keskiviikko 21. toukokuuta 2008

9/11

Hätäisimmät saattavat ehkä yhdistää otsikon episodiin, jossa joku vittunaamarättipääryhmittymä törmäili lennokeilla pitkin seiniä. Ny kuitenkin puhutaan huomattavasti hämmentävämmästä aiheesta. HELVETIN ÄLLÄ-URPOT JA ENNEN KAIKKEA NIITTEN VANHEMMAT, SUKULAISET, KAVERIT, KOIRAT JA TÄIT! PAINUKAA VITTUUN!!!

Siis tämä: http://www.iltalehti.fi/uutiset/200805197673208_uu.shtml

Tossa koko paskassa on niin ääretön määrä puolia, jotka vituttaa, että kolme tai neljä ulottuvuutta ei riitä mihinkään! Einstein, keksi lisää! Ja viilaa samalla sitä hinttiteoriaas siihen suuntaan, että tässä maailmassa olis oikeesti jotain suhteellisuutta jossain asiassa.

1) Mitä vitun väliä sillä on, onko siinä lapussa niitä paskakirjaimia 9, 11 vai sata? Samaan hyllyyn se päätyy pölyttymään. Sinne unelmien huippuyliopistoon pääsee vähemmälläkin, joten tosta ei voi päätellä mitään muuta kuin sen, että nyt on elämätön persenaama tapittanut kirjojaan ihan näyttävästi yli tarpeen. Ja jos jollain nyt pyörii kielen päällä "yleissivistys", niin meikäpä nokittaa "yleisvittupäällä".

2) Missä feodaaliajalla pitää elää, että ylipäätään pitää lukiota, älliä ja mälliä jotenkin maailman siisteimpinä juttuina? Tajutkaa nyt, iskät ja äiskät, että sen paskalafkan taaplaa nykyään läpi puolet kansasta, ei enää pelkkä kylän kuumin priimus. Joten vaikka se teidän Ruusunkukka sai kaks ällää (tai vielä parempaa - "vanhaa ällää"), niin ei vielä kannata sen varaan vanhuuden päiviään laskea.

3) Kuinka ylimielinen persepanorunkkulafka toi yo-lautakunta kuvittelee olevansa? Putiikki, joka pitää yllä tollasta reliikki-instituutiota vois kaikkien eduksi kieltää oman toimintansa. Kaipaamaan jäisi korkeintaan noi kaksi 9/11-urpoa.

4) Haistakaa amikset tekin vittu. Ei teistäkään mihinkään ole. Mopojannekin rassaatte päin vittua.

Ja niin. Jos joku ihmettelee, missä taannoin olimme Atpon kanssa kuukauden päivät, niin jatkakaa toki ihmettelyänne. Tai kysykää Teppo M:ltä. Se oli meiän kanssa reissussa Hummeruksen (nimi muutettu) piikkiin. Tepi, onks se nyt reilua, että sä kellotat Pattayalta 50 % tavoitteestas?

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tuliko rellestettyä isoimmat vitutukset pois? Kun ei oikein tule nyt tunteella tuo juttu...vai käytättekö nykyään haamukirjoittajia?

Lazzu kirjoitti...

Saatanan vittupää Pasa, eikö se nyt jumalauta ole mahdollista saada niitä helvetin linkkejä a tagien sisään, että niitä voisi klikkailla. On se nyt perkele kun ei tuommoinen onnistu enään nykypäivänä kunnon blogisoftilla, jos tää paska ees sellane on.

Anonyymi kirjoitti...

AAMEN, perkele.

Anonyymi kirjoitti...

Niinpä, haistakaa paska

Anonyymi kirjoitti...

ihan ens alkuun...HAISTAKA VITTU!

..sit muut haukut:
tossa jutussa oli pointtia!ihan vitun asiaa...
..ja nyt se kuuluisa MUTTA:
...ei oikeesti tainnu vituttaa...todella laimeeta!! parasterä uupu tosta...paskaa!!

..ja loppukäteenvetona: HAISTAKAA TAAS VITTU!

Anonyymi kirjoitti...

Aivan saatanan totta tuo mitä vittua kirjotit. Vitunko väliä onko niitä älliä, kun ei niillä urvoilla oo ÄLLIÄ kumminkaan Ne lukee keskenään jossain vitun huurusessa finnikammiossa. perkele.

Anonyymi kirjoitti...

sitäpaitsi noita EI voi verrata siihen enenn reaaliuudistusta suoritettuun paska todistukseen. saatana

Unknown kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Saatana että vituttaa, kun ei osata tehdä linkkei, vaa pitää ite kopipeistailla.