keskiviikko 16. helmikuuta 2011

Alentavaa paskaa

On aivan helvetin säälittävää, vanhanaikaista ja epäomaperäistä (joo-o, kyllä mulla ihan oma perse on) sanoa mitään alennusmyynneistä. Ei siis ole mikään ihme, että tässä blogissa asiaa tosiaan käsitellään. Nyt nimittäin on hetkellisesti ajankohta, jolloin ei ole päällä mitään suuria alennusmyyntejä.

1. Paskakauppojen myyjäiset
Miten vitussa puolet vuodesta voi olla kusistockmannin, sukkasokoksen ja toosanvittuhalosen alennusmyynnit? Ennen joulua alotellaan ja helmikuun alussa lopetetaan. Väliin heitetään muutamat kevät- ja syysalet ja IDIOOTIT SUOMALAISET OSTAA MUILLE KELPAAMATTOMIA RUMIA RÄTTEJÄ NIIN, ETTÄ KUOLA VALUU JA TURPA TÄRISEE!!! Miten vitussa asia voi olla näin?

2. Kultakauppojen myyjäiset
MILLÄ VITUN ILVEELLÄ TEILLÄ ON MINÄ TAHANSA AJAN HETKENÄ VARASTON TYHJENNYS-, REMONTTI-, SYYS-, KEVÄT-, KESÄ-, TALVI-, AVAJAIS-, SEPPO ELO - TAI MUU MAHDOLLINEN PASKA-ALE? Ja vielä oleellisempana: ketkä ovat niitä kusikalloja, jotka eivät tosiaan tajua, että jos tuote on aina alennuksessa, ei sen ovh-hinnalla (ohjevähittäishinta, hyi taivaan vittu, mikä sana!) ole mitään helvetin merkitystä!

3. Muun roinan myyjäiset
Suomi-Soffa, painu vittuun!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

HULLUT PÄIVÄT ALKAA VITTU! ei voi käsittää miten ihmiset menee sinne hamstraamaan tavaraa jota ne ei tarvi ja joka ei edes oikeesti oo alennettu, ostettu vaan paskaa laatuu ja myydään se 'halpana' stokkan muuten niin kalliin tavaran vieres. URPOT!