perjantai 16. toukokuuta 2008

"Ihmekonsteilla me tää voitetaan."

Kuten monet teistä jo hyvin tiedätte, jääkiekko on paskaa. Tyhmää siitä ei edes tee se normaali kiekkoangstisten koulukiusattujen valitus siitä, miten "isot miehet menee johonkin kaukaloon ähkimään jonkun kumilätkän perässä". Tämän kaltaista älyn väläyttelyä voi rakennella mistä tahansa asiasta, samaan tapaan kuin tämän argumentoinnin esittäjät rakentelevat ennen nukkumaanmenoa kotona Dubloillaan.

Siitä ei tee paskaa lopulta sekään, ettei Suomi voita. Ketään edes puolifiksua ei liioin kiinnosta, onko päävalmentaja kanukki, tanukki, vajokki, ruotsalainen tai murmeli. Mutta valmentajan ja hänen valmennettaviensa kuolaa tihkuvat kommentit vetävät joskus hihnan hieman tiukalle.

Tässä nimittäin muutamia lääkkeitä, joilla pelejä kuulemma voitetaan. Lajiin perehtymättömien kannattaa lukea varovasti, sillä nämä voivat tuoreudessaan aiheuttaa sydänten tykytystä.

1. "Pysytään poissa boksista, pelejä ei voiteta jäähyaitiosta"
AHAA! Jollekin kiekkokonsultille on mitä ilmeisimmin maksettu melko tuhti kasa paalua siitä hyvästä, että tän tason analyysi on kyetty synnyttämään. Realistisia mahdollisuuksia tuon itse keksimiselle ei taida tavallisella pulliaisella olla.

2. "Pidetään oma peli ja puolustus kasassa"
Ja taas tulee tuutin täydeltä kiekkoviisautta. ETTÄ TOSIAAN PIDETÄÄN SE OMA PELI KASASSA?!? Ei sitten pelata muiden pelejä, kuten vaikka Super Mariota tai jalkapalloa?!? Nyt taas Sherlokki voit viedä sen paskan pois! Nyt on nimittäin viisaat voimat liikkeellä.

3. "Avausmaalin saaminen oli joukkueellemme tärkeää"
OLETTEKO JOSKUS PYSÄHTYNEET MIETTIMÄÄN, ETTÄ TUOSSA PASKAPELISSÄNNE TÄRKEÄÄ ON NIMENOMAAN NIIDEN SAATANAN MAALIEN TEKEMINEN!?! Siis mistä vitusta tämä kaalilaatikolla kyllästetty massa oikein tulee? Onko tomaatin kapasiteettia haastaville kiekkoneroille joku koulu, vai onko se tulosta kypärättä pelaamisesta? Tunnen pari tyyppiä, jotka ajattelevat omilla aivoillaan - voisiko heistäkin vielä saada piparkakkumuotilla samaa paskaa toistavia oranssitakki-Suhosia?

Pasa hei, nyt meillä on syykin sille, miks tää paskaluukku on ollut ruuhkaisen paskaluukun sijaan hiljainen paskaluukku! Me ollaan lähdetty tekemään miljoonia urheiluviisauksilla! Se nimittäin on semmoinen osa-alue, jossa katsoja-, sponsori-, doping- ja televisio-oikeusrahat päätyvät lyhentämättöminä omalle tilille. Mulla on jo nyt ideoita muihinkin lajeihin. Tässä lyhyt kooste (blogin nykylukijoista kumpikaan ei sitten rahasta näillä ennen meitä):

1. "Kato hyppäät Evilä vaan pidemmälle kun toi naapuri."
2. "Älä ny Litti luokkaantuneena tota kauttas vedä."
3. "Hiihdät vaan Hannu kovempaa kun norjalainen."

ja vielä pari geneeristä:

1. "Käännät sen puukon itseäsi kohti ja juokset seinää päin. Kasvonpiirteistäsi päätelleen oot jälkimmäisessä maajoukkuetasolla jo nyt!"
2. "Haluaisitko olla eka, joka osaa eskimokäännöksen mäkihyppysuksilla?"
3. "Ens kerralla Heka tähtäät siihen kohtaan, johon tota Michelinin kumipaskaa ei vielä olla tuotu."

13 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sekin vituttaa että kommentteja poistetaan.

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut. Tämä blogi on valittu mukaan Digitodayn ja yhteistyökumppanien Blogit kunniaan 2008! –loppukilpailuun, jonka äänestys on parhaillaan menossa osoitteessa http://digiumenterprise.com/answer/?sid=208633&chk=NM42Q85E. Kaikki loppukilpailussa mukana olevien blogien kirjoittajat on kutsuttu mukaan palkintojenjakotilaisuuteen. Tilaisuuteen pitää ilmoittautua osoitteessa, jonka saa minulta (timo.poropudas@sanoma.fi).

Pasa kirjoitti...

Heh heh heh.

Sä olisit Atpo muuten siisti tyyppi, mut miks vitussa sä sotkeennut lätkään, joka kuitenkin on tosimiesten peli??? Ei tollaset mikkihiiret tajua mitään pelin monimutkaisista voittostrategioista ("olis hei tärkeetä voittaa tää puolivälierä, et päästäis finaaleihin") tai hienostuneista taktiikoista ("nyt jätkät hei kiekkoo maalille").

Heh heh heh.

Anonyymi kirjoitti...

Dublojen lisäksi leikkikäytössä lienevät myös Lekot? Ovat meinaan Duploja...

Anonyymi kirjoitti...

hohhoija

Anonyymi kirjoitti...

täähän on ihan päällikkö :D

Anonyymi kirjoitti...

"Me lähettiin pelaan omaa peliä..." Aijaha. Ihmekkössitte, et turpiin tuli, ku SIEL OLI MM-KISAT!

Anonyymi kirjoitti...

jee ootte päk. toivottavasti! ihan ikävä tullu

Anonyymi kirjoitti...

kato jumalauta...hinttaripojut saanu ittestään sen verran irti, et vittuuntuneet ees lätkästä
"Kuten monet teistä jo hyvin tiedätte, jääkiekko on paskaa."

aika hyvin tollasilta munanreikään nussituilta äpäriltä, et ette oo mtn lätkäfanihomorunkkareita tai muita urpopetteripaskiaisia, jotka vaahtoo vaan "lätkä, lätkä, lätkä...oooooh" *ja sit onkin jo lahkeessa...*

..ei muuta, jatkakaa...ainii...haistakaa vittu!

Anonyymi kirjoitti...

LOL!

Anonyymi kirjoitti...

Onpas huonoiksi menny poikien jutut. Siispä pois suosikeista ja luettavista...

Anonyymi kirjoitti...

se on DUPLO eikä dublo, vittupää.

Anonyymi kirjoitti...

vituttaa tosissaan nuo itsestäänselvät kommentit. menee jääkiekon seuraamisesta koko ilo pois noiden lausahdusten takia. jääkiekko aikuisilla on ihan menevä laji mutta nykyajan nuoret jääkiekkoilijat on semmosta paskasakkia että huhhuh...