keskiviikko 23. tammikuuta 2008

Kiusallisen paskat esiintyjät

Meistä (keistä vitun meistä, yksin mä tässä kirjottelen!) jokainen on ollut tilaisuudessa, jossa joku superurpo esittää jotain paskaa. Olkoon tämä superurpo vaikkapa naapurin läski-Matti ja paskaesitys esimerkiksi peruskoulun biologian esitelmä 2-sirkkaisista kasveista (MITÄ VITTUJA NE ON??).

Hienoa. Seuraavaksi kuvitellaan, että peruskoulusta on kulunut parikymmentä vuotta ja ollaan jossain hiukan kehittyneemmällä foorumilla. Puhujana on samainen läski-Matti, joka myös on kehittynyt. Valitettavasti vain tämän kehityksen kohteena eivät ole olleet läski-Matin esiintymistaidot, vaan vaa'an lukema.

Noniin. Tuolla esiintymiskorokkeella se läski-Matti nyt sitten puhisee, jäykistelee, sössöttää, lässyttää, tärisee ja hikoilee. Pienessä mielessään se toistelee ala-asteen Pirkko-opettajan antamia vinkkejä esiintymistilanteisiin:

"Vaikka sua itseä jännittää, niin ei se näy yleisölle."

Hei läski-Matti, ihan näin kaverina: KYLLÄ VARMANA NÄKYY, SAATANAN JÄYKKÄ TÄRISEVÄ PASKA!!! Miten helvetissä se EI muka näkyis??? Ei noi dallas-kainalot, kiiltävä naama ja vispaavat kädet mistään rentoudesta ainakaan kerro!

"Ei sun ässävika ole häiritsevä, päinvastoin tollasia sössöttäjiä pidetään symppiksinä."

SYMPAATTISTA TÄSSÄ ON VAIN SE, KUN MÄ VEDÄN SUA PATAAN!!! Huomaathan sä nyt helvetti, ettei tota sun vitun lässytystä pysty kukaan kuuntelemaan oksentamatta! Hanki elämä, josta selviät puhumatta!!!

"Ei se niin haittaa, vaikka luetkin esityksesi suoraan papereistasi."

HAISTA LÄSKI-MATTI VITTU!!! Jos sun suurin ja ainoa antisi tälle tilaisuudelle on se, että osaat lukea ääneen, niin olisikohan sittenkin parempi, että menisit takaisin kotiisi takeltelemaan sille Ikeasta ostamallesi kokovartalopeilille, johon muuten ei kyllä mitenkään mahdu SUN koko vartalosi!

"Ei toi jatkuva niinku, tota ja tavallaan-sanojen hokeminen ole niin vakavaa."

NO KYLLÄ SE NIINKU TOTA TAVALLAAN ON AIKA VITUN VAKAVAA, SAATANAN ILMAISUKYVYTÖN IMBESILLI!!

Miksi, läski-Matti, et voisi olla kuollut?

13 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vittu joo. Voitan teidän vitutuksenne 100-0 siinä, että te ette voi tietää, miltä tuntuu se, että on päiväkoti naapurina! Vittu kuvitelkaa sitä huutamista, sössöttämistä, hiekkakkukakkuloruja, kiljuntaa, parkunaa yms. Voi saatana, että voi vituttaa tuommonen. Ja tuota kestää 5 päivää viikossa! Ympäri vuoden! Vittu.

Anonyymi kirjoitti...

huhhuh, anonyymi tuossa edellisessä puheenvuorossa vetää tässä kyllä pisteet kotiin. mikään ei voi olla hirveämpää.

Anonyymi kirjoitti...

Oi Pasa, Pasa...

Anonyymi kirjoitti...

Hyi vittu. Ensimmäinen kommentoija pilasi päiväni jo tässä vaiheessa. VITTU ETTÄ NE VITUN PIKKUAPINAT VITUTTAA! JA NIITÄ ON JOKA PAIKASSA! AAARGH! VITTU! LÄLÄLÄLÄLÄÄÄ SAATANA TULEE HYVÄ KAKKU EIKÄ TULE VITTU PAHA KAKKU KUN PILKON SUT SAATANAN RÄKÄTURSO NAHKIAISENSYÖTEIKSI! Käske se VITUN lehmä, joka sut synnytti tänne niin aikuiset SITTEN VÄHÄN KESKUSTELEE siitä, miten julkisilla paikoilla VITTU OLLAAN NIIN että siitä ei aiheudu muille KOHTUUTONTA VITUTUSTA! Muuten SEDÄLLÄ SAATTAA VÄHÄN NÄRVI KÄRVÄHTÄÄ! SAATANA!

Anonyymi kirjoitti...

Ja mua vituttaa tämä vanhanaikainen, jokaisen osaama vitutus, jota tässä blogissa harrastetaan. Te ette tee tätä tyylillä.
Ja koska mulla ei ole blogia eikä tule, esiinnyn anona, koska mitä vitun välii...

Anonyymi kirjoitti...

ku vituttaa, nii vituttaa. ja meitähän vituttaa varmaan aika moni asia, mua ainakin vituttaa tollanen 'te ette osaa olla vittuuntuneita tyylillä', WTF, tässä mitää tyylipisteitä lasketa vaan kuinka monta hermoa napsahtaa poikki!

Anonyymi kirjoitti...

Ano, haista vittu!!!!!1

Kirjotatkaa jo uus juttu vittu!

Anonyymi kirjoitti...

Kohtuullisen paljon muuten vituttaa tommoset vitun nillit jotka ulvoo jostain laadusta tämmösessä blogissa. HAISTAKAA PASKA!! Arvaappa selkärangaton nilli onko tässä yritystäkään tyyliin?

NO EI OLE!! Anonyymi, mikset voi olla jo kuollut.

Anonyymi kirjoitti...

Vitun vitut imekää vittua kaikkia VITTU

Anonyymi kirjoitti...

Miks te tuota niinku vihaatte mua? Miks mun pitäs olla tota kuollu? ;_;

Anonyymi kirjoitti...

Pistän vielä paremmaksi kuin ensimmäinen kommentoija, meillä onkin päiväkoti kotona! Emäntä kun on perhepäivähoitaja, niin kakaroita parkumassa aamukuudesta iltakuuteen, ihanaa eloa meillä.

Anonyymi kirjoitti...

Aivan sikahienoa! Löysin tämän blogin googlettamalla VITUTTAA (kun nyt vaan sattuu vituttamaan) ja nyt en voi lakata nauramasta!:)

Anonyymi kirjoitti...

Tota siis niinku vittu oikeesti missä koulussa äidinkielenopettaja ei ole puuttunut tuollaiseen vitun niinkutukseen? Menee vähän pointti koko vitutuksesta jos se on keksittyä.