sunnuntai 16. syyskuuta 2007

Vaikea pankkimaailma

Ei mitään niin hyvää, ettei jotain huonoakin. No ei toi voi aivan väärässä olla. Korjataan sitä kuitenkin vähän, ei mitään niin päin vittua, etteikö vielä vois olla enemmän päin vittua. Noin! Realisti-Atpo kukisti juuri optimisti-Atpon (ja säkö Pasa luulit, että sun persoona on ainoa, joka jakaantuu).

No joka tapauksessa. Mulle ei kuulu mitään hyvää, mistä voidaan siis suoraan päätellä, että asiat vois olla vielä huonomminkin. Ja pitäähän se paikkansa. Piti oikein istua alas ja miettiä, että miks hommat onkaan näin päin vittua? Että miks paskaa saa myydä palveluna ja palvelua paskana? No tässä vaiheessa varmaan viimeistään idiooteimmat lopetti lukemisen, joten voin siirtyä asiaan.

Ne joilla on koskaan ollut rahaa pankissa saattavat tietää, miltä tää kaikki tuntuu. Sun pitää siirtää rahaa tililtäsi toiselle tilille. Joskus on vielä niin että se toisen tilin omistaja saattaisi tarvita niitä rahoja jopa aika nopeasti. No kaverina autat sitä (huomannette, että puhun toisessa persoonassa, koska mä nyt en mitään kavereita auta. Lähinnä pöllin niiltä juttuja.) ja laitat sille tukun rahaa.

Menee hetki ja tää kaveri soittaa: ”laitoitko sä, kun ei vielä näy?”. No sähän laitoit (terveiset Mika Häkkiselle, jos luet tätä, niin hirtä itsesi. Mistä vaan ja mihin vaan. Tärkeintä on että teet sen.) No eipä näy ei. Eipä näy koko iltana. IHME, JOS EDES SEURAAVANA! Siis vittu! Nyt kaatuu yks kuormallinen sontaa!

Mikä vitun perkele estää pankkeja siirtämästä rahaa tililtä toiselle SAMANA PÄIVÄNÄ?!? Se onnistuu yhden pankin sisällä, joten mikä saatanan vittu estää tekemästä sitä pankkien välillä?!? Ennen kuin joku sängynkastelija-tradenomi koittaa avata suunsa, niin vastaan itse itselleni: koska pankit haluavat pitää ne rahat vuorokauden, jolloin ne ovat pankin käytettävissä, sijoitettavissa ja koronmaksun ulottumattomissa. Vittu mä vaan sanon. Ja kuten normaalistikin tuon paskan sanonnan jälkeen, sanon vielä paljon muutakin.

Ei millään pahalla (vittu taas mikä sanonta... NO EI VITTU MILLÄÄN HYVÄLLÄKÄÄN SAATANA!), mutta keittää aika helvetisti toi. Ei tosin niin helvetisti ettei jotain vielä enemmän helvetisti! Tää ongelma onneks paranee hiljalleen, mutta sitä suuremmalla syyllä tähän törmätessään meinaa kiskoa saman tien poijuun paria kolmea lähimmäistään (vittuun uskonnot ja niiden saastuttamat termit ja ennen kaikkea –ihmiset).

Vittu! Nimittäin saatana sitä Visa Electronia, miks vitussa sitäkään ei olla saatu toimimaan moitteettomasti, kun kaikki mitä sekin paska vaatii on yks internet –yhteys?!? Mä inhoan jonoja jo valmiiks niin helvetisti (tästä kuulette vielä, mutta ette vielä (voi vittu näitä vitun sanontoja! Oikeasti!)), että jo se riittäis verenpainelääkityksen saamiseen helposti, mutta se että joutuu jonottamaan sen takia, että joku haituvaviiksi-mopoilija-Minna siinä makselee karkkipussiaan (syö selleriä saatanan säkki!) ja ite oot erehtynyt samaan kauppaan ja joudut kattomaan sitä pelleilyä (pelleily tarkoittaa tässä sitä, että on ne vanhemmat melkosia humoristeja, kun ovat semmosen keksineet siittää). Vitun vittu, saatanan vittu ja kaikkien muidenkin mahdollisten ja mahdottomien kusipäiden vitut! Nyt nimittäin... en edes sano!

8 kommenttia:

koovee kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
koovee kirjoitti...

Kuten loistavassa kotimaisessa leffassa nimeltä Bad Luck Love todetaan: "Ei se ota, jos ei annakaan. Tuolla pankkimaailmassa, meinaan."

Anonyymi kirjoitti...

Teidän jutut sitten jaksaa naurattaa, välillä itkettääkin. Mut arvatkaas, kun mua vituttaa aivan suunnattomasti nuo sulkumerkkien sulkumerkit! Anyway, ei kuitenkaan niin paljon, että lopettaisin tän blogin lukemisen...

Anonyymi kirjoitti...

Paska-Pasa ja Anaali-Atpo, huhhuh. Kyllä teitä vituttaa.

Heidi kirjoitti...

Taisin juuri rakastua. Nimittäin tähän blogiin.

Anonyymi kirjoitti...

Tuo ongelmahan ratkee tasan sillä että aina palkkapäivänä käyt rouhiin tilin tyhjäks ja lataat taskut täyteen seteliä! Jos joku kaveri sit tärisee että tarvii rahaa niin sopii sitten henkilökohtaiseti tulla hattu kourassa anomaan. On menny niin nössöks touhu että lähetetään tekstarilla kaverille viesti että lainaakko rahaa ja tossa on tilinro! Mitä vittua, euu tohon eteen polvilles nöyristeleen niin saa siinä itekin jotain lainaamisesta irti!

Ja mitä tulee tohon visa elektroniin...ainoa ongelma siinä on että ihmiset on niin kädettömiä rahan kanssa että pankkikortin sijaan täytyy olla joku vitun elektrooni ettei mene saldo miinuksille!

Voi ristus!

Anonyymi kirjoitti...

Aina voi hypätä jos on liian vaikeata elää!

Anonyymi kirjoitti...

Noniin, vittu joo.

Tänään baariin ja puhelimet päälle... buhahaahaaa...

Kännissä kiva turista...vittu, ja kovaan ääneen