keskiviikko 2. tammikuuta 2008

"Tänä vuonna mä kyllä..."

Aloitetaanpa perusasioista. TÄMÄ VUOSI ON AIVAN YHTÄ SUURTA PASKAA KUIN EDELLINENKIN!!!

Kokonaisen vuoden aiheuttama vitutus on kuitenkin mahdoton saada mahtumaan tällaiseen väkisinväännettyyn ja pystyynkuolleeseen (tai mihinkään muuhunkaan sanaan, josta ei tiedä, onko se yhdyssana vai ei) blogitekstiin. Niinpä keskitytään ruotimaan, yllätys yllätys, superurpoja ihmisiä, joita tämän mahtavan 2008:n ympärillä häärää ihan kuin kyseessä olisi joku suurikin lahja taivaasta (ja pää kiinni ateistit, se on vaan sanonta! Vittu kun oottekin tyhmää porukkaa!)

VETÄKÄÄ ITTENNE KIIKKUUN JA HAISTAKAA SAMALLA VITTU KAIKKI UUDEN VUODEN LUPAILIJAT!!!

Tässä on meillä nyt käsillä sellainen juustopääporukka, että taas pitää ihan vakavasti puntaroida sitä mahdollisuutta, että ihminen ei olekaan apinoiden kehittyneempi versio, vaan päinvastoin. Mikä vittu saa ihmisen uskottelemaan itselleen, että jollain vuoden vaihtumisella olisi mitään merkitystä minkään kanssa?? EI SILLÄ NIMITTÄIN OLE! Mitään vuosien vaihtumista ei edes olisi olemassa, jos se kalenterin keksinyt dille olisi vaan kiltisti keskittynyt dokailuun ja mokailuun. Jos tän nyt vielä muotoilis toisin, niin SE ON AIVAN VITUN SAMA, ONKO TÄSSÄ NYT VUOSI 2008, 2007, 1600 VAI 3!!! Valitettavasti toi em. kalenteriurpo ei nimittäin rakentanut siihen paskaläpyskäänsä mitään sellaista systeemiä, että vuoden vaihtuessa asiat jotenkin paranisivat tai varsinkaan joku perus-keke sais jostain jotain mystisiä lisäkykyjä.

Nokkelimmat ja kekseliäimmät ehkä jo arvasivatkin, mistä tässä nyt on kyse. Muille homman voisi tiivistää näin: SE TEIDÄN SÄÄLITTÄVÄ LAIHDUTUSKUURINNE, RÖÖKILAKKONNE JA GRADUNKIRJOITTAMISENNE MENEE TAKUUVARMASTI IHAN YHTÄ PÄIN VITTUA HUOLIMATTA SIITÄ, PÄÄTÄTTEKÖ ALOITTAA SEN EILEN, TÄNÄÄN VAI HUOMENNA!!! PAITSI ETTÄ KOSKA OLETTE JUURI MÄTTÄNEET PASKAA NAAMAANNE KAIKKI JOULUNPYHÄT, NIIN HOMMA MENEE PÄIN VITTUA NORMAALIA HIUKAN PÖNÄKÄMMÄSSÄ KUNNOSSA!!! VITTU MÄ VIHAAN TEITÄ!

Helvetin vittu, melkonen paskanappi toi caps lock.

12 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

vittu että te luette mun ajatuksia. kelasin just tota täs yks päivä et mikä vitun ihme siinä on et nimenomaan "UUTENA VUOTENA" pitää alottaa se perkeleen karkki/rööki/tms lakko. vittu, yhtä hyvin sen ois voinu alottaa puol vuotta sitte tai vaikka kaks vkoa uuden vuoden jälkee. ei helvetti! >_>

Anonyymi kirjoitti...

Näinhän se tosiaan on!! VITTU SAATANA ETTÄ TOIKI NYT ALKO VITUTTAAN PERKELE!!!

Anonyymi kirjoitti...

JA JOS JOKU VITUTTAA NII NÄÄ SAATANAN TEKSTIT RUOTTIKS!! VOI HELEVETIN VITTU SENTÄÄN!!!

Anonyymi kirjoitti...

Viddu et voi Pasa ja Atpo olla 100% samaa miältä meitsin kanssa, joka tekstissä, ehkä 1-2 poikkeusta lukuun ottamatta.

Miten uusvuas voi voi muka muuttaa ihmistä joillain vitun lupauksilla häh?

Samaa paskaa me silti ollaan vaikka me ei imettäskä röökiä tai ämpärillistä rasvaa joka päivä.

kervå kirjoitti...

vittu

eve kirjoitti...

No voi vittu, ku tekin ootte helvetin jurpoja. Pakkohan sitä saatana on näyttää olevansa niin vitun kiinnostunut siitä saatanan kukkakalenterista, jonka miehen mummo taas jouluna oli helvetin tärisevillä käsillään paketoinu.

1.1. TIISTAI
"Ensimmäinen ½ vuorokautta takana. Kävin parvekkeella vetämässä tomaatin. Huomasin, että siihen ei tarvita sytkää."

Anonyymi kirjoitti...

voi vittu ja clarke lentää telkkarissa

Anonyymi kirjoitti...

Bloginne ja tulevan kirjanne nimi houkutti allekirjoittaneen tekstinne pariin, mutta koukuttiko sisältö?

No ei. Kirjoittajan/kirjoittajien näennäisvittumainen vuodatus vaikutti muutamien tekstinäytteiden perusteella aika väsyneeltä (lue: moneen kertaan kuullulta).

Kirosanojen ja kapitaalien ryöstökalastus osoitti nopeasti kuinka vähän sitä sanottavaa loppujen lopuksi on ja kuinka infantiililla tavalla sekin vähä tulee ilmaistuksi.

Sääli. Rahkeita olisi varmasti parempaankin, mutta toisaalta: huonokin onnistuu joskus kun tarpeeksi yrittää.

PS. Muistakaa edes rahastaa kirjalla kunnolla.


Vittumaisempaa vuotta 2008,

t: allekirjoittanut

Anonyymi kirjoitti...

Jaa, mstähän kirjasta nyt on kysymys..?

Sauli Jokinen kirjoitti...

Mä päätin tänäkin vuonna lihota taas muutaman kilon. Vittu.

Anonyymi kirjoitti...

"joo mää poltan tän ja ens viikon, sit mää lopetan...paitsi kun meen kaljalle niin saan polttaa....ja kun vituttaa...ja välillä vähän muutenkin"

Itsepetosta kaikki uudenvuodenlupaukset! Oon samaa mieltä että toi kalenterihössötys on aivan perseestä!
Samoiten minkä vitun takia se tipaton tammikuukin täytyy pitää väkisin just tammikuussa? Se että joku on sen nokkelastipokkelasti keksiny ei tarkoita mielestäni sitä etä kaikkina muina kuukausina olis pakko ryypätä edes kerran!! Vittu kun on ahdasmielistä porukkaa tälläkin pallolla , mää en ainakaan aiokaan luvata mitään röökilakkoja tai dieettejä...oon läski ja hiisaan norttia niin jumalattomasti ja pidän sen vitun tipattoman tammikuun 12 osassa, joka kuukausi 3 päivää selvinpäin ja ne loput 5 päivää saa painua vaikka vittuun kyllä 26 päivää käy kuukaudesta!!!

Anonyymi kirjoitti...

Iha vidu ebin degsdii hemmod hei:D Nauroin Joni Elmeri Gorianderin ganssa näille yli puoli dundia HHHEEEHE:D:D Jos maailma viduddaa nii vedägää iddenne giigguu sid x DDD