maanantai 1. lokakuuta 2007

Sisältöä elämään

Maanantait on pahoja. Silloin vituttaa isoa kovaa sellaisetkin asiat, jotka normaalisti hukkuvat normaaliin taustavitutuskohinaan. Tiedättehän te nämä:
- kädet täynnä romua, kun pitäisi avata ovi
- tyypit, jotka ryhtyvät arpomaan vaihdetta silloin, kun valot ovat olleet vihreinä jo viikon
- avainnippu, jossa on 3 samanlaista avainta ja oikea löytyy aikaisintaan yhdeksännellä yrittämällä
- kirje, joka ei tullut postin mukana, vaikka se piti tulla jo eilen
- pellet, jotka listaavat asioita, jotka niitä muka vituttaa, vaikka kaikki on ihan ok

No, eipä noista sen enempää, peruspaskaa kaikki tyynni. Huomenna kuitenkin taas vituttaa, että noinkin pienet asiat vitutti tänään, vaikka maailma on täynnä ihan oikeitakin objekteja kyseiselle tunteelle. Otetaanpa niistä päällimmäisin:

SAATANAN MIINUSMUNAPÄÄT, JOTKA KYTTÄÄVÄT BB:TÄ! Siis mitä vittua?? Tän on pakko olla sellainen huurunen painajainen, joita tulee aina, kun on tintannut pohjille vähintään kolme viikkoa viinaa! EI PERSE! Kattokaa nyt esimerkiksi www.ampparit.com:
- BB-Einari löysi naisen, 1558 klikkiä
- YK:n elintarvikeohjelma kiirehtii apua Myanmariin, 15 klikkiä

Eihän toi nyt jumalauta voi olla totta!! Hävetkää! Tai kuolkaa! Ihan mitä vaan! Koska vaikka ton tulkitsis miten hellätunteisesti, niin hommahan menee väistämättä niin, että meillä on tässä nyt 1500 idioottia, jotka huulet kuolasta väpättäen lukee, kuinka joku nollakukkakeppihinttihiiri on saanut toosaa! Sitten meillä on kokonaista 15 muuta tyyppiä (siis SADASOSA edellisestä porukasta), jotka ovat (ilmeisesti vahingossa) klikanneet uutista kansanmurhasta, jonka nyt naiivisti voisi luulla kiinnostavan ameebaa tasokkaampia olioita enemmän kuin hinttihiiren toosansaanti. MUTTA EI! Ja jos em. luvut nyt ekstrapoloi kattamaan koko Suomen kansaa, niin emmä kyllä mitenkään nää, että tuloksena olis sellainen porukka, jolla on edes teoreettiset mahdollisuudet menestyä missään ikinä koskaan. VITTU!

JA VITTU TÄHÄNKIN KAPPALEESEEN! Lukitkaa ittenne johonkin taloon, mutta ilman kameraa!

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

BigAssBrother. Menitte sitten kommentoimaan sitäkin. Nyt nämä aivo-onnettomuudet luulee, että niiden elämällä on sisältöä kun blogissa oikein kirjoitellaan.

Tällainen ei vetele. Perkele!

Anonyymi kirjoitti...

kuka on havainnut tohon vitun BEEBEEhen liittyen seuraavalaisen kommentin yhä uudelleen ja uudelleen: "en tullut tänne julkisuuden vaan kokemuksen vuoksi". MITÄ VITTUA! Pientä paskaa. Sehän nyt on ihan selvä että siihen paskaläävään menee vaan kaikki huomio-huorat! Eiköhän nykyään voisi jo myöntää suoraan, onhan noita reality-sarjoja niin perkeleesti ja nettikin on pakattu täyteen kaikenlaisia "arvostele mun perse kun peilistö osaa ite kattoa ja mun itsetunto on ihan kuralla ja kuvittelen pienen hattuni alla että näin se paranee mutta sinä annatkin minulle huonon arvosanan ja maailmani murtuu mutta onneksi ystäväni ovat eri mieltä ja kertovat että minä olen tosi kaunis...." UUUUUHHHH, happi loppuu.....................
.................................
.........viddu, tipun tuolilta...täytyypi lopettaa ja mennä makuulle, huhhuh!

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä "tosi-TV" ohjelmat on lopun alku. ihmiset näyttävät hukkuvan vaikka vesimiehen aika ei ole vielä edes alkanut.

Anonyymi kirjoitti...

vittu joo..
tossa rupes oleen jo vanhojen hyvien (HUONOJEN) aikojen ruutia...selvästi vitutti, niin ettei meinannu verikiertää...et haistakaa vittu vaan kaikki perkele
...shit bratör on kyl "niin lääst siisön", et kyrpä irtoo...
rupes prkl itteeki vituttaa, niin et ei varmaan viikkoon ota eteen..saatana

Anonyymi kirjoitti...

tämä on niin totta.

Anonyymi kirjoitti...

lol

Anonyymi kirjoitti...

Jos "pidät" BB:stä, tsekkaa myös:

http://juntit.laif.fi/

Anonyymi kirjoitti...

- BB-Einari löysi naisen, 1558 klikkiä
- YK:n elintarvikeohjelma kiirehtii apua Myanmariin, 15 klikkiä

Kyllä mä YK:n elintarvikeohjelman tiedän ja Myanmarin tilanteen, mutta mikäs se vitun BB on...ei vois vähempää kiinnostaa BB ja en oo sitä paitsi avannut teeveetä kevään jälkeen...täysin samaa mieltä sun kommentin kanssa "Lukitkaa ittenne johonkin taloon, mutta ilman kameraa!"

Anonyymi kirjoitti...

sanotaan asia yksin kertaisesti... BB = VITUN URPOT TÖLLÖTTÄÄ PASKAA KUN EI NIILLÄ OLE MUUTA VITUN ELÄMÄÄ! Häpeä suomen kansa HÄPEÄ!!!

Anonyymi kirjoitti...

Ja pelottavaahan tässä on se, että ne 1500 bb:tä seuraavaa menestyy ja ne 15 muuta ei!