lauantai 22. syyskuuta 2007

Isänmaa ja selkäranka

Mä oon elämässäni törmännyt moniin juttuihin, joiden olen havainnut vituttavan mua. Toiset merkittävästi, toiset niin paljon ettei tarkalleen osaa sanoa, nauttiiko elämästä yhtään, vai toimivatko nämä aiheet mustan aukon tavoin imien kaiken elämänilon itseensä niin, ettei niistä edes valo pääse karkaamaan. Asia, joka täysin heilahtaen sijoittuu jälkimmäiseen ryhmään ovat jossain käsittämättömässä todellisuudesta piittaamattomassa sodan ja rauhan välimaastossa elävät kävelevät ongelmajätteet – suomalaiset reservin upseerit.

Näitä ihmisiä löytyy lähes jokaisesta ihmisryhmästä, ammattikunnasta, kastista ja luokasta. Heitä on yritysten johdossa, merkittävissä virkamiestehtävissä, he kansoittavat poliittisia virkoja, palvelevat maata poliiseina, leikkaavat työkseen ihmisten hiuksia, uskovat oikeasti, että valtiotieteilijöille pitäisi maksaa heidän tekemästään ”työstä” ja suunnittelevat autoja Volvolla. Heitä on niin paljon, että keskivertoihminen törmää reservin upseeriin päivittäin ja mitä todennäköisimmin täysin vastoin omaa tahtoaan.

Päältä päin katsottuna nämä ihmiset, useimmiten miehet, mutta huolestuttavasti (kuten naiset aina ”tasa-arvoa” metsätäessään ottavat tilaa itsemurha-, alkoholinkäyttö- ja tupakointitilastoissa. Tätä voi perustellusti verrata näihin kaikkiin.) myös naiset vaikuttavat hyvin usein täysin normaaleilta. Saatat jopa havaita pitäväsi heistä. Heitä on hiljaisia ja äänekkäitä, mukavia ja etäisiä, pitkiä ja lyhyitä, taiteellisia ja käytännöllisiä, hoikkia ja pulleita. Mutta tämä mukavuus on täysin päälle liimattua ja sen voi pienikin ärsyke häivyttää kadoksiin vain sekunneissa.

Näitä ärsykkeitä ovat missä tahansa yhteydessä johtajuudesta puhuminen (aikoinaan kun meille reserviupseerikoulussa), tavoitteiden saavuttamisesta (mitä lukee RUK:n päärakennuksen seinässä), mistä tahansa ”kovuudesta” (joo RUKin YTH-harjoituksissa painettiin yötä päivää sata lasissa ja vesi satoi alhaalta ylöspäin jäisenä ja tuuli puhalsi koko ajan vitusti) tai ylipäänsä mikä tahansa (joka usein on semmoinen puheenaihe, josta itse et haluaisi kovin kauaa jutella. Ainakaan näiden tomaattiaivojen kanssa).

Kriittisiä päiviä näille Suomen toivoille ovat lippujuhla- ja itsenäisyyspäivä. Kolme kuukautta näiden päivien alla alkaa käsittämätön ”tuliskohan se ylennys” –sonta. Ja jos ei itelle, niin ”joo toi Pera on kanssa ollut kova kertaamaan, kuten minäkin”. Vittu! Pitäkää ne päänne kiinni ja jos oikeasti haluatte miettiä noita, niin tehkää se jossain muualla kun mun työpaikalla. Ei nimittäin kiinnosta yhtään paskaa te, teidän juttunne, teidän kauluksenne (SIIS MITÄ VITTUA!?!?! Nyt on rauhan aika ja vaikka ei olisikaan, niin mitä vittua te niillä kauluksilla teette?!? Tajutkaa nyt vitun pässit ettei sillä ole elämän kannalta yhtään mitään vitun merkitystä! SAATANA!!!) tai ylipäänsä mikään aiheeseen liittyvä. Face it! Te haette hyväksyntää täysin paskoin perustein, hyväksyntää, jota teitä katsoessanne ette ainakaan ansaitse.

Tässä sosiaalisesa tyhjiössä elää lopulta monia tyyppjeä, jotka todennäköisesti luhistuisivat taakkansa alle saman tien, jos heitä ei joka päivä toinen runkkupetteri taputtelisi selkään ”joo kato kyllä sullekin ne lutin merkit vielä annetaan”. Tässä sitä tosiaan on oikein kasapäin suomalaisen yhteiskunnan toivoja. Merkkejä metsästetään, mutta todellinen suoraselkäisyys väistyy valoa nopeammin, jos tukiverkko ei enää tekohengitäkään valheellista itseluottamusta kuuluisaa kakskytneljävittuseittämää.

Tiedän, että sanoin tän jo kerran, mutta on vaan kerta kaikkiaan niin täysin käsittämätöntä, etteivät nämä ruusukekurpitsat tajua, ettei oo mitään paskan merkitystä sillä, mitä lukee jossain sotilaspassissa tai Puolustusvoimien salaisissa arkistoissa (joista nämä tyypit tuntuvat tietävän omien sanojensa mukaan huikeita asioita). Tässä yhteiskunnassa on melko lailla muitakin asioita arkipäivinä mietittäväksi kuin jonkun lapsena leikkimättä jääneen muovisotilasfantasian täyttäminen aikuisiällä. Perkele! Tunti turpaan ja veroja maksamaan. Polttaa ei kannata, kun vesipäistä ei juuri lämpöä irtoa.

14 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Asiaa. Anaali-Atpo pisti runoutta jälleen. Oli ehkä vähän hillitty tää tämänkertanen teksti

Anonyymi kirjoitti...

JEP! näin on poijjaaat. Katsos kun se saatanan viheltävä luoti ei katso minkä arvoinen juntti on edessä kun läsähtää keskelle kokardia. Yks vitun hailee onko se rivimies tahi runkkulutihinttiarikapumikäliesotilasolevinaan... vittu. Myös niinkuin A sanoi, ei elämässäkään yleensäkkään. VITTU. Alko just vittuamaan ku aloin kelamaan sitä kuinka ihmiset kerskuvat sillä kun mun poika niin ja niin hyvin pärjäsi armeijassa. PILLU! Ja nyt sillä on sellanen koulutus ja sellaset vitun nappulat kauluksessa (ja perkele osaavat käskystä hypätä ojaan kun joku hullu niin käskee)

e mä ymmärrä ihmisiä aina. PILLU!

mä oon varmaan jostain muualta planeetalta...

Anonyymi kirjoitti...

ei vittu...juust noinhan se menee..
...ja annans olla kun se nulikka joka on just käyny se _er_uu_koo_n majottuu vielä otaniemeen ja painaa päähänsä sen runkkarilakin... voi vittu et on siinä nilkissä kestäminen "_minä_olen_res.vänr._ja minusta_ tulee_dildomiinsinööri"
..on siinä sitten kanssa ihmisillä kestämistä..ja sit tollaset runkkupetterin ja hintti-antit ´kuvittelee ittestään heti jonkun suuren firman pomoja... ...ja mistä vitun hyvästä niille maksetaan sellasta palkkaakin???
voi jumalauta!!!

voiks vituttaa niin paljon, ettei veri kierrä?

Anonyymi kirjoitti...

Löysin just tän blogin. Vittu te ootte kyllä lyhytnäköisiä, katkeria, snobeja vitun teinejä. Vituttaa tollaset ääliöt!

Anonyymi kirjoitti...

Atpo puhuu just asiaa. Ja esittäisin kysymyksen Anonyymille joka sano meitä katkeriks, miks pitäs olla katkera siitä jos ei oo ruusuke merkkien ohella kolmee litraa kusta päähän, häh? Ehdottasin että juaksisit jo lähimmän junan alle, mieluiten sellanen juna joka liikkuu mahollisimman lujaa.

Sauli Jokinen kirjoitti...

Asiatekstiä. Mutta tosiaan varsin hillittyä vuodatusta tällä kertaa. Ei kai liekki ole hiipumassa? Eikö enää vitutakaan niin paljoa? Nyt äkkiä avantoon!

Anonyymi kirjoitti...

minä oon ainakin mahdotoman katkera ja vihainen siitä että kaikki se panostus ja uurastus ylenemisen eteen olikin aivan turhaa (ei se leirillä nuotiolla istuminen ja kasarmilla hallilla kahvinjuominen mitään helppoo hommaa ole, mut silti tosissani yritin).
No eipä niitä sakaroita ehkä kaulaansa tarvitse, ei ainakaan vihulaisten snaipperit mua sit ensimmäisenä napsi!!

Anonyymi kirjoitti...

Ihan vaan halusin kiittää tästä blogista - sen enempää kommentoimatta tätä kyseistä tekstiä. Vielä jos saisi sellaisen "taulun", jolle voisi käydä listaamassa Vituttaa Juuri Nyt-asiat. Täyttäisin sen het ja oitis.

Nim. Feel like shit deja vu

Sami Rautiainen kirjoitti...

Hahaa!

Toka anonyymi ja captain stubing... Niin siis ootteko sotaan menossa vai miksi referenssi että viheltävä luoti ei katso arvoa ja snaipperi meinaa ampua?

Ja jos sotaan hingutte, niin se on kyllä totta, että ei sillä ole mitään merkitystä minkälainen natsa kaulasta roikkuu. Ei rintamasotilaista paljoa jää nykysodassa jäljelle.

Menkää rauhanturvaajiks lähi-itään jos sota kiinnostaa. Ei Suomeen mitään sotaa ole tulossa.

Noh... nythän tästä pääsee katkerimmat toistamaan sitä jo tarpeettomaksi käynyttä propagandamantraa: "ryssä on ryssä vaikka voissa paistais" - Ne sieltä mihinkään ole hyökkäämässä.

Rokka on kuollu jo. Rauhottukaa.

Anonyymi kirjoitti...

No kiitti vaan. Nyt vituttaa taas vielä lisää enemmän koska en tuosta ollu keksiny vittuuntuakaan.

Tiedän ton ihmistyypin. Niillä on ajeltu, hikinen sikaniska ja ne painaa naisia ja kaasupoljinta. Ja kittaa bissee.

Anonyymi kirjoitti...

arvoisa sami rautiainen(mukaillen Pasan kommenttia hamassa menneisyydessä: mistä vitusta mä tiedän onko sulla mitään vitun arvoa)...ennen kuin kommentoit niin olisi hyvä hankkia luetun ymmärtämisen taito eikä kyvystä havaita sarkasmia olisi myöskään haittaa!
Mee keilahalliin, siä ne muutkin keilat on!

Anonyymi kirjoitti...

BuAA...HAHAAA!!!!

Anonyymi kirjoitti...

Kerro mulle, mikä vitun nimi on AtPO?!?! :DD
Anaalista, tosiaan.

Anonyymi kirjoitti...

Good dispatch and this fill someone in on helped me alot in my college assignement. Gratefulness you on your information.