tiistai 18. syyskuuta 2007

Suomi on kännyköiden luvattu maa! - Osa I

Nyt on meiningin vittumaisuus saavuttanut semmoisen tason, eksponentin, multiploitumisen, derivoitumisen, dedikoitumisen ja replikoimisen ettei sen kuvailemiseen alkuunkaan riitä yhden tekstin tila. Niinpä jaan seuraavan kahtia ja
nimeän palat osiksi yksi (I) ja kaksi (II). Moni lukija tuskin pysyy tässä nerokkaassa järjestelmässä perässä ja voi kaveripiirissään esitellä arvauksia, kiinnostaako mua. Kerron vastauksen marraskuussa.

Sitten asiaan. Suomi on kännyköiden luvattu maa. Sen tiedossa pitämisestä on pitänyt huolen niin kateelliset nokiaoptioiden kuolaajapaskiaiset, kateelliset verokarhut, kateelliset ruotsalaiset ja muuten vaan kateelliset ja kusipäiset suomalaiset, joiden mielestä mikään ei koskaan oo hyvin ja jos on, niin ei ainakaan niin hyvin kun naapureilla. Tukehtukaa kateuteenne nilkit ja juuri ennen kuin silmissä sumenee, niin tajutkaa että viereenne kaatuva naapurinne teki sen paremmin.

Luvattu maa loppuu juuri tasan siihen pisteeseen, että täällä on niitä vitun luureja asukkaiden lukumäärään suhteutettuna helvetin paljon. Käyttää niitä ei osaa KUKAAN! Suomessa voi mennä mihin vaan ja aina sinne eksyy joku onneton hinttilasse, joka mitä luultavimmin pitää itseään helvetin kovana jätkänä ja samalla ansaitsisi potkut joka ainoasta yhteisöstä ja sosiaalisesta verkostosta (Pasa, kumpi ottaa LinkedInit, Facebookit ja muut? Rupes nimittäin toi verkostoitumispaska JONKUN verran kiehahtamaan yli... perkele sentään!), mihin sattuu kuulumaan.

Pitää oikein vetää henkeä... saatana! Kännykässä on rajallinen määrä nappeja, joten jokaisen nakkisormitahvanaisen luulisi löytävän sieltä sen, joka sammuttaa puhelimen ja sen, joka EDES laittaa sen äänettömälle. (HALOO KUSIPÄÄT!!! Niiden olemassaololle on syy!) Näin ei kuitenkaan ole. Suomalaiset kusipääjuntit, joiden mielestä teatteri on rikkaiden hupia (no, jos ei oo rahaa, niin voivoi ja vittu piimäpiimä!), eivät mitä ilmeisimmin tajua mistään mitään!

Eivät selvästikään, sillä joka saatanan näytöksessä, oli se sitten teatteri, elokuvateatteri, perunateatteri, nukketeatteri, tai mikä tahansa muu peep-show, löytyy se originaalilla elämänasenteella ajeleva villapaitaan pukeutunut maajussihintti, jonka kaltaisia on koko Pohjanmaa pullollaan. (Tajuatteko te pohjanmaalaiset, että te voisitte ratkaista monta Suomen ongelmaa käden käänteessä? Se on asema, jota monella ei ole. Ottakaa ne puukkonne, kääntäkään kättänne niin, että terä on rintaanne vastan ja juoskaa latonne seinää päin. Problem solved ja Aspon ohella kansakunta kiittää.) No tämän nilliperseen Nokia tune alkaa soida ja ei millään ihan hiljaisella äänellä... EI TODELLAKAAN!!!

Ja mitä tekee tämä oman elämänsä sankari, kun puhelin soi? Laittaa sen pois? Ei vastaa? EI KUMPAAKAAN! Hän (kotieläimestä puhuttaessa voitaisiin kyllä sanoa myös että ”se”) vastaa siihen ja alkaa valittelemaan:

”En mä kato Rane nyt voi puhua kun mä oon täällä teatterissa, kun toi mun puhiseva tanttavaimoni pakotti mut tänne ja...” Ei ainoastaan tämä lause osoita, että kyseinen runkkarikusipää on munaton nilkki, joka ei osaa ottaa vastuuta omista tekemisistään ja olla syyttelemättä saamattomuudestaan vaimoaan, vaan se kertoo myös, että kyseinen paskiainen a. EI OSAA SAMMUTTAA PUHELINTAAN, sekä b. ei TODELLAKAAN tajua, ettei siihen nyt saatana vastata kesken minkään!!!

Tässä maassa puhutaan toistuvasti miesten ja naisten välisestä tasa-arvosta ja mun mielestä ihan vitun turhaan. Tasa-arvosta voisi puhua edellä kuvattujen totaalisten idioottien ja fiksujen ihmisten välillä. Ja tässä tapauksessa tasa-arvo tarkoittaa sitä, että jos on noin saatana tyhmä, niin ei tasan saa mitään arvoa. Vittu! Kertokaa mulle, MIKS VITUSSA ÄSKEISEN TARINAN URPO SAA KULKEA VAPAANA MISSÄÄN!?!

Vittu! Pakko katkaista tää kirjoittaminen tältä erää. Taas korvat tinnittää ja veri kiehuu niin, että on pakko jatkaa myöhemmin. Enkä tiedä koska se on. Sen tiedän, että mua vituttaa jatkaa tätä, samoin kun mua vituttaa kirjottaa tätä vitun blogia. Perkele mitä paskaa.

13 kommenttia:

Sleikka kirjoitti...

Aina voi muuttaa Suomesta pois jos ahdistaa. Käsittääkseni Suomessa ei ole pakko asua.

Anonyymi kirjoitti...

Kannatan Antin ehdotusta näiden turnipsipääkännykkäuusavuttomien muiluttamisesta rajalle. Suomessahan niiden ei ole todellakaan pakko asua.

Anonyymi kirjoitti...

Perkele! Minkä ristuksen tähären sulla on nuan suuri viha pohojalaasia kohtahan? Moomma sivistyneetä ja suvaattevaasia ihimisiä ja joka muuta väittää ei tiärä kuinka asiat oikiasti on.

Anonyymi kirjoitti...

"Aina voi muuttaa Suomesta pois jos ahdistaa. Käsittääkseni Suomessa ei ole pakko asua."

tai sitten ainahan voi tunkea ne epäsivistyneet juustot jonneki muualle ja pitää jotenkuten fiksut ihmiset suomessa, hokai?

Sleikka kirjoitti...

Helpompaa vaan lähtee meneen Suomesta niin ei tarvitse itkee kaikista mikä vituttaa.

Anonyymi kirjoitti...

Et oo tainnu Antti tajuta tän blogin ideaa... Tää blogi perustuu vitutukseen. Ja vaikka Pasa ja Atpo jakaa toisinaan aika käyttökelpoisia vinkkejä erinäisten ihmistyyppien poistamiseen Suomesta, ei tässä tarkoitus sentäs itse oo lähteä Suomesta karkuun. Vittu!

Ja jos et vieläkään tajunnu, lue uudestaan toi edellinen kommentti (järjestyksessään neljäs). Lähde ite Suomesta pois, niin ei tarvi kuunnella sun maailmanparannusvinkkejä!

-tunkki

Sleikka kirjoitti...

En valitettavasti kyllä ole sitten oikein tajunnut. Onhan tämä aika yllättävän vaikeasti tajuttavaa materiaalia.

vittusaatanavittusaatana VIILTVIILT.

Anonyymi kirjoitti...

Hei, rakastetaanhan me kaikki toisiamme, jookos... jos ei niin vittua ainakin... hi hi

Anonyymi kirjoitti...

voi jumanvittu. kaikkea sitä saaki kuulla. että me viattomat jouduttas lähtee vetää suomesta vaan siks et tääl sattuu asuu jotain hemmetin uppiniskasia juustopäitä? voi c'mon.

Anonyymi kirjoitti...

Thehehehhahahahaaaa....

KIITOS tekstin laatijalle !

Muille : suomessa on sanan ja varsinkin ajattelun vapaus.
Ykkösosassa niitä käytetään...odotan innolla osaa 2 ;-)

Anonyymi kirjoitti...

POhojammaa RULEZ!

Anonyymi kirjoitti...

Tämä on vitun piristävin blogi ikinä. Ja allekirjoitan kaikki Tulevaisuudessa(kin) vituttaa aiheet. Vittu.

Anonyymi kirjoitti...

Vittu loistava blogi ! Me mitään positiivisuutta tarvitakaan.