torstai 27. syyskuuta 2007

Enemmän kuin harrastus

Ratkiriemukasta vuorokaudenaikaa vaan kaikille teille pikku vittupäille! Näköjään meikäläisen kohtuu vittuuntunut (mutta ah niin täydellistä, kekseliästä ja vivahteikasta kirjallista suomea tuottava) alter-ego (se kolmas vasemmalta lukien) kävi eilen vähän blogailemassa. On meinaan jonkin verran vittumainen tyyppi - sen intellektuellissa seurassa tuntee itsensä aina niin vajavaiseksi. Vittuun muuten egot, legot, goat ja boat! No, toivottavasti viihdyitte. Ainakin kommenteista päätellen tätä blogia lukee useampikin Suomen eturivin päättäjä ja ties vaikka pari nobelistiakin!

Tän vuoden-, viikon- ja vuorokaudenajan (SAATANA, KUKA VITUN KYRPÄNAAMA ON KEKSINY AJAN!? Olis nimittäin huomattavasti helpompaa tää touhu, jos kyseinen abstraktio olis vedetty kiikkuun heti, kun se pullahti maailmaan - tai jos mahdollista, jo paljon aikaisemmin!) aiheena on sitten sellainen kusiaivo"ihmis"ryhmittymä, että mä tiedän jo nyt, että sen aiheuttaman vitutuksen kuvaamisessa loppuu sanat ennen otsikkoa! Jumauta! Repee perse!

Se porukka, josta tässä nyt raportoidaan, on kaikki ne elämättömät pikkunilkit, jotka harrastavat jotain säälittävää puuhastelua (joo, jo tässäkin on ihan liikaa!) ja epätoivoisesti uskottelevat itselleen ja ennen kaikkea muille, että kyseessä on jotakin suurempaa ja hienompaa kuin pelkkä säälittävä puuhastelu. Vittu ja sen kaveri!! EI OLE! Tajutkaa, ihomadot, että se teidän agilitytantrajoogaspinning on ihan samaa paskaa kuin kaikki muutkin tavat viettää sitä aikaa, jota teille jostain syystä on vahingossa suotu!

"Siis tää vedenalaishinttipallo on jotenki tosi paljo tehokkaampaa ja koukuttavampaa ku mikään muu laji ja tää siis jotenki rasittaa kaikkia suuria lihasryhmiä ihan erilailla ku se rullaluistinbodypump jota mä vielä kuukausi sit harrastin ja sitä paitsi meiän vedenalaishinttipallojoukkueessa on mukana ihan superhuippuja tyyppejä, se on niinku sellanen ihan omanlaisensa yhteisö ja tuntuu että tää on paljo enemmän ku harrastus, tää on niinku ihan oma ELÄMÄNTAPA!"

EI (JA KYLLÄ) VITTU!! Repee perseen lisäks moni muukin paikka! Huh huh! Tehdäänpä nyt pari asiaa selväks:
1) Vedenalaishinttipallo on ihan yhtä naurettavaa ja turhaa näpertelyä kuin rullaluistinbodypump.
2) Vedenlaishinttipallojoukkueessa on ihan yhtä pellehermanniporukkaa kuin rullaluistinbodypumpjoukkueessakin.
3) Kaikki yhteisöt ovat omanlaisiaan. Se ei tarkoita, että yksikään niistä olisi edes etäisesti hieno tai arvostettava.
4) Vedenalaishinttipallo voi tuntua elämäntavalta vain sellaiselle ameeballe, jolla ei ole elämää eikä varsinkaan tapoja.

SAATATAN VITTU JA VITUN SAATANA! LOPETTAKAA ELÄMINEN!

14 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Bravo, Pasa! Ei se sinun teräsi olekaan kadonnut minnekään. Rupesi taas ihan itseäkin vituttamaan kuten monta kertaa aiemmin.

Anonyymi kirjoitti...

Rullaluistinbodypump on jotain mitä on aivan EHDOTTOMASTI päästävä kokeilemaan :)

Anonyymi kirjoitti...

Eniten Vituttaa kyllä tää lajien typerä yhdistäminen (ne on jo yksinään Vitun tyhmää touhua) on kuntopyörämaratonkeilailua, lihaskuntoajattelua ja muuta Paskaa. Ja joka helvetin päivä joku salihousutrikoo porukka keksivät toinen toistaan tyhmempiä lajeja. Ja tietysti näitä uusia ja trendikkäitä lajeja näytetään telkkarista että laiskimmat Paskamahat voi tehdä sitä kotona. Pukisivat vaan ne samanlaiset tuulipuvut ja lähtis perisuomalaiselle sauvakävelylle. Jopa se vaikuttaa melkein järkevältä touhulta tätänykyä vaikka se urpojen hommaa onkin. Vituttaa niin paljon että poistin urheilukanavan koko taloyhtiöstä.

Anonyymi kirjoitti...

Poikani johdatti minut kyseisille sivuille ja harmikseni huomasin kuinka roskaa nuoret kirjoittavat ilman elämän tuomaa kokemusta. Anteeksi vain, mutta satun itsekin harrastamaan kuviokelluntaa, joka on mielestäni upea laji ja yhteisö sen ympärillä on kukoistava. Millä oikeudella te oikein arvostelette muita heidän harrastuksistaan tai tekemisistään?? Mielestäni se on jokaisen oma asia johon muiden ei tulisi ottaa kantaa!

Anonyymi kirjoitti...

Noni, poikain sivulle tulee sen verran sivulatauksia, että eikös teidän pikku palleroiden kannattais alkaa metsästämään jotain mehevää rahapersettä mainostamaan teitin sivuille? Kyllä maailma on täynnä sellaisia kusipäitä, jotka maksavat mainosbanneripaikoista. Mä tarjoon teille 0,27e/kk et saan nimeni johonki läpyskään teitin megalomaaniseen valtakuntaan! Vittuilu on homojen hommaa!

Anonyymi kirjoitti...

Haha! Pasa provos kunnolla. Harmi että ton "äidinki" kommentti on mitä ilmeisemmin 25-vuotiaan aknenaamaisen nörtin kirjoittama provokaatio. Ei millää pahalla, nörtit, oli pakko laittaa stereotypia. Te ootte uuden sukupolven äijiä. Kai...?

Anonyymi kirjoitti...

vittu....1000% paskaa :)

Anonyymi kirjoitti...

Nörtit ON uuden sukupolven äijiä! Ne ryyppää enemmän kun mitkään amis-hinttarit, ne tekee enemmän duunia kun mitkään saatanan tuotantolinjalla seisovat aivottomat robotit, eikä vittu koskaan rupeis harrastamaan mitään saatanan KUVIOKELLUNTAA!! Ja tuo ämmä taitaa olla ihan oikea ihminen ja uskoo meidän muiden harmiksi elävänsä tuon altaassa pelleilyn takia pidempään.

Mite ois Pasa, seuraava teksti tuosta "ELÄMÄN TUOMASTA KOKEMUKSESTA"© mitä neljänkympin kriisin ohittaneet älykääpiöt aina tykkää mainostaa? Se on oikeasti vittumaisin mahdollinen piirre ihmisessä että kokee sen perseeseen kertyneen selluliitin tekevän omasta mielipiteestä jotenkin "oikeamman" kuin kellään nuoremmalla & katsottavan näköisellä ihmisellä.

Anonyymi kirjoitti...

Voi saatanan soutuspinning ja helvetin hohtokeilailu.

Anonyymi kirjoitti...

Hear hear! Kannatan tuota elämänkokemus- aihetta! Siitä saa varmasti saatanan herkkua materiaalia!

Anonyymi kirjoitti...

voi ristuksen perse! Ai että ihan kuviokelluntaa! Sitä turhempia lajeja ei ole kyllä montaa! Vittu sinne altaaseen mennään uimaan (tai saa ne papat ja mummut siä juostakin vaikka se sylettää ihan hulluna kun ne juoksee siä jumalauta vierekkäin kun toiset yrittää uida!!) eikä oo niin väliä että uiko koiraa, sammakkoa vai kirahvia mutta kuhan ei jumalauta tuu kelluun sinne! On meinaan sit ainakin ihan turha kuviokellujienkaan valittaa jos tuun tunniks halliin heittään saimaannorppaa karvasilla poskilla! Se vasta elämäntapa onkin jumalauta!

Anonyymi kirjoitti...

ihan helvetin hyvä blogi =)
jatkakaa =)

Anonyymi kirjoitti...

Voi... paska.

Anonyymi kirjoitti...

Ajan keksijästä mulla ei ole paskan vainua, mut kerran kuulin että ajan mittaaminen on keksitty luostareissa että ne läskiturvat tietäis millon luetaan sitä puhelinluetteloo ja millon pyydetään Taivaalta anteeksi että tuli vedettyä käteen. Jos on paskapuhetta, niin olkoon. En googlaa enkä kato mistään-vitun-pediasta.