keskiviikko 4. kesäkuuta 2008

"No kyllä sä Atpo ilman tietokonetta pärjäät."

Saatanan ja perkeleen yhteiset: paska, vittu ja jumalauta!!! Siis todellinen alakerran kirosanakavalkadi unohtamatta mahdollisia taivaan manailuja (oksymoron?), joiden turvin pitäisi tästäkin hommasta nyt selvitä.

Muthan keskimäärin tunnetaan melko pätevänä jätkänä, mitä tulee tietokoneisiin (vittu mikä nimi muuten), onhan mulla mm. blogi, joka tänä päivänä viestii valveutuneesta ihmisestä. Siihen ne yhtäläisyydet sitten alkavat jo loppua.

No, osasin jotain tai en, nyt olen ainakin saanut työkoneeni semmoiseen saatanan umpisolmuun (+ jo yllämainitut litaniat), ettei omin avuin, eikä mitä ilmeisimmin myöskään apupöydän avuin täältä olla hetkeen nousemassa.

Perkeleen vittu saatana! Nörteimmät teistä tietenkin haluaisivat kuulla, mikä nyt on oikein vialla ja siten päästä vähättelemään sanomalla jotain: "no toihan nyt opetettiin jo ala-asteella pikku-C++akkosessa, vitun dille". NO MÄPÄ EN KATTONUT KYSEISTÄ PASKASARJAA!!!

Tyydyn siis toteamaan, että niin vitun automaattisen käyttöjärjestelmäpäivityksen jäljiltä a. turvaohjelmisto ei toimi, b. sen uudelleen asentaminen ei toimi, c. VPN ei toimi, d. jossain vaiheessa koko Internet-yhteys ei toiminut (ilmeisesti kieroutunut palomuuri jotenkin esti sen suostumatta itse kuitenkaan käynnistyä), e. sähköposti ei toiminut ja just nyt tätä kirjoittaessa, kun koitan jotain noista asentaa uudelleen, luen taustalta huojentavat sanat: "Error 1920 service failed to start. Verify that you have sufficient privileges to start system service."

KIVA JUTTU ETTÄ KERROIT!!! Ton mä arvelinkin olevan vialla. Miks vitussa noista virheistä ei nyt mitenkään saada ton kryptisempiä? Jos se vitun serviisi feilas startata, niin mä voin verifioida, että MULLA ON PRIVILEEGIOT JA LEGIOONAT VALMIINA JA NIIDEN AVULLA MÄ AIVAN JUST LÄHETÄN TÄN SAATANAN PASKAVEHKEEN SALON KAUTTA TURKUUN!!!

Oppiipahan modernin "ojasta allikkoon" -sanonnan. Olisinpa mäkin sen joskus oppinut. Olis mullakin jotain, millä keulia. Vähän kun tolla Pasalla. Haistappa sen kunniaks vaikka vittu.

17 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Aha

Anonyymi kirjoitti...

Haista vittu, Atpo

Anonyymi kirjoitti...

Laita linux.

Anonyymi kirjoitti...

On ilmeisesti pojat saaneet töitä kun ei enää ehdi vittuuntua kuin työasioista... Tää on käynyt ihan äärettömän ankeaksi! Ennen lähti vitutus kun tätä luki, nyt se vaan pahenee. Yrittäkää edes! Pitäkää lomaa!

Anonyymi kirjoitti...

Vitun homot miks te poistitte linkin sinne sarjanollaan, hä? Ihan niinku niin paska sarjis sais lukijaräjähdystä siks että se mainitaan täälä?? Iskikö pre-emptiivinen kateus, vitun pallilutkut? Ihan niinkuin tää teidän paskablogi korottais sen sarjiksen arvoa, kun teidän blogi ei sitä tekis hyvänä ja luettavanakaan. MUTTA KAIKKEIN ENITEN MÄ OLEN PETTYNYT SIIHEN ETTÄ TÄMÄN PASKABLOGIN LUKIJAT EIVÄT EDES TROLLANNEET SITÄ VITUN SARJAVITTUNOLLAN KOMMENTTILOOTAA!!! TAISITTE OIKEASTI TYKÄTÄ SIITÄ??!! SIINÄ TAPAUKSESA TE OOTTE AIKA HOMOJA KAIKKI!!! TAI SITTE PASKA-PASA JA ANAALI-ATPO POISTI SEN LINKIN KOLMEN SEKUNNIN SISÄLLÄ, JOSTA NÄKEE AIKA VITUN HYVIN ETTÄ MISSÄ SITÄ VIETETÄÄN KOKO VITUN PÄIVÄ! YÖT MENEE ANALLUBEN KANS SOTKIESSA JA AINA MUULLOIN KYTTÄÄTTE KOMMENTTEJA HINTTIHIKI OTSASSA JA PERSEESSÄ!! PITÄKÄÄ TUNKKINNE, VITUN KESKILUOKKASET PASKANPUSKIJAT!!!1

Anonyymi kirjoitti...

Tee järjestelmän palautus sille rakkineelle niin taas pelittää.

t: tyttö

Anonyymi kirjoitti...

Osta Mac.

Anonyymi kirjoitti...

vitu homot vitu homot vitu homot vitu homot

Anonyymi kirjoitti...

varo Atpo, kohta tulee 2v 7kk vankeutta kuten SEPPO LEHDOLLE. syynä tämä video:

http://video.google.com/videoplay?docid=7534577658232176805&q=Seppo+Lehto&total=11&start=0&num=10&so=0&type=search&plindex=9

Anonyymi kirjoitti...

Eipä juuri tuon eksplisiittisempi virheilmoitus enää voi (kaupallisilla ohjelmilla pelleillessä) olla.

T. Kynäniska

p.s. Laita linuks.

Anonyymi kirjoitti...

on se saatana, kakskytä päivää menny edellisestä.

Tais tulla kirjottajan blokki vai? vittu mita amatööripaskaa.

Anonyymi kirjoitti...

Mulla oli sama vitun ongelma koneessa. perkele.

Anonyymi kirjoitti...

NO, kovin laaja tuntuu olevan tuo sanavarasto. Tietysti puhe usein on myös siitä mitä eniten puuttuu...
Toisaalta enpä ihmettele.

Anonyymi kirjoitti...

Hei vitun jääpuikkoperse, kiikuta se saatanan masiina sinne paikalliseen it-tukeen, sitä vartenhan niille runkkukuleille maksetaan palkaa. Et säkään mitään järin viisas ole. Ainiin ja haista ite.

Anonyymi kirjoitti...

tietokoneet on perseestä, mutta ei ilmankaan voi elää. säälittävää.

Anonyymi kirjoitti...

Vitun Atpo ja Pasa, olette kumpikin täysin perseestä. Vitun mäntit! Osta TOYOTA AVENSIS saatanan valittaja. Ei ihme että kumpaakin paskanaamaa vituttaa kun ajatte jollain paskalla autolla. Minä olen Toyota-Tero, ja ajan TOYOTA AVENSIKSELLA. Te olette kumpikin niin vitun köyhiä ettei teillä edes yhdessä ole varaa ostaa AVENSISTA, kuten itse tein. Teidän kolumni on kuin teidän autonne, täysin paska. Minun taas kuten AVENSIS, eli premium.

Anonyymi kirjoitti...

ei ilman tietokonetta pärjää kun on pakko aina johonkin palstalle todeta että haistakaa paskat ja haistakaa vitut