keskiviikko 26. syyskuuta 2007

pääasija o et, lukia ymmäträä!!!111

siis niiq voi vittuuuu.....!!! mä e voi vaa tajuu et miks jengi valittaa niinq just siit et, pitäs kirjotaa täsmällee jotai kirja kieltä!! mä oon todellaki! sitä mielt et sil ei tosiaa oo mitää välii mite kirjottaa kuhan, lukia ymmärtää mist o niinku kyse ......siis et se o se SISÄLTÖmikä ratkasee vittu.......!! eikä mitkää vitu pilkut taikk yhdys sanat.... yhdys sanatki on niinku hei tapaus kohtasii!!!! ette tainnu tietää sitä, niin vitu näsä viisaat typrykset!!! ei täs ny tosiaa, olla mitää proo kraduu tekemässä vai ollaanks häh no ei olla,,,,,,nii!!! vituttaa ku o sellasii tyyppei just ketkä luulee olevansa muit parempii ja ,määrää miten sun pitäs kirjottaa Suomen-kieltä,muka!! mun mieli pide on se et sellaset idootit on pelkkii vitu pilkun nussioita....... ne ei snaiaa et kieli niinku muuttuu vittu koko ajan ja ne itte on jotai antiikisii vanhuksii ku ne ei vittu tajuu mitä Nyky-suomi o!11!! mä itte ainakii kirjotan just niinku haluun eikä vittu ikinä oo mitää ongelmii!! mä uskon et, ku kirjottaa kansan kiältä ni se on oikee tapa ,,,,,!! et ne keit harmitaa tää, mun kirjotus ni painukaa vittu vaan vittuun VITTUUUUU !! mun kirjotamine on niinku biljoona kertaa hyvempää ku sun silt kannalt et tää on nyky suomin kieltä1!! hAHAHAA ootte kaikki idioottejaaa jos ette tätä jutuu tajuu ....!!!!!½½

14 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

l0l

Ana kirjoitti...

"ketkä luulee olevansa muit parempii "
po. "ketä luulee olevansa muit parempii"

Anonyymi kirjoitti...

voi vittu
...eihän tossa nyt ollu vitutuksesta tietookaan..."ketä" tän oli kirjottanu, kun ihan erilainen ku aiemmat ;P

JSuvanto kirjoitti...

aika heikko. näitä on nähty liikaa. mikset oikeesti kirjottanu perustellusti siitä mikä vituttaa vaan tyydyit helpompaan ratkasuun eli matkimiseen?

Anonyymi kirjoitti...

Jos tämä linja jatkuu, että ensin Atpo ei saa Isänmaa ja selkäranka -kirjoitukseensa todellista vitutusta ollenkaan mukaan, ja sitten Pasa ei edes yritä, on tämä blogi kyllä tuhoon tuomittu. Harmillinen juttu kyllä.

Anonyymi kirjoitti...

Jep. Huolestuttavaksi menny. Ennen sai nauraa päänsä irti ja nyökytellä päätä.

Anonyymi kirjoitti...

Luuletteko vittu etta ne tata blogia _teidan_ iloksenne kirjottaa vitun vammaset juntit!

Terveisin Jari-Pasi

klapio kirjoitti...

Niin tässä taitaa olla tilanne, että se koulunkäynti vituttaa paljon enemmän kuin itse kirjakieli.

Mun puolesta saat kirjoittaa suomea miten haluat, kunhan olet oppinut sitä kirjoittamaan ensin oikein.

Tai voit olla opettelemattakin, mutta väitteesi sen oikean kirjoituksen perseydestä ei ole perusteltua, ellet ole vaivautunut opettelemaan sitä.

Anonyymi kirjoitti...

jari-pasi (lol); en ole missään välissä luullut niin. mut kunhan nyt sattuu vituttaamaan kun näitä oli ennen niin kiva lukea! toivottavasti jätkät repäsis jonkun vitun kovan tekstin ens kerralla.

Anonyymi kirjoitti...

Tässä tekstissä selvästi dissataan niitä jotka voisivat olla tuollaisen kirjoituksen takana. Viimeinenkin lause viittasi selvästi tähän. Kyllähän se vitutus paistoi kilometrin päähän tämänkin tekstin takaa. Rupes itteeki vituttaan.

Anonyymi kirjoitti...

Argh.
NIIN samaa mieltä, aamen tästä.
Että se voikin ottaa kuuppaan ydinpommin voimalla kun teinit ei osaa edes suomea > mitähän ne osais edes kohtuullisesti?
Raivostuttavanärsyttävän vittumaista.

Anonyymi kirjoitti...

Ah kiitos. Päivän ehdoton pelastus. xxx

Anonyymi kirjoitti...

"Tässä tekstissä selvästi dissataan..."
Anonyymi-jamppa hokas!
Toi kommentti taas pelasti mun päivän. Voeee vittoeeeeee...

Zeroxin kirjoitti...

Siis Mitä Vittu te pikk nillitkin vaan valitatte helvetti toi oli ihan asiallista vituttsta ja jos ei miellytä niin painukaan vittuun valittamaan onse nyt helvetti