maanantai 22. lokakuuta 2007

Kusipäitä junissa

Vituttaa muuten melko tavalla ne tyypit, jotka heti junaan tultuaan avaa läppärin ja alkaa saman tien viritellä jotain kuulokkeita korviinsa. Ja on mulle aika helvetin sama, onko nää räkänokat löysä- ja paskahousuisia pipopäärunkkareita ketjuineen, vöineen ja meikkeineen vai ruma puku päällä matkaavia tyylitajuttomia rasvalettihinttareita, jotka kunnon ”wannabe-businessman tai ylipäänsä jotain elämässään, mutta kun ei oo” –lookkinsa kanssa saa yhden junaosaston voimaan pahoin pelkällä olemuksellaan.

Siinä se matka etenee rattoisasti kun bongiaivoräpäjoujou kattoo Coolion ja muiden nykyteinien suosikkien musiikkivideoita tai vaihtoehtoisesti Mr. Ugly tie competitionin kolmas finalisti availee taulukkolaskelmiaan ja huomaa, että myyntiä on taas kuin ennenkin ja kiristää vyötään koko muun osaston toivoessa, että se tekis sen vyötärönsä sijaan kaulaansa.

Eipä silti, junalla matkustaminen on kyllä hieno keino tutustua elämän nurjaan puoleen – nimittäin muihin ihmisiin. Erilaisia matkustavia ihmistyyppejä on valtava määrä ja niiden keskuudesta on äärimmäisen vaikea koittaa etsiä eroavaisuuksia niiden tuottaman vitutuksen määrässä. Luultavasti osin siksi, että vitutuksen maksimaalistuessa on helvetin vaikea havaita siinä enää eroja. Etenkin, jos sattuu olemaan kokemattomampi vituttaja kyseessä. Ilmiötä voi tradenomitutkinnollakin (koittaa) verrata rakennusten korkeuteen. Kahden korkean rakennuksen korkeuseroa ei ihmissilmä enää maasta katsottuna erota.

Joka tapauksessa, mua on edellisten ohella viime aikoina vituttanut junissa etenkin seuraavat ryhmittymät:

1. juopot ja häiriköivät paskiaiset, joita kukaan ei uskalla laittaa niiden ansaitsemalla tavalla ekalla asemalla pataan
2. lastensa kanssa matkustavat Jari-Pasien vaimot (näitä on jo käsitelty tarpeeksi näilläkin sivuilla)
3. hieltä haisevat silliaivot, jotka sulostuttavat matkalaisia ominaistuoksullaan
4. mulkosilmäiset tilittäjät, jotka vaanivat viattomia kuulijoitaan ketään kiinnostamattomilla tarinoillaan
5. kaikki vanhukset
6. KAIKKI teinit ja teinimieliset ja niiltä paskaläjiltä näyttävät. Vittu! Ennen kaikkea teinit! Jos täälläkin esillä ollut Darwin olisi hoitanut hommansa edes jotenkin paremmin, niin teini-ikäosio poistuisi jotenkin mystisesti. Tai sitten Pfizer loisi lääkkeen, jolla voisi koomata jokaisen yli 12 –vuotiaan viideksi vuodeksi. Tai sitten nuorisovankilaan kaikki. Kaikki ovat yhtä hyviä vaihtoehtoja.
7. haisevien lemmikkiensä kanssa matkustajat (lemmikeistä kerron teille joskus. Tarkemmin sanottuna sitten, kun en saa epilepsiakohtausta heti kun edes koitan aloittaa... VITTU!)
8. puhelimessa kovaan ääneen omasta elämästään kertovat urpot

Saatana vieköön että on taas semmonen olo, kun verisuonissa virtaisi elohopeaa. Tai nopeehopee, kuten se joidenkin räkänokkaisten nilviäisten vaatteisiin on kirjoitettu (tajuatteko te vinolippismuthawänkkerit, että jos teidät pyyhittäisiin maan päältä ikuisesti, niin teitä ei jäisi kaipaamaan kukaan! Ei edes vankilassa viruvat vanhempanne, joiden kurjasa kohtaloa Pasa aiemmin syksyllä ruoti. TE olette tämän maailman kuona, TE olette se osasto johon edes maailmansyleilijä ja itseään naamaan sylkevä Greenpeace, sen sisarjärjestö Animalia tai mikään muukaan maailmansyntijärjestö EI tulisi puolustamaan, pelastamaan tai auttamaan. Tämä siksi että edes näiden kuonapesäkkeiden viimeisillään hengissä olevan ”aatteen” lyijyvaippaa anovat hahmot eivät välitä paskaakaan teistä. Aivan kuten ei tässä maailmassa kukaan muukaan. Hyväksykää se. Eläkää sen kanssa, mutta älkää kovin pitkään. Niin on kaikille ja kaikelle parempi.)

22 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Näin on ja vittu viidelläkympillä!!!!!!!!!!
Toivottavasti teit ei ny liiemmin ala lisää vidhuttamaan ko piristitte melkoisesti meikäläisen iltaa:-)

Anonyymi kirjoitti...

Totta, niin totta. Itse joudun matkustelemaan junalla nykyään aika tiuhaan, ikäviä ihmisiä riittää.

t-face kirjoitti...

Ei vittu, varsinkin noi puhelimeen kailottavat vatipäät on alinta paskaa...

Anonyymi kirjoitti...

seuraavaksi sitten niistä lemmikeistä, please!

Anonyymi kirjoitti...

Mulla toi kasikohta ois kyllä ykkönen. ENITEN vituttava ilmiö.

Anonyymi kirjoitti...

ei pidä kulkea junalla...prkl

Anonyymi kirjoitti...

Mikä helvetti teitä meissä tradenomeissa rassaa? :D hienoa, että sairaan- ja muut hoitajat saavat kuitenkin arvostuksensa. :)

Anonyymi kirjoitti...

Tradenoimeisa vituttaa ja rassaa sen koulutuksen saavuttamisen helppous ja mitättömyys, joita itse arvon ratenomit ei ymmärrä ollenkaan.

Anonyymi kirjoitti...

Anna ihmisten olla erilaisia niin loppuu vitutus. Eikö sinulla ole muuta tekemistä kuin vahtia muita? Kuten elää omaa elämääsi. Aikuistu.

Anonyymi kirjoitti...

Menkää sellaseen vaunuun johon ei saa tuoda lemmikkejä tai hypätkää junasta vitun kusipäät. Ihan turha valittaa tai syötän pallinne koiralleni. Perkele!

Sitäpaitsi koirat on keskimäärin fiksumpia kuin 90% teistä molopäistä.

Anonyymi kirjoitti...

Vitutuksen multihuipennus lienee määrittelemättä, mutta läheltä lipoo tila, jossa luulet vihaavasi kaikkia, mutta tajuatkin vihaavasi itseäsi.

Ketäs muu siellä ratikassa jurraa kuin ne muut vitun ihmiset...SAATANA KÄVELLENKIN PÄÄSEE!TAI TEE YMPÄRISTÖTEKO JA OSTA AUTO! Mua vituttaa kaikki ne "PAREMMAT ?!" tyypit jotka "voi" osoitella sormella muita. Vittu herää itse tähän elämään sillä joku vihaa myös sua...niin se maailma vittu pyörii.

Anonyymi kirjoitti...

Kappas saatanan vittu! Ei oo se mukahauska "Captain Stubing" kommentoinu viellä mitään. Ihan hyvä sivu, mutta tota saatanan sympatia-teko-vitutus pelleä saisi joku hieroa turpaan.

Anonyymi kirjoitti...

Vituttaa, ku en oo vähää aikaa lukenu näitä tarinoita ja nyt niitä on nii helvetisti tullu lisää ettei jaksa lukee.

Anonyymi kirjoitti...

Haha, numero 8 kertoo saa kyllä aivan samankaltaisia ajatuksia heräämään, ei herranjumala sitä touhua kun JOUTUU kuuntelemaan jotain ihmissuhdepaskaa jonkun totaalinollatarjoilijan huutaessa sitä ratikassa.

Narisevalla ja välinpitämättömällä äänellä käyty monologi minun korvissani meni jotenkin näin: "... siis ei vitsi, mä en tiedä miten mä aina ajaudun siihen et on jotenkin niin vaikee palautua suhteista, kun ekaks oli tää .. - sä tiiät kyl, ja sit tuli tää toinen joka oli taas kaikkee sitä muuta mitä tää eka ei ollu." "ei vitsi siis, mä kyl tartten nyt jonkun irtosuhteen itelleni, ei mitään vakavaa pitkä-aikaista vaan ohimenevää." - armoton vitutus kun korvakäytävä täyttyy tällä.

- e
http://blog.whodat.biz

Anonyymi kirjoitti...

Vituttaa se ettette te pasa ja atponen uskalla kirjoittaa näitä juttujanne omilla nimillänne. Henkilöllisyys kehiin niin alkaa nää vitutuksenne olla todesta otettavia.

Anonyymi kirjoitti...

Osta yksityislentokone vitun mulkku jos sua vituttaa matkustaa junalla.

Anonyymi kirjoitti...

voi luoja mitä nollatauluja tätäkin blogia käy lukemassa ja kommentoimassa :DDDDDD

Anonyymi kirjoitti...

seuraava kolmen teinipissiksen keskustelu kuultu junassa äskettäin : "siis ku mä sain NELKYT EUROO !!11!! mieti KUIN MONTA SIIDERIÄ sillä saa ostettua !!11!!" (volume 120 dB)

Anonyymi kirjoitti...

PIIP! Tämä on paras sivusto mitä olen ikinä nähnyt! KIITOS, erinomaisen viihdyttävästä ja hyvinkirjoitetusta tekstistä. Mikä parasta, täyttä asiaa jokainen sana! Nyt minä julkaisen tämän kommentin, ja menen nukkumaan. Piipittää niin piipisti, mutta nukkuessa ei piipitä yhtään. PIIPmäisen hyvää yötä! Arvatkaas mitä, huomenna minä pääsen SYÖMÄÄN, ja se ei piipitä yhtään, kaikki muu kyllä piipittää kympillä ellei jopa satasella.

Anonyymi kirjoitti...

"Sitäpaitsi koirat on keskimäärin fiksumpia kuin 90% teistä molopäistä".

Linkkiä, todisteita, tilastoja?

Anonyymi kirjoitti...

Lasse Ahola on homo joka imee kyrpää usein myös esinahan alta

Anonyymi kirjoitti...

Saatanan vitut AAAAaaa perkele