torstai 27. tammikuuta 2011

Kusenkeltainen kuljetus

Posti toi mulle paketin kotiin. Tai olisi tuonut, jos olisin ollut himassa keskiviikkona kello 12.30. KESKIVIIKKONA KELLO 12.30!!! Mikä vitun aika toi muka on olla yhtään missään, tai ainakaan kotona???

Onko tässä maassa paljonkin tyyppejä, jotka luuhaavat päivät pitkät (hyi vittu mikä sanonta; eipä nämä päivät mitään erityisen pitkiä ole, ainakaan näin talvisin) himassa, ja joilla on varaa tilata säännöllisesti romua kotiovelle? Ja kotiäidit: teidät haukutaan myöhemmin, joten voitte palata sinne tv-tstättienne ääreen.

Siinä mä sitten olin, eteisessä, tsiikaamassa sitä helvetin pikkupaskalappua, jossa kerrottiin, että ovella on käyty, mutta eipä yllättäen oltu kotona, joten jätettiin sitten herra Pasalle tällainen pikkupaskalappu. Vois kuulemma noutaa lähipostista. On muuten helvetin hyvä, että "lähi" määritellään muilla elämänalueilla hiukan toisin. Olisi perin hankalaa, jos vaikkapa lähihoitaja lapioisi puuroa pappojen suuhun naapurikunnan puolelta.

Lähipostiin sitten vaan. Vai lähi-Itellaan? Lähi-itään? Miten helvetissä siellä paskaluukussa voi muuten aina olla aina kilometrin jonot? Eikö sähköisten viestimien pitänyt tappaa kaikki fyysinen viestinvälitys? Joojoo, tiedetään kyllä, että syynä on verkkokaupoista tilailijat. Hyi vittu mä muuten vihaan molempia. Siis verkkokauppoja ja niitä tilailijoita. Ja koska molempia on olemassa lukemattomia, niin taas tuli kirjattua ylös lukematon x 2 uutta vitutuksen aihetta. Ei tää kuulkaa niin vaikeeta ole.

Ihmeteltyäni tunnin sitä, minkä helvetin takia postissakin pitää myydä suklaata suomalaisille punkeroperseille, pääsin tiskille. Käytiin seuraava monipolvinen ja lämminhenkinen dialogi:

- Onko saapumisilmoitusta?

- Jaa se pieni paskalappu? Tais jäädä himaan. Mut mun nimi on Pasa ja asun tossa Vitutuskuja vitosessa. Varmaan löytyy teiltä koneelta, kun osasitte ovellakin käydä?

- Eiiiiii... Kyllä pitää olla saapumisilmoitus. Siinä on se numero.

- Etkö voi katsoa sitä numeroa sieltä koneelta?

- Eiiiii... Numerolla vaan voi etsiä.

- Hetkinen. Eikös teiän bisnes oo nimenomaan se, että osaatte jaella noita paskapuketteja ihmisille. Ja nyt sä väität, että pitää olla joku helvetin numero, jotta sä löydät ton mun paketin tosta selkäs takaa?

- NUMERO PITÄÄ OLLA!

Ei auttanut nimi, osoite, sotut, hetut, letut eikä satasen setelit. HELVETIN POSTIMAMMA, TAISIT HUKATA SEN MEMON, JOSSA KERROTTIIN, ETTÄ EDUSTAMASI PASKATALON PITÄISI NYKYÄÄN PALVELLA TSAARIN SIJAAN ASIAKKAITAAN!!!

Pidä vittu pakettis. Onneks siellä on pommi.

13 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mua vituttaa sanoin kuvaamattoman paljon se, että vuonna 2010 ei yksikään vitutuksen aihe näytä ylittäneen tän säälittävän paskablogin uutiskynnystä (Mikä vitun kynnys sekin on?).

Toissa vuoden jälkeen heti vuonna 2011 näyttää vitutus kuitenkin ylittäneen sen saatanan saman paskakynnyksen jollain käsittämättömällä Kari Tapio-uikutuksella. Voi VITTU! Mua niin vituttaa, että teillä menee niin saatanan hyvin, että yks kusenkeltainen jeesuksensaapumisilmoitus jaksaa vituttaa tän naurettavan blogin verran.

Hävetkää homot - ja nekin, jotka lukee tätä paskaa!

rossi kirjoitti...

Saatanan paskakaupat sulla kun eivät ottaneet puhelinnumeroa johon sen paketin numeron olisivat saapuessa lähettäneet niinkun mulla ovat tehneet. Ähhähää, siinäs ramppaat!

Anonyymi kirjoitti...

Mua ketuttaa ihan tämä sama postihemmoissa, jotka voi tulla perjantaisinkin jopa klo 8.-8.30 välisenä aikana ovelle kilkuttelemaan paketteineen. Niille, joilla sattuu olemaan vapaata ja sais nukkua tai muutenkin, niin aika paskasta. Vielä typerämpää on just mainitsemasi versio, jolloin ei olla kotona ja jätetään perään typerä pikkuinen lappu jollain muurahaisen kakan kokoisilla kirjaimilla, että "noudettavissa lähimmästä postistasi" ja sitten ne on vieneet sen jonnekin kuuseen, joka ei ole ollut edes lähin mahdollinen. Moneen kertaan ihmetellyt ääneen, että mistä ne noi ajankohdat tuoda ne paketit, oikein repäsee.

(Sorry, kun ei ollut nyt ehkä niin v****mainen kommentti kuin ehkä olisi toivottu : D )

J kirjoitti...

miks vitussa luen tätä blogia plus niitä kirjoja ku löydän koko ajan lisää aiheita vitutukseen joita en oo ees ennen huomannu? jos olisin lukenu tätä ennen ku alko varsinaisesti vituttaa (siinä ekan luokan tienoilla) olisin varmaan jo kuristanut itseni.

kiitos pasa ja atpo, te vitutatte mun päiviäni <3

Anonyymi kirjoitti...

No on sulla itsetehostus huipussaan tai sitten oot tosi kovat kortit saanut kun oot joutunut syntymään tähän maailmaan!

Saara kirjoitti...

Vituttaa isosti se, että lähiposti on ihan vitun kaukana. Kerran ei vituttanut se, että yhtä pakettia tuodessa Itellan tyhöntekijä soitti mulle ja kysyi olneko kotona. Silloin sain paketin ovensuusta. Ei vituttanut silloin.

Anonyymi kirjoitti...

ihan eniten vituttaa nää paskat kommentit! itse en vittu ikinä aio kirjottaa tänne

Anonyymi kirjoitti...

Haistakaa saatana kaikki vittu. Mä en ainakaan tilaa vittu koskaan mitään kotiin, enkä tuu tilaamaankaan. Vittuun kaikki verkkokaupat. Mä käyn lähi-Siwassa ja siinä se. Ei tarvii saatana jonotella missään lähi-itellassa. Ihan vitun urpoo. Siltikin vituttaa se Siwan ryppysempi myyjä, joka alkaa joka vitun kertaa selittään jotain omia asioitaan. Vittu pitäis omana tietonaan, mä en oo mikään helvetin terapeutti.

Miten vittu se voi olla saatana?

Anonyymi kirjoitti...

Vituttaa eniten, että se lähivitunposti on siinä lähivitunkaupassa! Vitunmoinen jono kaupan tiskille ja sama akka joutuu hoitamaan vielä postinkin, johon on viellä VITUN paljon pitempi jono, saatanan VITTU!!! Ja miksi vittupersesaatana ne ei oikeasti löydä mun nimellä sitä? tai ees vittu osoitteella? Onko ne jotain vitun erillisiä lafkoja jotka yritti sen paketin tuoda?! Nyt vituttaa.

Anonyymi kirjoitti...

Postilainen vastaa:
Haluaisitteko että jätämme lainvastaisesti pakettinne muiden varastettavaksi/sateen kasteltavaksi/muuten vain holtittomasti johonkin, jos EIVÄT MAHDU LUUKUSTA/LAATIKKOON?

Emme me tiedetä onko siellä 1000€ härveli taikka 50 sentin tingeltangeli, teemme vain työtämme ja seuraamme lakia.

Ymmärrän kyllä että paketin hakeminen itse voi ottaa kaaliin, mutta näin hommat vain toimii. Mikäli paketti ei mahdu emme voi vain jättää sitä rappusille toivoen että kukaan ei vie sitä taikka muut olosuhteet eivät tuhoa sisältöä. Voisimmehan aina ottaa paketin mukaan seuraavana päivänä toivoen että olisitte silloin kotona. Kuinkahan kauan tällä menetelmällä kestäisi että lopullisesti saisitte sen pakettinne jos ette olisikaan kotona jakelun aikana?

Kunhan yritän selventää että kaikki asiat ei vain voi toimia "kultalusikka suuhun"
-menetelmällä :)

Paketteja saa myös erikseen läheteltyä juuri _kotiinkannettuna_. Paketetista jotka tulevat tavallisen päiväpostin mukana ei edes olla maksettu tästä hienosta lisäominaisuudesta mikäli eivät mahdu luukusta/laatikkoon.

Anonyymi kirjoitti...

Aika kaunis blogi sulla. Ei mitään vitun järkeä lukee tämmöstä, ku oot pelkkä negatiivinen ihminen. Luin täs pari päivän juttuja, ja ei muutaku vaa kauheet vitutusta koko ajan. Kukaa ei tämmöst haluu lukee, vittu.

Anonyymi kirjoitti...

Niin ja taitaa siinä kortissakin muistaakseni lukea että ottakaa tämä kortti mukaan kirjettä noutaessanne, suoraa lainausta en muista enkä jaksa kvg. taitaa siis eniten vituttaa oma tyhmyys :)

Anonyymi kirjoitti...

Ja te meidän muiden vittuuntumisesta nassuttajat voitte palata takaisin sinne teelle voikukkaristeykseen ja nauttia virheettömästä postinjakelustanne. Vittu, varsinaista tietokoneaikaa saatana kun yhtä paskalaatikkoa ei pysty henkilötiedoilla noutamaan siitä hylly b6:sta!