tiistai 9. lokakuuta 2007

Vois kokeilla jotain uutta ruokaa tänään!

Voi pyhä kolminaisuus (vitutus eilen, tänään ja huomenna)!

Menen tällä kertaa suoraan asiaan (Vittu, miten niin suoraan, enhän mä oo vieläkään alottanu! Nyppii ihan hiukan kaikki urpot, jotka käyttävät MUN aikaa julistaakseen, kuinka ovat niin tehokkaita, että menevät suoraan asiaan. Vittu, tee sitten niin ja kerro se onneton asiasi NYT, saatana, ja lopeta toi lässytys!)

Noniin. Tällä kertaa agendassa on ne modernit ruoka-ressukat, jotka ymmärtävät ruuasta ja sen laitosta yhtä paljon kuin mä asioista, jotka eivät (muka) vituta. Siis ne tyypit, joiden mielestä mikromoskan lämmittäminen on ruuanlaittoa. Kerrottakoon jo tässä vaiheessa, että EI VITTU OLE! Eikä se ole "ennakkoluulotonta uusien yhdistelmien kokeilua", että siihen em. tahnan päälle lapioi juustoraastetta! VOI PERSE, se ei ole mitään muuta kuin mikrotahnaa, jonka päällä on "juusto"raastetta (juusto on tässä yhteydessä lainausmerkeissä, koska todennäköisesti kyseessä on jotain 5%-ei-sisällä-mitään-kumia)!

"Hei kuule Jari-Matti ku YhteishyväPirkkaMeNaisissa oli NIIN hyvännäkönen salaattiohje, jota meiän on IHAN pakko kokeilla! Se oli sellanen pirteä ja ruokaisa avokadosalaatti, mihin tuli kurkkua, tomaattia, jäävuorisalaattia, ananasta ja avokadoa! Ja sit sitä kuulemma voi maustaa mielensä mukaan oliiviöljyllä ja mustapippurilla! En oo kyl ikinä tullut ajatelleeks, että samaan salaattiin vois yhdistää avokadoo ja ananasta!"

Tä?

ETPÄ OO KYL SIT TULLU AJATELLEEKS VARMAAN YHTÄÄN MITÄÄN MUUTAKAAN! Tajuatko sä vitun lapamato, että siihen salaattiin voi tunkea niitä aineita sekaisin ilmankin, että se lukee jossain pilipalilehden ohjeessa?? Helvetti!

Eikä tää tähän lopu, ei todellakaan! Seuraavaksi tämä kotikeittiöiden Jamie Oliver (no okei, vyötärölle on kertynyt joitakin kymmeniä kiloja enemmän tavaraa, mutta ainakin ollaan alasti!) huomaa, että hei, tässä kermassahan on ollu jo eilen toi parasta ennen -päivä, eihän tätä voi käyttää, onneks huomasin!! WITTU! Missä kohtaa evoluutiota ihmisestä on tullut niin rajattoman onneton kumipää, että sen pitää katsoa jostakin hihasta temmatusta päivämäärästä, onko ruoka pilalla vai ei?? Kyllä siitä "kermasta" (katso selitys lainausmerkeille edeltä) huomaa, jos se on pilalla ilman, että asiaa tiedustelee jostain IngmanValion asiakaspalvelusta! Vitun spedet!

Nyt huimaa taas ihan sopivasti. Ennen kuin menen oksentamaan naapurin postiluukusta, niin todettakoon nyt vielä tasapuolisuuden nimissä, että ihan yhtä vittupäitä on ne reliikit, joiden mielestä lihan paketoiminen valmiiksi sopivan kokoiseen rasiaan on sairasta ja luonnotonta prosessointia ja lisäksi jauhotkin on parempi jauhaa itse. Vittu, keskiaika meni jo!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä hernari sinapilla on parasta suoraan purkista taskulämpösenä.

Anonyymi kirjoitti...

tota turhaa kokeilemista ei pysty ymmärtään millään, toki kaikinmokomin jos jokin ruuan tynkä pärähtää uniin ja herää tyyny kuolassa, mutta se vitun tuputtaminen sais loppua
- toi syylämummonperunamuusivesi on oikeesti aika hyvää, mikset kokeilis?
- en kokeile, tykkään perinteisestä ja nään mielummin vaivaa
- kokeilisit ny, on oikeesti hyvää
- en kokeile
- kokeile ny
- EN VITTU KOKEILE
- sää oot kans niin ennakkoluulonen jne
- joo ja mää potkin susta kohta paskat pihalle jos et oo hiljaa!
Syön ruokaa mistä tykkään ja valmistan sen niinkuin tykkään hoten yks vitun lysti mitä joku vitun homosukula mukamas väsää pussukoihin siä hookoolla , kunhan ei tartte syödä jos ei oo pakko!
- et vaan uskalla kokeilla mitään uutta
- pata vitun kattilaa soimaan!! monta kertaa oon halunnu sua ajaa takarappuun ja kokeilla kaikkee muutakin kivaa mut ei niin ei!!
- vitun kusipää, älä huuda tommosia ihmisten ilmoilla, ota ite joku patukka perseesees!
- no kyllä mielummin otan perseeseen ku syön tollasta kusista muusia!! ja sitäpaitti huudan missä haluan jumalauta!
- no saat huutaa kohta keskenäs jos et ala käyttäytyyn!
- jaa käyttäytyyn? tarkoittaako käyttäytyminen sitä että syön mukisematta tota kurapaskamuusia hä! Painu vittuun!
- painu ite! vedä käteen!
- vedä etukäteen!
-kusipää!
- äitis on huora!
- isäs nussii lampaita!
- ja se lammas nussi sun äitiäs!

............hetkinen, eiköhän tää oo tässä, jep jep......

Anonyymi kirjoitti...

Te ootte kyllä saaneet käännytettyä mut kreationistiksi esittämällä niin paljon kritiikkiä evoluutioteoriaa kohtaan? Jos evoluutio olisi totta, kyllä noin typerät ihmiset olisivat jo karsiintuneet pois.

Perkele kirjoitti...

EIPÄ!
Kirves ja kilpi on haudassa ja nauta pakattuna pakettiin saatana!

Anonyymi kirjoitti...

te ootte huonoi... teinejä itte? vai jari-paseja, joilla rumat rillipäiset vaimot ja haalari-kakarat? vai kenties ikuisia purkkiin runkkaajia? edes rumat naiset ei huoli? ainakin tyypillisiä suomalaisia. metsittyneitä, kuuromykkiä, hiljaisia hiippareita. muuttakaa lappiin saatana. tollaset porot ei kaupunkiin kuulu.