torstai 25. lokakuuta 2007

Urpot, joilla ei ole mitään omaa sanottavaa

Mä oon joitakin kertoja ilmaissut, että ainoa kusipäistä urpoutta idiootimpi asia on äänekäs ja omat huonot puolet näyttävästi esiin tuova kusipäinen urpous. Ja vaikka tunnetut lastensadut, Raamattu ja Kalevala, opettavatkin vaahtosammuttimille, että jos ei oo mitään sanottavaa, niin on parempi pitää se pannu aika tiukassa, niin ilmeisesti kaikkien vanhemmat eivät liiman haistelultaan näitä satuja ole ehtineet lukemaan. On vissiin pari muutakin elämän oppia jäänyt oppimatta, sillä SEN TASON JUUREKSIIN ON TÄSSÄ TULLUT TÖRMÄTTYÄ!!!

Vielä on nimittäin keksimättä niin typerä lausahdus, ETTEIVÄT NÄMÄ SAATANAN SAKU SAMMAKOT KYKENISI ÄNKYTTÄMÄÄN SITÄ SEURAAVAA VIITTÄ VUOTTA!!! Jos tuntuu siltä, että nyt ette tajua mistä puhun (sen sammakko-osaston taitaa olla turha edes koittaa), niin olen listannut teitä varten tähän muutaman omaperäisen esimerkin. Joukossa on syvällisiä mietelauseita, nasevia onelinereitä ja sen tason TV-lainauksia, että boksiin pitäis tulla suorana lähetyksenä:

”Antakaa määkin huudan!”
”Timiiii!”
”Kaikki Martti Servo -lainaukset”
”Nukkumaan ehtii haudassa.”
”Ei tässä kurjuutta kummempaa.”
"Turha se on etukäteen katua."
”Pakko ei oo kun kuolla.”
”Lempijuomani alkoholi”
"Krapula tulee, mutta minä määrään päivän."
"Krapula on köyhien tauti."
”Naama on kun petolinnun perse.”
”Ei se väärin oo.”
”Ononononon eieieieieiei”
”Fifty sixty”
"Mitä tahansa piste fi"
"Rispektii!"
”Lainaakko naamaas ku mulla jäi perse kotiin"... noin 27 vuotta vanha juttu.

Siis ei vittu mitä paskaa noi ja moni muu on! Palaan alussa mainittuihin oppeihin ja toivon, että edes yks pallokorva saisi ajatuksesta kiinni. JOS TEILLÄ EI OO MITÄÄN OMAA SANOTTAVAA, NIIN PITÄKÄÄ NYT EDES NE TURPANNE KIINNI!!! On vaan niin vitun vaikea käsittää tota puhkuvaa intoa osoittaa maailmalle, että: "Luulitko, että Matti Nykänen on tyhmä. No tsekkaa meikää. Rispektii-trallallaa!"

Tsekkaan sua kohta kuokkaan! Vittu mä en saa henkeä! Ja nyt jos meidän kaverit luette tätä ja luulette, että ette te näitä käytä ja ei tää teksti teistä kerro NIIN VITTU AIVAN VARMAAN KERTOO JUST TEISTÄ SAATANAN URPOT!!!

20 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Narahdin. Juon petolinnun perseet sitten haudassa.

Anonyymi kirjoitti...

älä ny ittees telo

Anonyymi kirjoitti...

Hyvähyvä :D:D:D

Anonyymi kirjoitti...

Elämä on...

Anonyymi kirjoitti...

Elämä on... Ja tytöt tykkää

Anonyymi kirjoitti...

(ilmaisen vain suluissa että ei ole mitään sanottavaa joten pidän pääni kiinni...vai hetkinen, eihän tää näin onnistu kerran jotain tähän kirjoitan, no voi vitun vitun, ei kai sen sit enää väliä...)

Hauska juttu, munat ja vittu!
No shit Sherlock!

Anonyymi kirjoitti...

Nami, nami

Anonyymi kirjoitti...

Ai etta mika vituttaa.. No teidanlaisenne KUSIPAISET URPOT. Tappakaa itsenne niin helpottaa!

सारी kirjoitti...

Tää on niin tätä.

Anonyymi kirjoitti...

Mikään ei ole niin vitun hauskaa kun tän blogin lukeminen, paitsi tämän blogin lukeminen korsoraattorin läpi. Mä kusen housuuni, kun mua niin naurattaa ja vituttaa samaan aikaan!

Eniten vituttaa tollaset mädät tuorejuustoaivot, jotka käskee tappaa ittensä. Ostakaa kompassi ja kävelkää kauas itään! Siellä on teidän kaltaisia puristamalla tyhjennettäviä mustapäitä miljardi, ette niin erottuis joukosta!

Lähettänyt Atpo kello vittu totanoin 21:51 vittu tiätsä niinku 17 kommenttia vittu totanoin vittu

Anonyymi kirjoitti...

On se mukava että löytyy vielä semmoinen persoona joka kiroaa kaikki teinit helvettiin ja samalla kirjoittaa kuin ne. Jos on noin paha ahdistus ja vitutus kanssaihmisistä niin kannattaisi harkita itse sitä suohon juoksemista. Samanlaisia "mukauhoajia" on ammattikoulujen tupakkapaikat pullollaan. Liekö nämä jutut sieltä kopioitukkin. Toivottavasti otsasuonesi antaa joskus periksi niin säästymme tällaiselta turhalta mutinalta. Nyt ei muuta kuin se pää sinne äidin kainaloon niin kyllä se murrosikä helpottaa.

Anonyymi kirjoitti...

U PHAIL!

Anonyymi kirjoitti...

30. lokakuuta 2007 10:04 jätetty kommentti on just sellasen perus persenaaman kirjottama joka ei tajua maailman tilanteesta YHTIKÄS mitään eikä tajua, että just tän kaltasista nilleistä näissä jutuissa paasataan. ei hyvä jumala.

Anonyymi kirjoitti...

Ei se väärin oo kun krapula määrää petolinnun perseet

Anonyymi kirjoitti...

Jätkillä on kyllä sana halussa mutta pariin otteeseen olen törmännyt samankalaitaisuuksiin erään toisen avautumis-sivun kanssa. Vilkaiskaa osoite:

http://www.thebestpageintheuniverse.net/

ja sieltä eritoten:

http://www.thebestpageintheuniverse.net/c.cgi?u=chappelle

Anonyymi kirjoitti...

siis:

http://www.thebestpageintheuniverse.net/c.cgi?u=chappelle

Anonyymi kirjoitti...

KANADA!

Anonyymi kirjoitti...

30. lokakuuta 2007 10:04
se urpo joka tuona päivänä ja tosssa yllämainittuun kellon aikaan avas suunsa voi vaikka painua sinne äitinsä kainaloon itkemään ku pahat sedät kirjottaa ilkeitä jottuja NO ON SE VITTU, JOS NYT SATTUU VÄHÄN VITUTTAMAAN NII EIKÖ SITÄ NYT SAIS KIRJOTTAA SILLEENKU SE SUUSTA ULOS TULEE TAI ITSE AJATTELEE.

ja näin ihan ohi mennen noita tei tekstejä ku lukee tulee ihan omat ajatukset mieleen, ei voi muutakuin samaistua ajatuksiinne ja kiitos näistä hauskoista päivän virkistyksistä... ja oikeen vitun hauskaa loppu elämää.. että se on nyt sitt hyvästi vitun persenaamat ja haistakaapa kaiken lisäks paska ketkä tänkin näkee...

Anonyymi kirjoitti...

Neekerit imee ympäri-leikattuja juutalaisten kyrvän nuppeja

Anonyymi kirjoitti...

Turpa kiinni saatanan homo ja häirikkö mene muualle homoilemaan