lauantai 15. maaliskuuta 2008

Rumat blondit, sekä tyhmät ja rumat blondit

Katselen tässä valokuvasta yhtä aivan vitun rumaa harakkaa ja en voi kun ihmetellä. En mä ole koskaan kuullut väitettävän, saati ite väittänyt, että maamme istuva ulkoministeri olis jotenkin älyn tai vastaavan jättiläinen. Mutta ei nyt saatana voinut uskoa sen olevan niin ulkona, että se tosiaan on vikitellyt sen luokan suohirviötä, joka tossa kuvassa on.

Ei vittu Ike! Jos mokailet, niin tee se nyt edes tyylillä. Tommosen karmeen varpusen takia tämmönen kohu. Helvetti sentään!

Ja mitä tulee tähän kaikkeen jeesusteluun: "En tehnyt tätä julkisuuden takia. (Mulla muuten on yhtä rumista idiooteista koostuva tanssiryhmä Loose Women, jossa toi loose ei tarkoita yksin sitä, että meidän moraalimme olisi löysä.)"

Varmaan monelle lukijallekin on tullut mieleen muodostaa seuraavaa kysymyksen asetantaa, että MINKÄS VITUN TAKIA SÄ TON KAIKEN SITTEN TEIT!?! Ja voisitko nyt tehdä jotain, jotta sut mahdollisimaan nopeasti unohdettais?!? No älä tuhlaa mun aikaani vastaamiseen. Oot vienyt sitä ihan tarpeeks jo valmiiksi.

On se vaan niin vitun siistiä elää maassa, jossa tämmönen yks tapaus saa median hurmokseen ja kaikki vitun lehdet tekemään gallupeja ulkoministerimme uskottavuudesta. No miten ois pääministerin uskottavuus?!? Tää tapaus, joka toivo pääsevänsä vihille, mutta vietiinkin käräjille? Ihan karmea rakennelmahan sekin oli. Että Matti sisäistä kauneuttako metsästit? Taidat joutua aika syvälle katsomaan.

Vittusaatana että taas keittää. "Kunnollisia miehiä ei löydä enää mistään." NO JOHTUISKO SIITÄ, ETTÄ KUNNOLLISET MIEHET KIERTÄÄ TEIDÄN KALTAISET HATTIVATIT KAUKAA!!!

22 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

VITTU TÄÄ OLI HYVÄÅÄÅÄÅ!!!!

vittu et repesin, voi saatana!
..tosin ois se kiva nähdä millasia petolinnun persereikiä ne pasa ja atpo jahtaa kännipäissään ;P

Anonyymi kirjoitti...

Loistavaa, siinä kaikki vitun paska hyvin tiivistettynä.
vitunmoiset onnittelut

Anonyymi kirjoitti...

Kaikki kunnioitus kuitenkin Ikelle. Isona minustakin tulee irstas, vanha äijä!

Anonyymi kirjoitti...

Ja vittuun kaikki julkkikset ja wannabee sellaiset! Ja ne vitun lehdet ja muu media, joka elää tästä paskasta! JUU, ja kaikki vitun ihmiskuona, joka seuraa tätä julkkispaskaa!!! Alkakaa nyt jo vihdoin huolehtimaan omista asioistanne ja jättäkää muitten asiat niille muille. Pari taktista ydin- tai muuta latausta arkoihin paikkoihin tekis kaikkien elämästä vähän vähemmän paskaa ja oikaisisi muutaman pahan väärin käsityksen...

Anonyymi kirjoitti...

http://www.iltasanomat.fi/viihde/uutinen.asp?id=1502211

Anonyymi kirjoitti...

HALLELUJAH BROTHER! täyttä asiaa joka sana. Eniten vituttaa ku käy kattoon mtv3 sivuil et oisko siel oikeita uutisia ni sen possun pärstä siinä etusivulla.

Anonyymi kirjoitti...

AAMEN! Kattokaa nyt tuon variksenpelättimen naamaakin, mitä ihmettä Ike aina tekstailee näille rumimmille naisille? Kasvotkin ihan herpeksen peitossa. Kyllähän noiden lumppujen taktiikan tietää: jos ansioluettelossa lukee, että eroottinen tanssia tms. niin varmasti tavoittelee vain julkisuutta.

Anonyymi kirjoitti...

Se että kolmosen ja nelosen uuteislähetyksissä keskitytään tällaiseen [(???sensaatio)???] paskaan ei ihmetytä mutta kun ylen pää uutislähetyksessä jallataan kolmena peräkkäisenä päivänä (joka päivä yli 4 minuuttia) iken teXtari säädöistä rupee vituttaan. JA VIELÄ! MIKÄ VITTU ON SEKSITANSSIJA? tanssiikko se samalla kun sitä/ se AJAA??? MITÄ VITTUA?!!!!! se on joko strippari tai eroottinen/eksoottinen tanssija.

Anonyymi kirjoitti...

näin on, vitun seksitanssija! Vittu jos se seksi siihen tungetaan niin se on sitten ilotyttö tai vaikka tanssiva lutka! Samanlailla joku H&M:n mainos on seksimainos ku kukaan tanssija seksitanssija! Voi ristus!

Onhan noi ministerimiehet vähän reppanoita mutta vittu kun se uutiskynnys on HIEMAN liian matala. Vai oliskohan hallituksella menossa jotain kieroja toimia ja nää kaks pölvästiä on heitety susille että saadaan pientä harhautusta...??

Vittu mitä paskaa!

Anonyymi kirjoitti...

hyi vittu mikä petolinnunperse se muija..Ikellä on sentään ennen ollu jotain tasoo esim. Anne-Mari Berg.

Anonyymi kirjoitti...

Että mä rakastan tätä blogia

Anonyymi kirjoitti...

Toi on muuten niin vitun totta!

Ajattelin että kun 'seksitanssijasta' puhutaan, niin Ike olis käyttänyt (kerrankin) veronmaksajien rahoja johonkin edes etäisesti hyödylliseen. Mutta tuo vahanaamainen kummitus jos alkaa julkisesti persettään pyörittämään, siitä on seksi kaukana. Ei todellakaan tee mieli ja vituttaa että vanhemmillakaan teki joskus.

Anonyymi kirjoitti...

Ei voi muuta sanoa, kun sen, että Ike on hukassa. Äijä 60, ja ilmeisesti luulee, että saa enää horoilta. Luulis ministerillä olevan sen verran paaluu, että ottais jonkun high class horon. Tämä ei ole eka kerta kun ministeri sekoaa. Tanjalla meni nuppi ihan sekaisin. Ensin se halaili sitä ammaa, sitten se oli sen buttheadin kanssa, ja lopuksi valitsi ihmissuden. Vähän valoa oli tunnelin päässä, kun Valavuori kävi vetämässä sitä viikseen, mutta ei. Vittu köyhä ja paska ohjaaja vai mikä vitun elokuvan tuottaja. Yrittää lypsää kyhäelmilleen rahaa Tarjalta. Säälittää, kun hyvä byrgä menee hukkaan.

Anonyymi kirjoitti...

Miettikää mitä se äijä tekee viidentoista vuoden kuluttua, kun se ei saa enää keneltäkään?
Myy meidän ohjussuunnitelmat?

Mutta älkää kuvitelko, että tämä jothtuisi siitä, että elämme "tällaisessa maassa". Muualla vedetään kohuherne nenoiseen vielä helpommin....

Anonyymi kirjoitti...

eniten vituttaa omat rumat valittavat ämmät...vittu

jotka saatana huutaa mitättömästä asiasta kun heiltä jotain kysyy, ja sit vielä mainostavat olevansa keskivertoa älykkäämpiä

buhahahaaa, ai saatan kun pistää vituttamaan moinen

tänneppä on mukava vitutusta lieventämään tekstiä laittaen

vittu kun taas vituttaa oikein kunnola, VITTU!

Anonyymi kirjoitti...

vittu,mun piti vittu kirjottaa vittu jotain vittu,mutta vittu kun vituttaa niin ei vittu tuu vittu kaikki tähän vittu. ikekin on vittu ihan vittu ja se vitun lutka.

Anonyymi kirjoitti...

mua vituttaa niin paljon, etten sano mitään. kaikesta vitusta tekin jaksatte kirjoittaa perkele.

Anonyymi kirjoitti...

Niinpä. Yhdyn edelliseen. Uus juttu, arvon apinat, kittoos...

Anonyymi kirjoitti...

Eniten mua ihmetyttää, et miten vitussa noi muijat suostuu tollaseen asemaan, nehän on nyt virallisesti kansakunnan huoria...hyi vittu...varmaan vituttaa sitä seuraava kundikaveria sit...tai niitä edellisiä.

Anonyymi kirjoitti...

Jesh taas joku teini angsti blogi

Anonyymi kirjoitti...

Häh, eikö se oo vittu hienoa että Suomen suurimmat uutisten aiheet on, kun joku mimmi poraa kyläkauppiasta? Tai sitte vittu ministeriä, aivan sama eiköhän se nyt voi höylätä iha ketä haluu, jos joku nyt sit antaa, saatana häh?

Anonyymi kirjoitti...

Kyrpää perseeseen ja olen kikkeli mies Tapio Jokinen