perjantai 28. maaliskuuta 2008

Idiooteilta rahat pois!

Eipä voi kun hengästyä tota WinCapita-uutiointia lukiessaan. Tämä johtuu osiltaan naurettavasta yleiskunnostani, mutta syynsä siinä on myös ko. lafkaan sijoittaneiden säkenöivässä älykkyydessä.

On nimittäin järjen ulottumattomissa se analyysi, jonka tuloksena tuohon mainontaan tekisi mieli uskoa. Kuulitteko! TOI KOKO JUTTU ON TÄYTTÄ PASKAA!!! Ja mä en nyt syyttele niitä, jotka ovat ton laittaneet pystyyn. En todellakaan. Mä ihmettelen, että MITEN ON MAHDOLLISTA TOHON HAKSAHTANEEN IHMISEN HALLITA EDES NIIN ALKEELLISIA KYKYJÄ KUIN PUHUMINEN TAI RAHAN ANSAITSEMINEN!!!

Hämmentää nimittäin ihan tosissaan se, miten edes Kuopiossa ja Pohojammaalla voi elää niin dilleä väkeä, että menivät tuohon laittamaan rahojaan. Ja tämän kaiken lisäksi KEHTAAVAT VÄITTÄÄ, ETTÄ HEITÄ ON KUSETETTU!!!

Mäpä kerron teille: EI TEITÄ OLE KUSETETTU! Teitä on korkeintaan autettu pääsemään eroon rahoistanne. Huijaaminen ja kusetus ovat monimutkaisia toimenpiteitä, jotka määrätietoisesti pyrkivät kohteen harhauttamiseen ja siitä hyötymiseen. Tässä tapauksessa täyttyy ainoastaan tuo aie. Monimutkaisuuden kanssa ei tällä ole mitään tekemistä.

Ja ihan turhaan inisette menneiden rahojenne perään. Joku muu ne teiltä kuitenkin olisi (syystä) ottanut. Sanon tämän vielä kerran niin, että tekin voitte yrittää tajua: TEIDÄN KALTAISILTANNE ÄÄLIÖILTÄ PITÄÄ OTTAA RAHAT POIS!!! SE ON VASTUULLISTA TOIMINTAA, SILLÄ MUUTEN SAATATTE SAADA NIILLÄ JOTAIN PAHAA AIKAAN!!!

Joten nyt vaan sen sukulaismiehen kanssa ottamaan pari erää karhunpainia ja pullo kossua päälle. Kattokaa, josko kotijärvessä vielä olisi jäätä, jonka päälle voisitte mennä vähän uskaltamaan. Matkallanne sinne, haistakaa vittu!

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

tää on niin totta niin totta... ei edes vituta moinen... vitun tyhmät kun laitoitte rahanne pois...vittu... ihan oikein teille

Anonyymi kirjoitti...

tää nyt oli ihan paska kirjotus.......haistakaa vittu ja kirjottakaa uus!

Anonyymi kirjoitti...

Älkääs nyt vielä hermostuko. Jos se on vain osa suurempaa suunnitelmaa. Siunausta kaikille. http://winclub-wincapita.blogspot.com/

Anonyymi kirjoitti...

jutut on menny semmoseen suuntaan että vaihtakaapa blogin nimeks "Eniten Naurattaa Kaikki" ja olkaa ihan suoraan ilosia. niin tekoangstisia kirjotuksia on tullu viimeaikoina että te taidatte oikeasti rakastaa kaikkia niitä asioita joista kirjotatte. taidatte vieläkin mielissänne vannoa syvää uskollisuutta wincapitalle ja sulkea ulos sen faktan että poikia kustiin silmään big time!

Anonyymi kirjoitti...

Mä olen samaa mieltä, että järki hoi älä jätä urpot!!!!

Aikoinaan männävuosina broidi yritti meikän meikän mukaan vastaavanlaiseen kusetukseen (verkostosijoittamiseen) ja olis vielä itse maksanut mun 500 markan alkupanokseni. Kieltäydyin ja sanoin, että en suosittelis sullekaan. No se leveili sitten mulle vuoden verran, että parin vuoden kuluttua hänellä on niin paljon rahaa, että omakotitalot ja muut hankitaan ja töitä ei paljon tarvi tehdä. Varmaan 5-10 vuoden jälkeen se joutu lunastamaan sijoituksensa pois ja sai tismalleen saman suuruisen - ilman mitään vitun korkoja. Ihme muuten, että ylipäätään sai ne. Loppui aika nopeesti ne rehentelyt.

Summa summarum - niitä omia aivojakin saa käyttää - jos sellaiset on suotu (ihan kaikille ei näemmä ole).

Anonyymi kirjoitti...

no savolaiset on niin tyhmiä, että tunkevat rahojaan mihin vaan, mistä luvataan kaikille hurjat voitot..

Anonyymi kirjoitti...

Itse pidän euron kolikoita esinahkani alla sen takia että niihin tarttuu kyrvän nupin elikä terskan haju voihan niitä tietysti pyörittää myös perse reijässä