keskiviikko 28. toukokuuta 2008

Kiinteistövälittäjät

HAISTAKAAPA KIINTEISTÖVÄLITTÄJÄT VITTU! Silläkin uhalla, että joku elämätön persenaamainen lukijamme laatii meistä tekstiemme perusteella jonkinlaista profiilia, jonka sitten myy Seiskalle, kun blogista tehdään leffa ja 3-osainen minisarja. ("Viikko sitten se Pasa kirjoitti toimistovitutuksesta ja nyt se on jo ostamassa kämppää - taitaa olla joku valkokauluspelle, jolla rahaa sataa ovista ja ikkunoista. Mikäköhän seuraavaksi vituttaa? Porschen hitaasti toimiva kattomekanismi?")

1) "Tää on neliöitään isompi"
Haistappa Virtasen Valtteri Kiinteistökimarasta vittu! Jos tässä paskaluukussa on 95 neliöö (heh heh heh), niin on melko vitun varmaa, ettei tässä ainakaan enempää ole. Se, että huoneet on lätkitty paikalleen edes suhteellisen fiksusti niin, ettei puolet tilasta mene hukkaan, pitäisi olla itsestäänselvää!

2) "Aika pikkuhomma se putkiremontti loppujen lopuksi on"
Harmi, kun paskanpuhumisesta ei järjestetä piirinmestaruuskisoja. Olisit nimittäin takuuvarmasti viimeinen, jos ylipäätään pääsisit mukaan. Tota sun sontaahan ei nimittäin usko kukaan. Ei ole "pikkuhomma", jos pitää 3 kuukautta kusta naapurin postiluukkuun. Hauskaa se kyllä voisi olla.

3) "Tää on tosi mukava ja hyvinhoidettu yhtiö"
Ja siitä syystä vastike on tuplat normaaliin? Ja tästä samasta luukusta on joka toinen kämppä myynnissä? Ja toi mamma kyttää tuolta ikkunasta? Mitäpä Valtteri jos laittaisit pääsi tuon A-ständin väliin ja pyytäisit jotakuta ajamaan yli tolla oranssinpaskalla kärrylläsi?

4) "Tää on valmiiks tingitty hinta"
Jaa. No, onneksi olette varmistaneet, ettei kukaan erehdy ostamaan moista kusiluukkua. ENKÄ AIVAN VITUN VARMASTI HALUA PITÄÄ ESITETTÄ!!

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Se on muuten ihme, että Suomessa kukaan ei saa sitä mitä kämpästään pyytää.

Luulisi, että hyvästä kämpästä tulee useampia tarjouksia pyyntöhinnan yli.

Suomalaiset on vittumaista kansaa eikä kirveelläkään maksa enempää kuin pyydetään! SAATANA!

Anonyymi kirjoitti...

..ttu, hölömökö oot? Hä? Eihän niitä esitellijöitä kukkaan usko. Nehän heittää juttua ihan hanurista, ...tana

Anonyymi kirjoitti...

Ihan vitun totta, että kiinteistömulkut on pohjimmaista sakkaa. Ne voi puhua ihan mitä vitun paskaa lystäävät, eikä ne joudu tilille sanomisistaan koskaan. Myyjä on korkeintaan kusessa, jos välittäjänmulkku lupaa liikoja!! Toisaalta mitäs vittua se edes välittää - kauppa kun tulee niin kusipää saa omansa ja muut mahdollisesti ihan vitun kämäsen kämpän kaikkine vitun vesivahinkoineen ja muine vikoineen "jotka olisi pitänyt huomata kun sitä paskaläävää esiteltiin"... Ihan vitun selkärangatonta paskasakkia kaikki pellet!!

Anonyymi kirjoitti...

Siis tää koko blogi on niin hanurista, ettei tästä voi olla pitämättä. Enkä edes ole b-rapun svdupelle, perkele!

Anonyymi kirjoitti...

vittu.

Anonyymi kirjoitti...

Veit sanat suustani.

Anonyymi kirjoitti...

Luin nyt tokaa kertaa naita kirjotuksia ja ihan mielettomia. Kiitti purkautumisen vaivannaosta!

-K

Juhku kirjoitti...

Tuosta näkee että nämä kiinteistövälittäjät repivät aika mukavia palkkioita pienestä työstä. Tosin noillahan on ihan minimaalinen kuukausipalkkio, joten niillä lienee motiivi myydä kämppiä reippaasti asioita kaunistelemalla. Muutaman todella hyvän kiinteistövälittäjän tiedän, ja ainoastaan niiden näyttöihin menen. Muut ovat huijareita.