sunnuntai 14. lokakuuta 2007

Innokkaat reserviläiset

Hauskaa sunnuntaivitutusta kaikille! On varmaankin itsestäänselvää, kuinka paljon mua kyseinen kusipääpäivä vituttaa, joten ei siitä sen enempää.

Sen sijaan voisin raportoida teille palleroille taannoisesta retkestäni luonnon helmaan. Jo ulkoilu, ulkonaolo, raittiin ilman saaminen yms. paska itsessään on sen sortin tavaraa, että heikompi kuolisi vitutukseen heti. Mutta tässä tapauksessa se on vasta alkua! Tällä kertaa hommaan kun oli yhdistetty rakkaan isänmaamme puolustaminen - ja vielä vapaaehtoisesti!

Jaa että mitä vittua Pasa teki vapaaehtoisissa kertausharjoituksissa? No pitäähän tässä ammatissa varmistaa, että vitutusaiheita piisaa. Ja voin taata, että nyt käsiteltävä Lönnrot-henkinen keräilymatka onnistui yli odotusten!

Tällä kertaa otan kaikki inttiin liittyvät vittumaisuudet itsestäänselvyyksinä enkä siis jupise siitä, kuinka rajattoman tyhmää on ryömiä katajanperseessä ja huudella laukaus-laukausta tyhjälle metsälle. Sen sijaan keskityn yhteen urpoimmista ihmisryhmistä, johon ikinä olen törmännyt. Vituttaa, etten enää voi elää siinä illuusiossa, ettei kyseisenkaltaisia juustopäitä olisi olemassa. Koska näköjään niitä on! Ja tää porukka mistä nyt keuhkotaan, on AKTIIVISET RESERVILÄISET! Ei perse, mitä porukkaa!!

"Kato hei ku meikällä on tää uus taisteluvyö, jossa on goretex-vahvisteiset lipastaskut, joihin menee nää uudenmalliset 674B-lippaat, jotka on todella paljon luotettavampia näitten uusien Sakon patruunoiden kanssa! On muuten ihme homma, kuinka näissä uusissa sakolaisissa on suora vaippa, mieti nyt, kuinka paljo se huonontaa ballistiikkaa RK-62:n kanssa!"

NO ENKÄ MIETI, VITUN RÄKÄPÄÄ!! Tajuatko sä saatanan koulukiusattu persenaama, että ainoa asia, mikä mua ballistiikan osalta kiinnostaa on se, millasessa kaaressa sä lennät sinne poteros pohjalle, kun mä kiskasen sua boksiin! Armeija ei ole asia, jota kuuluu ihannoida tai josta kuuluu olla innoissaan! Eikä se todellakaan olisi hienoa, että pääsisit kokeilemaan taitojasi ja romujasi "tosi tilanteeseen". Että ihan vitun turha tulla mulle mehustelemaan jollain "pilliin viheltämisellä"!

Helvetti! "Reservi" tarkoittaa sitä, että jotain pidetään VARALLA!! Se ei siis esimerkiksi tarkoita, että kyseessä olisi päätoimenne. Olisiko siis mitenkään mahdollista, että suhtautuisitte asiaan niin kuin siihen kuuluu suhtautua?? Ei tunnu olevan! Kaivakaa itsellenne potero ja tippukaa sinne!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Etkös sä kosminen kullinjuuri oo yks niistä aktiivisista reserviläisistä kun siellä vapaaehtosesti riehut?

Anonyymi kirjoitti...

nii... herää kysymys, et MITÄ VITTUA SÄ siellä teit sitten??? ettet vaan itekin ois sotahullu reserviläispelle. haisee paskalle nyt toi touhu!

Anonyymi kirjoitti...

Mitäs vitun spedejä täällä avautuu? Ei kai Pasa oo väittänytkään olevan mitään muuta...

No hauskintahan on ne saatanan idiootit, joita mukamas vituttaa asiat, mitä ei oo ikinä kokenu!

Anonyymi kirjoitti...

Vittu. Mä ainakin olen niin täynnä jotain armeijapaskaa, että vitulla päähän ja kyrvällä ottaan. Vittu noihin törmää joka saatanan välissä ja voin vaikka kertoa että siinä tilanteessa vois syödä niiltä päät ellei ne ois täynnä ruutia. VITTU SAATANA.