keskiviikko 3. lokakuuta 2007

Kuvaajat ja muut kamerapellet

Räps, käps ja vittu LÄPS! Toi viimeinen oli todella tiukka ja terävä avokämmen joka rantautui suvun joka vitun juhlissa ja tilaisuuksissa valokuvaavan kaljuuntuvan kusipääpersenaaman hikiselle hiiren poskelle! Vituttaa nimittäin täysin yli minkä tahansa äyräiden kaikki ne saatanan reppanat, jotka missä tahansa kuvaavat mitä tahansa ja millä tahansa. SIIS JUST TE SAATANAN NILLIT, JOIDEN MIELESTÄ ON TÄRKEÄÄ VALOKUVATA KAIKKI MAHDOLLINEN! Vittu!

Hienovarainen vihjailu ei näitä kameramaailman kulperttejä liikauta mitenkään. ”Tunge se kamera vittuun!” –tyyppinen kommentointi herättää vaan halun ”tallettaa juuri tuo aggressiivinen tunnetila”. Usein näiden jurpojen olemassaolon oikeutus (kuka vittu senkin on niille antanut?!? HÄ?!? Olitko se Pasa sä? Vittu!) on se, että pitää omistaa se vitun hieno ja kallis digivitunjärkkäri. Se, joka maksaa kaks tonnia ja kulkee kätevästi matkalaukun kokoisessa säiliössä, jota sitten kanniskellaan ympäriinsä ainoastaan hilppasen kuulan näkösenä. Paitsi että sen ainoan kerran kun sua sattuis kiinnostamaan tän kuminaaman kuvat, niin se sanoo ”joo, meinasin mä sen mun nelkytdeen ottaa, mutta emmä sit viittiny, kun ei täällä oikeen olis paikkaa, johon sen Taunuksen kokosen setin ois voinut laittaa säilytykseen”.

Nyt on käsitelty kalusto, ok. Ei se mitään jos jengi niitä ostelis, se vaan pitää muutaman ahneen kamerakauppiaan tyytyväisenä. Eivätpä oo tuolla kaduilla sairaanhoitajien tavoin mankumassa lisää rahaa. Mutta eipä lopu tähän tääkään paska. Palaan nimittäin ekan kappaleen alkuun, eli siihen miten nämä takiaiset eivät voi käsittää, missä määrin meikän veri vaahtoaa kun niiden vitun linssien kanssa heilutaan mun lähettyvilläni.

Ei nimittäin ole mitään niin pientä ja vähäpätöistä tilaisuutta tai juhlaa etteikö joku saatanan tsuumitaneli ole siellä heilumassa lippa vinossa ja kamera tyylikkäästi kaulassa. Helppo sitten rentoutua ja koittaa kiinnostua muiden läsnäolijoiden jutuista, kun joku vitun kaarleppi kusipäiden kuningas heiluu vieressä ja on koko ajan pyytelemässä poseeraamaan ja antamassa ohjeita siitä, miten just mun pitää tässä istua.

VOIN SANOA, ETTEN VITTU AIO TEHDÄ YHTÄÄN MITÄÄN, MIKÄ HELPOTTAIS TOTA SUN YMPÄRISTÖN SAASTUTTAMISTA!!! JA JOS VIELÄ KERRANKIN MAINITSET JONKUN AUKKOARVON, VALOTUSAJAN TAI POLTTOVÄLIKERTOIMEN, NIIN VOIT OLLA VARMA,ETTÄ OSOITAN SUSTA AUKON, JOHON VOIT ARVOKKAASTI SEN OBJEKTIIVISI RANNETTASI MYÖTEN TYÖNTÄÄ!!! Vittu!!!, !!! ja vielä kerran !!!

Nyt jo toden teolla toivoisi, että tää vyörytys saavuttaisi loppunsa. Vaan ei! Viimeisellä elon sijalla ovat ne tyypit, jotka ”kuvaavat muistoja”. Ajatuksena ei kovinkaan paha, toteutus useimmiten vaan on toista maata. Ilmiö esiintyy usein Eiffel –tornin kaltaisten nähtävyyksien lähellä, missä nämä riemujaakot kuvaavat kuvaamasta päästyään sitä vitun nähtävyyttä, keskittymättä ite ollenkaan kattomaan, että ”tossa se vitun torni nyt sitten on”.

Siis mitä vittua?!? Kumpaa tässä elämässä nyt sitten on syytä tavoitella? Sitä että ite näkee jotain siistiä vai sitä että voi hiki päässä esitellä samoja kuvia kun missä tahansa matkaoppaassa, erona vaan se, että etualalla on tämän ruman kusipään pärstä maisemaa pilaamassa. Mä voin sanoa, että uskon näkemättäkin että sä siellä saatanan tötteröllä kävit. Säästä iteltäs vaiva ja älä esittele noita kuvia mulle. Voin kattoa ne samat siistimpinä internetistä tai vittu mistä vaan, joten lähde nyt jo äkkiä kävelemään siitä saatanan nilli! Vittusaatana! Silmissä sumenee!

29 kommenttia:

Paska Nainen kirjoitti...

Mä olen ihanasti koukkuuntunu tähän plokiin. Siis ei vittu, aletaanks oleen -tyylisesti. Vai oottekste pojat sellasia Karjala-lippis ja Kummelipaita -tyyppejä? Sit en ala kyl.

Anonyymi kirjoitti...

passa ja atpo, mä oon ihan oikeesti huolissani, että joku kerta vittuunnuksen syvimmässä suossa teillä katkee verisuoni päästä.... se olis kauheeta se!
-kirsikka-

Anonyymi kirjoitti...

Miten kukaan voi kuvitella että Pasa ja Atpo olisivat "karjalalippis&kummelipaita" tyyppejä??? Teksti on aivan käsittämättömän paljon liian fiksua moisten ameeboiden tuotokseksi.

Anonyymi kirjoitti...

vittusaatananeekerihuorahinttipaskaperse
vittu mua vituttaa! saatana! ensin mun pirssiin yrjöö joku vitun vajaa "pikkuaikuinen" leena-minnaryyni-mielikki...eikä sil ees oo varaa maksaa kyytiään..sit tuun himaan ja luen ton jutun, ni eiks meinaa jo paska tulla suusta, kun vituttaa nii paljon...ei jumalauta

Anonyymi kirjoitti...

Vittu kun tuli tosta mieleen yhdet totaalisen kaameat juhlat (ei onneksi oman suvun) jossa yksi saatanan läskiperse tunki videokameraansa joka paikkaan. Silloin olin nuori ja naiivi ja jätin vain hymyilemättä, nyt vittuunnun kyllä niin helposti, että loppuisi kuvaaminen lyheen. Kiitti vitusti tämänkin muistutuksesta. Lisää vahvistusta sille, että evoluution pitäisi korjata tietyt ihmistyypit jonnekin vittuun pilaamasta toisten elämää.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllähän se vaan vittu vituttaa, kun sitten niitä kuvia pitää vielä katsoa ylpeän isännän/emännän hikiseltä työsuhdeläppäriltä useita tunteja vittu. "Ja tässä sama paikka 5 senttiä eri kohdasta. Hei Jorkki-Petteri, harmi, kun susta ei otettu kuvaa tossa talon vieressä, miten me nyt muistetaan, että säkin olit siellä???!!"

Hei Pasa ja Atpo, mä haluun treffeille teidän kanssa. Ois niin siistiä vittuilla vaan!

Anonyymi kirjoitti...

Ainiin, piti vielä vähän meuhuta noista kännykkäkameroista. Onhan se niin vitun siistiä, ku saa siellä persesedulassakin otettua niitä ihquja kännikuvia itsestä ja ah niin läheisistä ystävistä. Kännissä tietty. Hey kattokaa, mul on kavereita! Mä laitanki nää kuvat irccciiin. Ja vittu, et mä näytän hyvältä!

Anonyymi kirjoitti...

Ei vittu. :D Ensimmäistä kertaa tunnistin itseni näistä.

Anonyymi kirjoitti...

ei vittu, en ole aiemmin tajunnu kuika keijo oon ollu. nyt olis halpa kamerasetti myynnissä. miten on pasa/atpo, tehäänkö kaupat? siinä linssissä on niin iso aukko (F1.8) että te tulppamulkuthan voisitte vaikka käyttää sitä tekopilluna.

ps. se macro-linssi toimii tabascolla voideltuna säpäkkänä anustappina.

Anonyymi kirjoitti...

No mutta; eiväthän nuo tilaisuuksissa kuvaajat niitä raivostuttavimpia ole - lähimainkaan! Otetaan nyt esim. se ihmisryhmä, joka ihmisten kielloista huolimatta napsii kuvia ja ottaa videota jatkuvasti kaupoissa, kahviloissa ynnä muilla julkisilla paikoilla ja tämän jälkeen tunkee ko. kuvia blogeihinsa, youtubeen ja uutisryhmiin vain siitä syystä, että "Mulla on oikeus kuvata julkisella paikalla!". Yksikin, joka tästä lähtien selkeän kiellon jälkeen näpsäisee allekirjoittaneesta kuvan, menettää kameransa aivan varmasti. Tehköön sitten rikosilmoituksen, kyllä mulla on varaa maksella niitä kameroita.

Anonyymi kirjoitti...

Ja se on muuten vittu semmonen juttu että ensimmäinen joka koskee mun kameraan kerää leegojaan kadulta, vittu!

Anonyymi kirjoitti...

Vai niin atpo, kaikilla ei ole noin pahoja psyykkisiä ongelmia kun sulla. Vittu stana kfjjyd diik,d

Anonyymi kirjoitti...

Suosittelen rauhoittavien lääkkeiden käyttöä.

Anonyymi kirjoitti...

Aivan upeaa tuo Atpon tapa perustella näkemyksiään ja vaatimuksiaan: kun kerran hän haluaa jotain ja ei halua jotain muuta niin kyllähän muun maailman pitäisi siihen taipua. Tottakai. Miksei maailma tajua että Atko on suvereeni keisari, jolla on kaikki valta päättää, säädellä, vaatia ja rankaista.

Ja aivan erityisesti tuo tilanne on tietenkin voimassa silloin kun on kyse joiden muiden ihmisten järjestämästä, maksamasta ja nimenomaan heidän elämäänsä kytkeytyvästä juhlasta. Jos kerran Atpo ei halua, että häissä kuvataan niin sitten hääparin pitäisi tajuta olla pyytämättä valokuvaajaa paikalle. Atpostahan siellä häissä on kyse eikä vihkimisestä, naimisiin menemisestä ja hääparin ja heidän läheistensä juhlasta.

Oiskohan tuolla Atpolla aika vaihtaa lääkkeitä ja hankkiutua hoitoon?

Anonyymi kirjoitti...

no voi jumanvittu!

olen useasti samaa mieltä atpon ja pasan kanssa ja vaikken olisikaan, mulla ei olis mtn saatanan ongelmaa sen kanssa, että heillä on ongelmia vähän kaiken kanssa! vituttaa lukea tollasten nyyppien ruikutusta ja vittuilua siitä että 'atpolla ja pasalla taitaa olla pahojakin psyykkisiä ongelmia' ja 'onkos lääkkeet otettu'

huhhuh! kyllä mun mielestä SILLÄ on ongelma, jota ei asiat vituta!

Anonyymi kirjoitti...

Tähän riittää yksi sana

PELLET!

Anonyymi kirjoitti...

Nauroin itseni kipeäksi - olette loistavia! Löytyykö jotain sanomista toiveikkaista rumista naisista?

Anonyymi kirjoitti...

Tämä blogi on ihan vitusta :D Hirveää teini angstia, jossa puhutuun kaikesta mistä ei tiedetä hevon vittua ja se mulla vituttaa aivan saatanasti!!!

Anonyymi kirjoitti...

Katkeruutta ja köyhyyttä ilmassa. "Joku" voisi toivoa verisuonen katkeamisen & korkean verenpaineen aiheuttamia jälkiseuraamuksia. Tuliko mieleesi, että myös omaksi iloksi voi kuvia räpsiä?

Anonyymi kirjoitti...

Ei millään pahalla, parhaat kettuuntuneet olennot siellä toisessa päässä, mutta oli aika puuduttavaa luettavaa, kun sitä "vittu" sanaa viljeltiin joka ikiseen väliin. Kartuttakaas hieman sanavarastoa, niin muuten kovin loistava setti mitä sieltä tulee muodostuisi vielä astetta kovemmaksi sanaksi.

- Kyl muoki kyrsis

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan eläimellistä teiniangstia by amislippis+tussiviikset. On tainnu olla äidillä aukkoarvot tosi isolla kun on puskenu tuollaisen karjalalippisneekerin peräsuolestaan ulos.

Anonyymi kirjoitti...

ei oo helppoo olla köyhä? :)

Anonyymi kirjoitti...

haha ootte vaan kateellisia niille kenellä on kunnon kamerat.

Jenna kirjoitti...

lapsellista kateellisen tekstiä :'D

PELLE HERMANNI kirjoitti...

ei jumalauta rupesin nauraa ku luin tätä + kommentteja. : DD ei kukaan voi ottaa noin tosissaan jotain niin pientä asiaa kuin esim. VALOKUVAAMINEN. melkein kuulen tänne asti kun teidän päistä kuuluu kova NIKSNAKS ääni, siinä meni viimenenki järjenjyvä. olkaa hyvä ja tunkekaa vaikka se objektiivi jokaisen vastaantulijan perseeseen, kunhan ette jaa vittuvittu -vittuilu mielipiteitänne jokaiselle hermoheikille.

Anonyymi kirjoitti...

haha.
en ymmärrä miks pitää ottaa itteensä näin paljon.
antaa ihmisten kuvata, herrnajestas.

Anonyymi kirjoitti...

Urpo!!!!

Anonyymi kirjoitti...

Jampat hei, eiköhän olisi parempi rauhottua? koska muuten mä työnnän ton mun järkkärin POIKITTAIN sinne minne aurinko vain harvoin paistaa

Anonyymi kirjoitti...

Hups, nyt taisin eksyä väärään blogiin... ;) Ymmärrän että tekstin on tarkoitus olla äärimmäisen provosoivaa, kukin tyylillään. Oma mielipiteeni on, että jotkut ihmiset näkevät koko elämän linssin läpi, eikä siinä ole mitään pahaa, päin vastoin, ja kuvaajan tämä pitäisi ymmärtää. Ja kaikista tärkeimpiä ottamiamme ovat ehdottomasti ne, joihin liittyy joku hieno muisto esim. juhlista), eivätkä ne upeampaakin upeammat taidekuvat, jotka ovat oma lajinsa. Koskaan en ole yhdestäkään valokuvaajasta joutunut hermostumaan, oli kalusto ja kuvanlaatu millainen hyvänsä. Ainut paikka, missä hermostumiselle olisi jonkinlaista sijaa, olisi tilanne jossa kuvaaja HUOMATTAVASTI häiritsee esim. juhlia, ja tuo kuvaamistaan koko ajan esille.