maanantai 15. lokakuuta 2007

Oikeutettu viha

Multa kysytään usein, että: "miks sä Atpo vihaat niin paljon ihmisiä? Eihän ne oo tehneet sulle mitään pahaa." Mä vastaan järjestelmällisesti, että vihaan, koska kannan yhteiskunnallisen vastuuni. Ja ellet sä olis tommonen haljanen vittupää, kun nyt ilmiselvästi olet, niin samalla konstilla myös sä kantaisit oman vastuus.

Mun nähdäkseni yhteiskunnallinen vastuu tarkoittaa mm. sitä, että suojellaan sitä erinäisiltä uhilta ja yleisesti pyritään sen hyvinvointiin. Alkuun kuvittelin, että inhoaisin ihmisiä juuri tuon jatkon "eivät ole tehneet sinulle mitään pahaa" -jutun takia. Löysin sille monta perustelua, kunnes lopulta tajusin, että eiväthän he mulle mitään merkittävää pahaa olekaan tehneet, MUTTA YHTEISKUNNALLEPA OVAT!!! Näin ollen on melko ilmiselvää, että mun raivoni näitä ihmisiä kohtaan perustuu haluuni suojella ympäristöäni tältä saasteelta.

Jos lasketaan ulos yleinen klovnius ja sen tuomat ajoittaiset naurunpyrähdykset, niin KERTOKAA MULLE YKSKIN SYY, MIKS MÄ EN VIHAIS TORTTUTUKKASIA ROKKARIPELLEJÄ, PIENEN TENNISKENTÄN KOKOSISSA AMERIKAN RAUDOISSAAN VITUN RUMAT PÄÄT ELVIS PRESLEYN "MUSIIKIN" TAHTIIN HEILUEN?!?

Vai keksiskö joku teräväpäinen syitä, MIKS VITUSSA KIIKAREIDEN KANSSA KAISLIKOSSA SUHISEVIA LINTUBONGAREITA MUKA EI SAIS KISKOA POIJUUN SILLÄ SAMALLA SEKUNNILLA, KUN NE OTTAA PAKSUT SILMÄLASINSA POIS PUHDISTAAKSEEN NE NIIHIN TIRSKUTTAMASTAAN LIASTA, RÄÄSTÄ JA PASKASTA?!?

Tai löytyykö kenties perusteet sille, MINKÄ TAKIA MAAILMAN JOKA IKISTÄ VITUN GOLFFARIA EI SAIS RANKOA NAAMAAN RAUTAVITOSELLA JA SEN JÄLKEEN KIERTÄÄ PUTTERIN NIIN TIUKKAAN NIIDEN KAULAN YMPÄRILLE, ETTÄ PÄÄ SINERTÄÄ VIELÄ JOULUNAKIN?!?

On nimittäin kolmea aurinkoa ja kahta kuuta varmempi juttu, että tota kusipäisyyden kolminaisuutta, oikeaa vittupäiden voimaviisikkoa (VITTU LASKE ITE TÄN RAIVON KESKELLÄ SAATANA!) ei mikään maailman, ilmamaan, kuumailman tai Alma-Median mahti tässä universumissa tule ikinä purkamaan. Ja niin kauan kun ton porukan annetaan tehdä järjestelmällistä pahaa tälle yhteiskunnalle, niin on aivan vitun turha tulla kysymään, että onko mun ihmisvihalle joku syy. KATO YMPÄRILLES VITUN KILLISILMÄ! JOS ET NÄÄ MITÄÄN, NIIN SYY OLET SINÄ!!! VITTU!!!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ootsä atpo ikinä tuntenu mitään rakkauteen kallistuvia tunteita?

Anonyymi kirjoitti...

Se on muuten golfari, eikä golffari. Toivottavasti toi korjaus auttaa Atpoa kohdentamaan vihansa tarkemmin.

Anonyymi kirjoitti...

heh... antakaa joku kaksjalkainen pillua noille poijjille... tai lainatkaa edes tikkaita!

Anonyymi kirjoitti...

vituttaa saatanasti aaaaAAAAA perkele