maanantai 7. helmikuuta 2011

Vitutus tippuu katolta

MITEN JUMALAUTA VOI OLLA, ETTÄ ENSIMMÄISTÄ KERTAA ITSENÄISEN SUOMEN HISTORIASSA KATOILLE ON SATANUT LUNTA NIIN, ETTÄ KAIKKI ON PÄIN VITTUA???? Ja jos nyt joku jäi tossa miettimään, että mitäs ennen itsenäistymistä tapahtui, niin siinähän mietitte. Ei yhtään yllätä, ettei tollaset sivariluuserimulkut tiedä hevonvittua mistään. Ja nyt kaikki äskeisen takia hörisevät "Kiitos 1939-1945"-paitaiset möhömahat kuulolla: MYÖS TE OLETTE SÄÄLITTÄVIÄ RUNKKUPETTEREITÄ, JOIDEN AINOA SAAVUTUS TUON PAIDAN LISÄKSI ON MM-95-LIPPIS!!!

Mutta niin, piti vaan ihmetellä, että mitäs vittua esimerkiksi stadin talojen katoille on tapahtunut, kun yhtäkkiä se valkonen kura ei pysy sielä hetkeäkään, vaan tippuu HETI kadulla kulkevien taulapäiden niskaan? Enkä mä sillä, etteikö suurin osa olisi kyseistä kohtaloa ansainnut, mutta silti. Ottaa nimittäin kuulaan ihan lim(x->oo) se helvetin vouhkaus asiasta!!! MÄ EN HALUA KUULLA ENÄÄ IKINÄ YHESTÄKÄÄN VIROLAISESTA LUMENPUDOTTAJASTA, JOKA JÄI KÖYDEN VARAAN RIIPPUMAAN! Paitsi tietty, jos lenkki olisi jostakin syystä tehty vyötärön sijasta kaulaan.

Entä missä vitussa meikän pitäis dallata, kun kaikki talonsivustat on täynnä niitä punakeltasia paskapötkylöitä? Kumman alle jäisi, kolmemetrisen jääpuikon vai kolmesenttismunaisen bemarikuskin auton? Helvetti kuinka mä vihaan bemari- ja muita kuskeja. Eikö ole muuten hauskaa, että "pienimunainen bemarikuski" on vähän sama kuin "lihava läski".  

Lisäksi vituttaa se kuupää julliturpa, joka laittoi omaisuutensa myyntiin muuttaakseen thaikkulaan. Minkäköhän journalistiliiton salaisen lisäpöytäkirjan mukaan kaikille kusipääilmiöille ja -tyypeille pitää nykyään keksiä joku "kuvaava" lööppinimi? "Lumenpudottaja". LUMENPUDOTTAJA!!! Voi vittu. Kaveri lusii koko ikänsä työttömänä, mutta saa tittelinsä jonkun kolmen päivän paskaduunin perusteella.

Ja mainittakoon nyt vielä, että Jan Vapaavuori on homo.

7 kommenttia:

gloryhunter kirjoitti...

Hei urpo, ei vittuilla MM-95:lle. Vittu, jotain rotia.

Anonyymi kirjoitti...

Täysin paskaa avautumista.

Anonyymi kirjoitti...

vihdoin te mulkerot taas kirjotatte. vaikak on tää kyllä aika paksua paskaa silti.

Monika kirjoitti...

oot ihana ♥

Anonyymi kirjoitti...

Aikahalpaa. "Pitäs myydä samaa paskaa taas uutena laitoksena. Joo laitetaan täkynä pari uutta avautumista".

Ja sit jätätte kirjottamisen taas???

Eipä paljon vituta.

Anonyymi kirjoitti...

Ei helvetti =DD Mä lukaisin tänään ton "Eniten vituttaa kaikki"- kirjan ja voi vittu että on vieläkin kylkiluut ihan paskana nauramisesta =D

Mua vituttaa idiootit ruuhkassa; etkö vitun ämmä voi saatana metriä väistää kun ihminen tulee sun takaas junasta, vaan pitää jäädä siihen ovien eteen rupattelemaan suonikohjuisen kanssaämmän kanssa siitä missäs se vitun Pasila nyt olikaan. LIIKKUKAA NYT PERKELE ETEENPÄIN ETTÄ TÄÄLTÄ PÄÄSEE JOSKUS KOTIINKIN!!!

Lippujen ostajat bussissa: Ei, sä somppu ET saa mitään somalialennusta lipusta vaikka vänkäisit kuinka. Voitko nyt VITTU astua kyytiin että täältä pääsis joskus johonki?!

Lottoajat kauppajonossa:

Ihanaa, sulla on taas 368 lipuketta joista haluat 35 uusiksi, 45 puoliksi uusiksi, 100 katsotaan onko voittoja ja ostat vielä 406 uutta lipuketta, joista joka toiseen jokeri ja toiseen lisävoittoluokat. Ei kun laita silti se eka vielä silti niin että katsot onko siellä voittoja.

Ja perkele, sinäkö se tulet mun työpaikalle selittämään että koska sun piti saada se vitun lottosi (josta et luuserina koskaan voita mitään, vaan jäät nyhjäämään ostoreskontrasi ääreen mennessäsi Bemarilla töihin Helsingin keskustan lasitaloihin) mä en kerenny bussiin.

Kaljan ostajat klo 8:55:

Yrittäkää ymmärtää ETTÄ LAKI EI SALLI MYYNTIÄ ENNEN KUIN VIISARIT RÄPSÄHTÄVÄT SINNE VITUN TASAN YHDEKSÄÄN. Vaikka sinä olet juoppo luuseri jonka silmät alkaa kiilua mäyräkoirasta ja sun pitää saada se litran kalja pullokuiteilla ja viisisenttisillä nyt heti kun Penakin tossa venaa että lähiräkälä aukeaa, muista, että mä olen se joka sen paskan sulle maksaa.

Jatkakaa blogia, tää o hyvä =D

Anonyymi kirjoitti...

Ihan vitun hyvää paskaa!!