, joka kertoo musta kellekään yhtään mitään! Tosin viimeaikaista kirjoittelua seuranneet ovat nyt jo tehneet paikkansapitävän analyysin, ettei "tolla Atpolla taida sen luikero-Pasan lisäks juuri kavereita olla". MITÄ SITTEN?!? Kun ei oo, niin vitutta vähemmän. Vanha tuttu laki, kerrottu jo kesällä.

Perkele mitä hommaa. Pasa lopetetaan tää paska.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

"Joo, ei sit siitä ja siitäkään sit mitään koskaan tullut."

VITTUSAATANA, pitääkö kaikista aina tulla helvetti jotain, häh? Kyllä mua nykii kun tentataan että joko on väikkäri valmis ja pesti Suomen Pankin ylipääjohtajana pedattu, vaikka vitutus on niin suuri, että hyvä kun saa aamulla silmänsä auki. Jumalauta, on se nyt kumma jos ei saa rauhassa olla, pitääkö sitä nyt saatana kaikkien olla kommentoimassa.

Helvetti, nyt kyllä vituttaa tää aikainen herääminen niin paljon, että menen takaisin nukkumaan.

Anonyymi kirjoitti...

aivan mahtavaa tekstiä atpolta. pelasti mun vittumaisen päivän. sattuman satoa että eksyin tänne.melkein jo rakastuin tohon atpoon. aivan ihanaa kun on tollasii jotka ajattelee samalla tavalla. t tinttu

Anonyymi kirjoitti...

Perisuomalainen kateus siellä nostaa päätään ja se verhotaan "vitutukseen". Vituttaako? Muahaha

Anonyymi kirjoitti...

KYLLÄ!!

soon sama kuin se että : " ei meidän poiska koskaan viinaa juo ja tappele tuolla tavalla kuin naapurin poijjaat". " eikä käyttäyvy nuin huonosti... " ... " jäkä jäkä jäkä sitä jäkä jäkä tätä... on se vittu joo

Anonyymi kirjoitti...

niin ja vielä sitä että " kyllä me se tiedettiin että tosta kaverista tulee kriminaali... se oli jo silloin lapsena villi"

no saatana kun kaikki on niin selvännäkijjöitä ni perkules nähkää tää maailman vitutus samalla ja hypätkää kaikki tietoinenne jorpakkoon... jumalauta ku alko vituttaan tää "kyllä mä sen tiesin... " juttu.... saaatanaa perkeleeee

lototkaa perkele kun tiedätte niin paljon...

Anonyymi kirjoitti...

ei blogitus vituta? HÄ?!

Anonyymi kirjoitti...

Neekeri imee säämies meteorologi Petri Takalan kyrpää