torstai 3. maaliskuuta 2011

MarMai, mari mari

Tämän jutun aiheena oleva ns. uutinen

VAIKKA sivuuttais aivan kusisen typerän lehden nimen ja ennen kaikkea fingerporimaisen otsikon, tulee silti muutama huomio mieleen:

"Yleistä on se, etteivät keskustelijat ole perillä junaliikenteen eri toimijoiden rooleista."
On aivan vitun sama, miten nimeätte firmanne ja omissa kalvoissanne jaatte vastuunne. Jengiä kiinnostaa: TULEEKO SE SAATANAN RAIDEPASKA VAI EI!!!??? Jos haukutaan VR:ää, voitte kaikki vaihdeveijarit kokea olevanne syytettyinä. Tällöin on ainakin yksi asia, jossa ette erehdy.

"Rataverkon omistajasta Liikennevirastosta ei kukaan ole kuullutkaan."
Ja hyvä niin.

"VR Group haluaa käyttää sosiaalista mediaa vahvistamaan VR:n brändejä ja julkista mielikuvaa."
Aika kekseliästä, koittakaa ensi kerralla: "VR Group ei ole kiinnostunut brändinsä vahvistamisesta sosiaalisessa - tai muussa mediassa."

"Keskustelut ovat hyvin samankaltaisia viikosta toiseen, oikeastaan itse en ole törmännyt mihinkään uuteen näkökulmaan tai aiheeseen moneen kuukauteen."
Miten monta näkökulmaa myöhästyvissä junissa tarkalleen ottaen voi olla? Ja pidätkö oikeasti hyvänä asiana sitä, että samat ongelmat toistuvat päämäärättömästi viikosta, kuukaudesta ja vuodesta toiseen ja kolmanteen?

"Tiedämme, että meistä puhutaan paljon sosiaalisessa mediassa, myös niin sanotuilla antisivuistoilla. Meidän on pakko valita mielestämme tärkeimmät kanavat."
Just nää vihasivustot on niitä, joihin ei ainakaan kannata vilkasta. Mieluiten vain VR-fanit.fi:tä (jota muuten ylläpitää teidän tyyppi työajalla, palkattuna.

"Ihan kaikkeen emme seurantaa ulota jo resurssisyistäkin."
Ks. yllä.

Loppuun vielä joku helvetin kekseliäs Vitun Runkkarit -tyyppinen sutkautus. Että osaa olla perseestä olevaa porukkaa. Ja blogiteksti, jossa on vähemmän itse kirjoitettua kuin lainattua. Helvetti, olis pitäny tehdä tää Pasan nimellä, niin ei olis sitäkään vähää totta.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Minua harmittaa aina kun marmai tulee vastaan verkossa. MARMAI MARMAI aaaaaaaaarrrrrggghhhhh

Anonyymi kirjoitti...

Kun harmittaa sanon että kyrpää perseeseen ja AAAAAaaaaa saatanat ja paskaa aaaa