sunnuntai 7. lokakuuta 2007

Alennukset, prosentit, alennusprosentit ja säästöurpot

Ei vittu! Kaveri kysy päivällä, että vituttaako mua, kun mä näytän siltä. Vastasin, että joo, mutta tykytyksestä päätellen pahemmaks menee. No oispa nyt joku kyselemässä. MULTA NIMITTÄIN TULEE VERTA MOLEMMISTA SIERAIMISTA!!! Mua vituttaa kaikki maailman alennusmyynnit, niihin tunkevat jurpot, alennukset ja kaikki se paska, joka tähän ympyrään vaan mitenkään mahtuu.

Aloitan prosenteista. Käsi sirkkeliin ne, joiden mielestä 10 prosentin alennus on jotain semmoista, jonka mainostamisesta voisi selvitä ruoskimista pienemmin rangaistuksin. Ei ketään? Vitun hyvä. MIKS VITUSSA SITTEN KAIKEN MAAILMAN VERO MODAT JA MUUT SÄKKITEHTAILIJAT MAINOSTAA SEMMOSELLA SONNALLA?!?

Puuh... teksti vasta alussa. Ei saa vielä repiä pelihousuja (mistä tuleekin taas mieleen, miten tähtitieteellisen typerä sanonta toikin on. Ekanahan vitutuksessa tuleekin mieleen just repiä ne saatanan byysat! Vittu kun mä jonain päivänä saan käsiini sen tyypin, joka on keksinyt kansan"viisaudet" ja sanonnat, niin lätty lätisee Turussa asti ja voin sanoa, etten meinaa ite olla lähelläkään sitä jo aiemmin kehuttua aivonarikkaa.)

Jatkan näillä "kerää kuustuhatta leimaa, luukuta persettä Stokkan ikkunasta ja haista vittu, niin saat 10% alennusta tuotteesta, joka jo alun alkaenkin oli 50% halvempi tossa naapuriliikkeessä, eikä sitä myy sulle tossa edessä seisovan kuvottavan rasvatukan kaltainen ruuvipersehintti". Mun oli pakko lopettaa toi pisteeseen, koska mä en kertakaikkiaan vaan osannut laittaa tohon tän olotilan kaipaamaa määrää huutomerkkejä.

Seuraavana tulevat nää urpot, jotka pakkaa ittensä kolme tuntia ennen ovien aukasemista jonkun hikisen liikkeen eteen, jotta saa sen himoitun kauhtanan ennen kun naapurin kammotus ehtii sen ostamaan. Siis ei vittu! Jos ei oo varaa hakea kamaa oikealla hinnalla, maksaen siitä, ettei tarvi kattoa niitä vitun hesburgernaamoja, niin kannattaa jatkossakin näyttää siltä punapersepaviaanilta, joka jo geeniensä määräämänä on!

Ja nyt... syvä hengenveto, jonka jälkeen puran sen, mitä tässä jo hetken oon kierrellyt. Mä nimittäin en kehtaa myöntää, että oon joskus tuntenut näin täysjurpon patapään! Yks tyyppi nimittäin kerran alennusmyyntien aikaan meni tuohtuneena kotiinsa jonkun sadan kassin kanssa aivan poltteessa ja avautui viattomalle avopuolisolleen: "Sä et uskokaan, kuinka paljon mä säästin kun tuolla oli tota näin halvalla ja tuolla tätä noin halvalla ja blaa blaa ja mä tein hyvät kaupat ja että et voi uskoa KUINKA PALJON MÄ SÄÄSTIN!!!"

Siis EI VITTU!!! Sillähän sä säästelet, että ostat vitusti rumaa rojua saatanan dille! Onneks tän tyypin avopuoliso oli fiksu. Eikä pelkästään siksi, että tajusi nostaa kytkintä siitä jutusta, vaan myös siksi, että sanoi tuossa vaiheessa jo suu vaahdossa mouhottaneelle patavitoselle: "No mutta sehän on hienoa. Mehän voidaan ens viikko SYÖDÄ niillä rahoilla, jotka sä just äsken säästit!" Vittu, vittu ja niiden tuttu, vitun vittu!

12 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Helsingissä on ilmeisesti stockan hullut päivät menossa? Ja jos ei oo vielä, niin kohta on. Onneksi ei tarvitse olla siellä katsomassa urpoja jotka raahaa keltaisia kasseja ("kattokaa kaikki, Mäkin olin siellä"). No, toisaalta sitä voi pitää merkkinä urheilusuorituksesta, sillä ravaaminen täpötäydessä kaupassa vastaa vähintään maratonia. Toivotaan, että tänä vuonna kauppa vähintään räjähtää, kun ne kaikki urpoidiootit on siellä sisällä, niin päästään niistäkin.

Anonyymi kirjoitti...

Tulee mieleen klassikko...

"Mä ostin kahden tonnin kengät, mutta kun se oli 80% alennuksessa niin mä sain ne neljällä sadalla!"

"Siis sä maksoit neljäsataa kenkäparista!?"

Anonyymi kirjoitti...

Ei toikaan urpo viitsinyt paljon paskempaa plokivinkkiä antaa. (ja mä olin itse niin tyhmä että kävin katsomassa,Vituttaa) ketä kiinostaa kun uusavuttomat yh-mammat ei osaa lämmittää purkkikeittoa?! Tollaset lehmät ja niiden äpärät joutaakin kuolemaan nälkään. Perkele.

Anonyymi kirjoitti...

no tää on just näitä aikoja kun pitäis ittensä lukita kellariin! Ei edes riitä se että pysyttelee galna dagarin ajan poissa kaupungista, se vitun juhla seuraa sua kyllä ihan mihin vaan. Eli periaatteessa on vain kaksi vaihtoehtoa pysyä erossa tästä tohinasta: joko tapat itsesi tai kaikki ämmät! Enkä mää nyt jumalauta halua tehdä kumpaakaan (vaikka tosin ei ne naiset mulle anna kuitenkaan, joten periaatteessa se olis mulle ihan sama).
Tämä atpon esimerkki avopuolisosta on juurikin se mikä niitä verisiä kyyneleitä eniten aiheuttaa!! Ei voi olla tosiaan todellista että joku luulee säästäneensä siinä että on ostanut fiorin kännykotelon puoleen hintaan eikä maksanu ku 60e! MITÄ VITTUA?? Nää on just niitä muijia joille voi myydä ihan mitä paskaa vaan, kuhan siinä on joku merkki minkä joku vitun nälkäinen pariisilainen muotihuora on todennut huippumerkiksi! Sit pitää vittu rakentaa kaikenlaisia idioottiparkkeja jotta nää muotihuoran kätyrit ympäri maailmaa voi tuhlata kaiken rahansa (ja myös puolison rahat) kaikenlaiseen tarpeettomaan skeidaan!
Toinen mikä tässä alehässäkässä rasittaa on on äidit ja mummit. Voi ristuksen perse kuinka paljon nää ihmiset pystyy täytään elämäänsä jollain vitun alella ja sit ne viä soittelee kaiken aikaa "eks sää just puhunu että meinasit ostaa ne henkselit, nyt tuolla stokalla olis sellaset aku ankka -henkselit viidelläkympillä...plaa plaa"!! Jättäkää nyt vittu mut rauhaan, ehkä mää löydän tarvitsemani tuotteet itsekin! VITTU!

vittu mää oon taas aivan sekasi...

Anonyymi kirjoitti...

voi vitsi heiii! mä en muistanukkaa noit alepäiviii. nythän mä meen hetiheti tsiigaa mit kivaa mä löytäsinkäää! viimeks mä löysin tosi kivan takin 160 euroon nii ja tottakai mä sen ostin ku oli alennukses 40 prossaaa! et enköhän mä vittu jo mee...

Anonyymi kirjoitti...

no täytyy kyllä ihailla tota hullujenpäivien meininkiä. Houkutellaan aasit sisään muutamilla tuotteilla joita myydään vaan tiettyinä tasaminuutteina. samalla myydään niille vanhat varastonperältä kaivetut paskat. se on aivan sama mikä hikirätti se on jos siinä laatikossa on kyltti missä lukee -X%. kuitenkaa niitä ALEREA suvi rytkyjä ei kukaan enää ensi keväänä laskuttais visalleen koska ne on niin lÄÄst season. Mutta pakko vaahtossupielistä lingoten ostaa ku se on nii "halpaa".

Anonyymi kirjoitti...

mikävittuniiteneskorttienjaplussakorttienkanssaontulluvittuunkaikkisellaset

Anonyymi kirjoitti...

Olipas rentouttavaa lukea kunnon vitutusta! Melkein kuin paskalla kävisi. Se onkin muuten yksi maailman ainoita ennallaan pysyneitä instituutuioita, se paskominen.

Anonyymi kirjoitti...

vituvituvittu
nyt rupee olee asian ydin kovasti lähellä ;P

Anonyymi kirjoitti...

Captain Stubing, PIDÄ NYT VITTU SE TURPASI KIINNI!!! Niin vitun kuivaa luettavaa noi sun "mua vituttaa kanssa, määki haluun olla hauska" -paskat! En tiedä mikä pakko se on noi sun avautumises lukea, mutta lopeta ny saatana!

Anonyymi kirjoitti...

Älä runkkari nillitä toi capun setti oli aika suora vitutksen oksennus eikä se varmaan kyllä pitänykkään sua huvittaa saatika sitten että ketään kiinosta jos noi muutama lause ei sua huvitakkaan. puhalla pilluus ja vedä se sitruunan puolikas pois perseestäs. mikä vitun kommentti poliisi sä oot

Anonyymi kirjoitti...

Vaan arvatkaapa kuika kivaa on olla ottamassa niiltä vitun urpoilta täräpälleiltä niitä rahoja pois siellä kaupassa. On tosi kivaa seistä siinä liukuhihnan ääressä ja vääntää peräsuoli vinkuen jotain tarjous maksamakkaraa eteenpäin kun hommaa tahdittaa äimmien kälätys siitä, kuinka ostokset makso 55.35 egee ku just oli ne kahvitkin vaan sata euroo kaks pakettii tarjouksess. On se ny vittu ku pitäis saada ne kaikki saatanan ostokset tamponeist lähtien sillä vitun viidellä eurolla ku joku perkeleen sukkahousutarjous oli vaan sen verran.
Suomalaiset on niin perusahneita paskiasia että niiden pitää juosta laumoittain joka ikisiin kissanristijäisiin pelkästään siks, että siellä jaetaan ilmasta kahvia, pullaa yms. paskaa tasatunnein ja väliajoilla viihdyttää joku känninen ex-humppakuningatar vuodelta kristus. Ei vituta yhtään olla kaupan kassa. Ottakaa opiksenne lapset kun äiti sanoo että lukekaa ne vitun läksynne tai päädytte vielä johonkin tarjoushelvettiin palvelemaan kofeiini-nisti mummoja ja rääkyviä kakaroita.