torstai 13. maaliskuuta 2008

Aplodit ja encoret

Monesti yksinkertaisenkin ihmisen saa ymmärtämään asioita banaalien (Atpo, ei banaanien!) vertauskuvien avulla. Tarkastellaanpa esimerkin vuoksi kuvitteellista dialogia. Mahdollinen intertekstuaalisuus on sattumaa.

Pasa: Vitutus on kuin sipuli.
Atpo:
Se haisee?
Pasa: EI!
Atpo: Se saa itkemään?
Pasa: EI! KYSE ON KERROKSISTA! Sipulilla on kerroksia. Vitutuksella on kerroksia. Ymmärrätkö? Molemmilla on kerroksia.
Atpo: Joojoo... Siis joo! JOO!

Näin! Yksinkertaisen metaforan avulla Atpo saatiin juuri ymmärtämään, että vitutus ei ole mikään yksiselitteinen juttu, vaan se koostuu monista päällekkäisistä ja eritasoisista elementeistä. Hyvä Atpo! Jos sinä, rakas vittupää siellä, oivalsit saman kuin Atpo, niin saatat saada kopin myös seuraavasta skenaariosta. Jos et saa, niin vitun voit ainakin haistaa.

Pikku-Pasa oli taannoin tapahtumassa, jossa oli oikein live-esiintyjiä. Päätä itse, oliko kyse teatterista, keikasta, stand up -showsta vai mouhijärven käteenvetokisojen alkukarsinnoista. Tärkeää on tajuta, että siellä lavalla niitä pellehermanneja ja mikkihiiriä nyt oli, ja jotain ne teki. Ja paskaahan se oli. Ihan piirinmestaruustason paskaa. HELVETTI, olis painunu vittuun sieltä heilumasta!

No, lopulta ne lähti. Ja samalla koitti se hetki, kun esiintymisestä aiheutunut vitutus (tää on nyt se eka kerros!) väistyi taka-alalle ja tilalle astui seuraava vitutus. MIKS HELVETIN VITUSSA KAIKILLE ONNETTOMILLE TÄMÄN ILLAN TAITEILIJOILLE PITÄÄ TAPUTTAA??? Ensinnäkin, ne ei ole yleensä ansainnut muuta kuin turpaansa ja toisekseen, kyseessähän on kohtuu apinan puuhaa. Vai tuleeko jollekulle muka kovin sivistynyt olo siitä, kun saa paukuttaa ihrakäsiään yhteen vartin putkeen?

Käsien läimiminen ei kuitenkaan ole mitään siihen verrattuna siihen, mitä hommasta seuraa. Ehei. Sen seurauksena ne pannupääesiintyjät nimittäin tulevat takaisin (nyt siirryttiin kolmanteen kerrokseen)! Mitä vittua! HEI, RUNKKARIT, MÄ EN TODELLAKAAN HALUA NÄHDÄ TEITÄ ENÄÄ IKINÄ! En siellä lavalla, enkä missään. Joten PAINUKAA VITTUUN!

Sitten seuraakin tapauksesta riippuen noin kymmenen kerrosta lisää, kun kerros kaksi ja kolme toistuvat uudelleen ja uudelleen, kun ihrakädet paukkuvat ja esiintyjät ravaavat takahuoneen ja lavan väliä. Tässä vaiheessa pikku-Pasa on kuitenkin jo aulabaarissa miettimässä, että miks vitussa sipulitkin on täyttä paskaa.

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sipulin kerros-juttu wanha ja plagioitu idea. Koitappa ens kerralla keksiä jotain uutta.

Anonyymi kirjoitti...

...mut rakas anonyymi...haistapa plagiointeines vittu ja työnne se itseäsi niin kovasti itkettävä sipuli anaaliisi!

..tossa oli ny tihan oikeeta vitutusta aistittavissa :P
vituttiko, pasa?? häh??

Anonyymi kirjoitti...

HAHA:D olipas hassu.

Anonyymi kirjoitti...

Kirjottakaapa jo uus juttu, vitun apinat.

Anonyymi kirjoitti...

Joo, vittu sen te ootte meille velkaa...

Pasa kirjoitti...

Heippa, anonyymi. Joo, juuri sinä, joka ehdit ensimmäisenä. (Hieno saavutus, muuten. Päivystätkö useinkin blogissamme uusien juttujen toivossa?)

On tärkeää, että huomasit idean olevan käytetty. Naiivisti luulin, että olisin keksinyt sen itse, mistä osoituksena höpisin myös intertekstuaalisuudesta. Sehän on latinaa ja tarkoittaa "itse keksittyä, ainutlaatuista".

Vain tarkkaavaisten lukijoidemme ansiosta voimme kehittyä siinä mitä teemme ja jatkuvasti pyrkiä kohti parempaa lopputulosta.

Mitäpä jos lähettäisit meille osoitteesi, niin voisimme kiitokseksi tulla polttamaan talosi? Odotellessasi voit myös haistaa vittu.

Yhteistyöterveisin,
Pasa

Anonyymi kirjoitti...

Woooooouuuuuu! It's on now! Da shit... is... ON, baby!!

Tulee jännää, kun Pasa juoksee ympäri Suomea polttamassa taloja. Ehkä se kusipää viimein joutuis vankilaan moniongelmaisten sikaniskaskinien raiskaamaksi, kohtalo jonka Pasa aivan taatusti ja harvinaisen yksimielisesti näin universuminkin (yep, pienet harmaat miehetkin pyyhkivät näyttöpäätteillään perseensä kun lukevat tämmöistä paskaa, ja ne vitun pallopäät ei luultavasti edes ymmärrä suomea! Niin paskoja te olette!) mittakulmasta ansaitsee näin paskojen juttujen kirjoittamisesta. Ja keskiluokkaisuudesta. Ja perseseksistä jonkun Atpon kans. En mä teitä tuomitse, tai edes halua tuomita poikarakkauden takia, mutta hommaa ees joku vähä feminiinisempi ja hoikempi kaveri paneen sun kans, Atpo on semmonen ihraporsas että oksettaa 24/7 vaikka en ole ikinä sitä edes nähnyt.

Eli pitääkö teille vittunaamoille vielä kerrata? Tässä se tulee:
Te = apinoita!
Me = Oikeutetaan teidän sontanen ja yleensäkin ghey olemassaolo. Teistä piruparoista kun ei ole hyötyä KENELLEKÄÄN, jos hyviä juttuja ei tule. SAATANA!!!

Anonyymi kirjoitti...

blogin nimi on "eniten vituttaa kaikki". come on, kaikenmaailman anonyymit, älkää ottako tätä ihan noin vakavasti!! :))) -mä itse vaan-

Anonyymi kirjoitti...

Eniten vituttaa tän tuhnuperäpukamaperse-blogin vitunlimakusipää -kirjoittajat? Tää on vissiin ihan ANSAITTUA tää TÄN universaalin PASKANJAUHANNAN toisto(Ihanks niinq niis sipuleiski joku jutska ain toistuu...(miettikääpä sen peräpukamaperseenne raapimisen yhteydes vaikkapa sitä mikä niis sipuleis nyt toistuukaan?)). On muuten kohtuuvittupäähommaa kirjoittaa sulkui sulkujen sisälle. Olisitte jääneet tulematta sielt VITUSTA!!!