perjantai 14. syyskuuta 2007

Karavaani

Joskus erittäin ainutlaatuisina hetkinä vituttaa niin suunnattoman paljon, että rähjääminen, kiroilu, pärräily, manailu, huutelu, riehuminen, kiehuminen taikka ihan mikä tahansa muu vastaava moderni itseilmaisun muoto tuntuu masentavan turhalta. Yleensä tämä tunne saa alkunsa siitä huomiosta, että maailma ei parane yhtään, vaikka kuinka kyseistä taidemuotoa harrastaisi.

Ja jotta edes välkyin teistä saisi kopin siitä, minkälainen psykofyysinen tila tässä nyt on kyseessä, niin lähestytään ongelmaa vertauksen kautta. Tiedättehän te tän paskan; koirat haukkuvat, mutta karavaani kulkee. No, meikä on tässä yhteydessä nuo koirat (ei vittu, taas mä monistun) ja sitten loppumaailma on karavaani (vittuun muuten kaikki karavaanarit, on meinaan kohtuu tahmeeta porukkaa!). Ja jos nyt yhtään lähtee purkamaan tota sanontaa tässä kontekstissa, niin sehän meinaa sitä, että kun on tarpeeksi suuri populaatio jotain tahnaa (loppumaailma), niin eipä sen menoa paljon horjuta se, että vieressä räyhää pari kapista koiranluuta (Pasa). Ja nyt seuraa tän tekstin väliaikahuipennus: homma toimii edellä mainitulla tavalla, vaikka se tahna olis kuinka vitun väärässä ja ne koiranluut aina oikeessa!

No. Aina silloin tällöin koirankin tasonen nisäkäs tajuaa em. faktan ja lopettaa hetkeks haukkumisensa. Mutta mitä se sitten tekee - osaako se muuta kuin haukkua? Kyllä vain! Se nimittäin osaa olla vittuuntunut ilman, että siitä kuuluu mitään ääntä! Mahtava otus, nisäkkäiden aatelia! Siellä se vaan häntä luimussa kyräilee vähän sivummalla miettien, kuinka rajattoman vittupäinen kokonaisuus yks säälittävä karavaani voi olla. Vaarallista on se, että tässä vaiheessa karavaanissa saattaa herätä valheellinen kuva siitä, että hienostihan tässä menee, kun toi rääväsuukin vihdoin tajusi lopettaa. Hah! Kuinka väärässä nollapäätahna voikaan olla!

On sanomattakin selvää, ettei tämän koiran vitutus mitenkään mystisesti katoa sillä, ettei se hetkeen viitsi rääpiä päätään. Ehei! Kyllä homma valitettavasti menee niin, että kyseisen luontokappaleen geneerinen vitutus kaikkea (mm. sitä karavaania) kohtaan kasvaa tässä kohtaa nopeammin kuin mikään eksponentiaalifunktio. Nyt moni miettii, että siinähän kasvaa. Maailmankaikkeuden mittakaavassa ei nimittäin juurikaan kiinnosta, kuinka paljon jotain kusipää-Lassieta vituttaa. Ja Lassie tietää tämän itsekin.

Mielenkiintoista hommasta tulee sitten, kun tämän kyrpärussel-tiibetinvittuspaniel-terrierin kuppi menee nurin, mitta täyttyy, pinna palaa taikka jotenkin muuten kekseliäästi ilmaistuna sille käy se, että enää ei vaan pysty oleen hiljaa. Mitä silloin tapahtuu? Kukaan ei taida tietää. Joka tapauksessa on harmi, että koneenkaappaus-kaksoistorniromautus-combo on jo käytetty.

Nyt joku ehkä saattoi jäädä miettimään, että mitäköhän vittua toi oikein yritti tossa sanoa. Ja vastaus on, että ei mitään. Ei koirat osaa puhua.

7 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Tämä on kyllä aika loistava blogi. Jätkän ovat pystyneet tekemään vitutuksessa tekstiä, joka oikeasti huvittaa lukijaa, koska vitutuksen voi "tuntea". Joskus, kun oikeasti kunnolla vituttaa ja saat tekstin kirjoittaa muiden luettavaksi, tuo kirjoittamisen jälkeen oikeastaan aika vapautuneen olon. Vitutuslistaan voisi lisätä pari kohtaa: kaukosäätimet, jotka eivät toimi normaalilla näppäimen painalluksella, vaan vaativat perkele uusintapainalluksen 2x suuremmalla voimalla. Toinen voisi olla huolestuneet iltapäivälehdet, joiden toimittajat ovat jostain vitun tärkeästä asiasta huolissaan, vaikka kukaan muu ei ole!

Anonyymi kirjoitti...

Ylennä itsesi alentamalla muita. Ihan kiva pikku tarina ;P

Anonyymi kirjoitti...

asiaa. mikään ei o viihdyttävämpää ku tän blogin lukemine, vaikka tiedän täsmälleen miltä jätkistä tuntuu.

Ana kirjoitti...

Kun tämä blogi alkoi ilmestyä, yks ihminen heitti vitsillä, etteikö olis vaan mun salablogi. Tulen leuhkimaan tuolla ehkä noin lopun ikääni. :-] Jos tää ois mun blogi, ei ois mitään tarvetta lukea enää muiden blogeja. Lukis vaan omaansa, koska siinä on parhaat jutut. (Tai siis onhan ne nytkin, mut.)

Anonyymi kirjoitti...

Anteeks ny, mut tää teiän blogi ei auta ollenkaan mun sanoin kuvaamattomaan vitutukseen! Tää on ihan perseestä. Ei teitä oikeesti ees vituta! Mun päivä on ollu aivan järkyttävä. Oon sinnitelly aamusta alkaen etten räjähdä kaikille vastaantulijoille jotka uskaltaa sanoo mulle jotain. Pahin oli kun jouduin menemään taas kerran oppitunnille. Siis pakosta, koska on pakko olla läsnä! Jos missaat pari luentoa kuukaudessa, sut potkitaan pihalle kurssilta! Siis tää kulttuurishokki vaan pahenee päivä päivältä! Miks pitää mennä tunnille riehuun opettajalle ja kanssa opiskelijoille, jos on vaan tajuttoman huono päivä? Eihän niinku siinä kukaan voita. Mua niinku niin risoo nää läsnöolopakot! Voisin melkein sanoo et tää on paska maa! Ei nää oikeesti tajua mikä on järkevää ja mikä ei!

Ai mikä muu sit vituttaa? No vaik mikä! Siis jos mää nyt saan itseni raahattua luennolle rauhallisin mielin, voi olla varmaa että rauhallisuus on ohi lounastuntiin mennessä. Mistä saat vähälaktoosista ruokaa? Öö, luultavasti et mistään! Tai sit siinä on jotain muuta todella epäilyttävää. Jos sit kuitenkin erehtyy syömään tätä ei-niin-vähälaktoosista pöperöä ja joutuu meneen sinne luennolle taas pakosta, niin taas joutuu kysyyn et kuka voittaa? Ehkä ilmanvaihtolafka, ku ne joutuu asentaan tehokkaammat koneet luokkaan. On meinaan niin raivostuttavaa.

Ei mul tällä erää muuta. Taidan mennä riehuun tonne kentälle ja hosuun ilmaa. Jos vaik vahingossa teilais jonkun örriäisen ja sais vähän tätä vitutusta purettua.

Anonyymi kirjoitti...

vittu joo, puhut vitun asiaa saatana!!! Mulle kävi eilen just näin.

Vittu aina ollaan huutamassa että saatana 2 ( kaksi ) minuuttia saa olla auto käynnissä ja sitten joko lähdetään tai sammutetaan se auto. No perkele pitääkö siitä alkaa rähjäämään heti kun sen on käynnistänyt. Ja sitten siihen huutoon lisäätään lause " tuu tänne niin saat turpaan ". VITTU! Meikä oli vähän aikaan hiljaa ja mietti "mitävittuajustäskenkuulin".
Sulake paloi päässä ja oli jo muutenkin tunteet herkässä koska "vaahtosammutin" on huollossa, ni päreethän siinä paloi just:

Kävin sanomassa pari valittua sanaa. Äijä lopetti huutamisen.

vittu että on hyvä blogi... vittu!

Anonyymi kirjoitti...

"Haisavittuetsäoomuntuttu"