keskiviikko 2. helmikuuta 2011

Yhdistyneet persepääkunnat

Kuten Seppo Räty, Suomen viimeinen rehellinen kaljaveijariurheilija totesti, Englanti on paska maa. Ensinnäkin perustyypin on saatanan vaikea käsittää, mikä osa kuuluu mihinkin ja miten vittuun hommaan liittyvät sellaiset paskat kuin Wales (ällöttävine prinsseineen), Irlanti, Skotlanti, Gotlanti, Oolanti ja koolinki.

Joo, joo, tiedän. Asialle on ihan selkeä selitys, joka kyllä käytiin läpi siellä yläasteen maantiedon tunnilla. Mutta MUAPA EI SILLOIN KIINNOSTANUT TIETÄÄ MAASTA TUON VITTUA!?!!! Kertoo lisäksi sun sen hetkisestä elämästä ihan tarpeeksi, että muistat moista paskaa edelleen + nykysestä, kun jaksat vielä kerskailla sillä!

Em. tiedon ohella maassa on paskaa se, että porukka siellä on rumaa, ne puhuu kieltään ärsyttävästi, ajavat väärällä puolella tietä (heh heh, eikö oo siistiä kutsua niitten tapaa muitta mutkitta vaan vääräksi... jaa ei? NO TÄÄHÄN TÄSSÄ VITUN TOUHUSSA ON IDEANA!!!), näkivät aikanaan huomattavan määrän vaivaa suunnitellakseen erilaisen sähköpistokkeen kuin sivistyneessä maailmassa, eivät osaa rakentaa taloja (hei kuumavesipulloja, lisäpattereita ja yksinkertaisia ikkunoita + ihmisiä, mitä vittua?!?) ja monin muin tavoin ärsyttävät muuta porukkaa aika ajoin.

Toinen porukka on muuten sitten formulaniilot. VITTUUN NIITTEN AIKA-AJOJENNE KANSSA!!!!

Kansakunnan kiinnostus jalkapalloa kohtaan on ehkä kiusallisin todistus jengin henkisistä lahjoista ja ko. saariston tarjoamista virikkeistä. Toisena lähes yhtä vahvana on se, että jos satut joskus olemaan siellä keitolla, sulkeutuu baari tasan silloin kun ite olisit sinne omat viinat taskussa menossa. Vaikka oottekin jo siellä, niin PAINUKAA SILTI VITTUUN BRITIT!!!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

http://fi.wikiquote.org/wiki/Seppo_R%C3%A4ty Vituttaa väärin siteeraus.

Pasa kirjoitti...

Älä Seppo viitsi linkkailla omia sanomisiasi tänne.

Saara kirjoitti...

Eniten vituttaa noin paskat kommentit.

Anonyymi kirjoitti...

Se oli kyllä Saksa se paska maa, kun keihään lento toppasi liian lyhyeen ja mersu jäi Stutgartin MM-kisoissa saamatta. Ajeli Seppo myöhemmin kyllä jonkin aikaa Mersulla, mutta vaihto sen Skodaan.