lauantai 8. syyskuuta 2007

"Älä tunge naulaa pistorasiaan!"

En tiedä, onko tällä foorumilla tullut missä laajuudessa käsiteltyä, mutta on muuten aika vitun uunoa porukkaa tuolla liikenteessä (siistiä, jos nimenä on Keijo, Urpo, Uuno, Erkki, Petteri, Jari-Pasi tai mikä tahansa muu, jota täällä käytetään kirkkain silmin vittuilu-, päänrääpimis-, ja haukkumistarkoituksissa). Tällä kertaa lähden tarkastelemaan asioita erilaisten kieltojen ja varoitusten sekä ennen kaikkea turvaohjeiden näkökulmasta. Kuunnelkaas näitä:

- sisältää pieniä osia, jotka voivat aiheuttaa tukehtumisen joutuessaan pienen lapsen (alle 3-vuotta) nieluun.

No ok, kolmevuotias tekee asioita tajuamatta niitä, joten toi lienee ihan aiheellinen. Tulee silti mieleen, että tajuiskohan ne sen vanhemmat tota asiaa ilman varotusta, kun ne siellä kaupassa kattoo sitä legopakettia, että voiskohan se meidän Miina-Mannaryyni-Keinokuitu nyt laittaa noita suuhun ja kappas... tossahan se koittaa syödä tota raakaa joulukinkkua pakasteena. Hyvä Miina! Kyllä susta vielä sydän- ja verisuonitautipotilas tulee!

Mutta mites on näiden laita:
- älä laita päätäsi muovipussiin tukehtumisriskin takia
- tärpätti on myrkky, joka juotuna aiheuttaa vakavan hengenvaaran
- älä laita naulaa pistorasiaan
- älä käytä hiustenkuivaajaa kylvyssä (kuka vittu niitä hiuksia siellä haluais kuivata! Eikö niitä siellä just kastella? Saatanan tenho saviaivot! Vittu!)
- mikroaaltouuni ei sovellu kotieläinten (mm. kissojen) kuivaamiseen (NO AIJAA!!!)
- (vuokra-autojen peruutuspeilissä) peilissä näkyvät objektit voivat olla lähempänä kuin miltä näyttävät (ei paskaa herlokki!)
- varo sormia sirkkeliä käyttäessäsi
- kiuas on kuuma, älä polta itseäsi siinä
- älä koita asentaa teräsuojaa moottorisahan käydessä
- ruohonleikkurin kääntämistä kyljelleen käytön aikana kehoitetaan välttämään turvallisuussyistä

Siis WTF, FTW, OMG, LSD ja KGB?!?. Onko nää tyypit tosissaan? Tulis itellekin kohtuu äkkiä mieleen käännellä tota ruohonleikkuria ja kattoa sitä terää, jos sitä ei nimenomaisesti olis kielletty. Ja noita nauloja mulla on tossa joka pistorasian vieressä jo muutenkin. Nyt hei joku järki edes johonkin!

Ei vaan voi olla niin, että noi kaikki varotukset oikeasti on tarpeellisia! Jos näin oikeasti on, niin täytyy olla olemassa joku laki, jota mä en tunne ja joka kieltää SELVÄSTI ja KOVIN RANGAISTUKSIN kaiken mikä etäisestikään viittaa oman järjen käyttämisen vastustamiseen. Vai löytyykö oikeasti joltain sympatiaa sille mummelille, jonka vieraat söivät tämän kissan liharuokana, kun mummeli "vain vähän kuivatteli Masia mikrossa". Vutti! (kuten Pasa näyttävästi erästä ajattelijaa (lähinnä mua, vittu on se tyhmä jätkä) lainasi.)

Siis mä en oo kovasydäminen ihminen tai tarkota, että typeryydestä pitäisi maksaa jotain ekstraveroa tai muuta vastaavaa. Mä vaan tarkotan, että jos kaikista vehkeistä poistettais kaikki varotukset, niin ongelma korjaisi ittensä korkeintaan vuodessa. Paitsi että mulla on siitäkin paha aavistus, kun oon kattonut tota Pasan ja Charlesin viime aikasta dokailua. Ne vielä kännipäissään keksii senkin teorian uudelleen. Mutta kun tota käänteistä evoluutiota miettii, niin melko nopeasti havaitsee, että ihmisrodun säilymisen kannalta olis aika helvetin tärkeää että annettais jengin vaan tukehtua niihin muovipusseihinsa. Menee tää touhu muuten aika helvetin raskaaks.

23 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

OMG LOL ja HÖPSIS KÖPSIS. Ollaan sitä nyt sit taas niin vitun trendikkäitä ja ajan pulssilla imussa, ku pitää tommosii viljellä. Perkele!

Anonyymi kirjoitti...

http://www.darwinawards.com/

tuli vaan mieleen

rossi kirjoitti...

http://bash.org/?4753
xterm: The problem with America is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?

Anonyymi kirjoitti...

Aivan. VITTU.

Ana kirjoitti...

Kai se kolmivuotias osaa jo lukea itse? Jonsei, darwin hoitaa loput.

Anonyymi kirjoitti...

homma noitten kieltojen yms kanssahan on riistäytynyt lopullisesti käsistä...niillä pääsee siitä vanhasta kunnon vastuusta irti - aina kun jotain sattuu niin ihmisellähän on niin vitunmoinen tarve osoittaa sormella jotain toista ja jossainpäin maailmaa sillä tehdään kaikenlisäks ihan vitusti rahaa! Ja niin nuijia juttuja kaiken lisäksi! Kaikkihan tietää yleisimmät esimerkit kuinka yksinkertaisesti kaatamalla kuumaa kahvia syliinsä joku on tehnyt miljoonapotin! Mitä vittua?!
Kai sitä vittu voi sit tehdä mitä vaan jos osaa vaan perustella minkä takia se on jonkun toisen vika..."asiahan on niin että mun vaimon mukana ei tullut käyttöohjetta eikä missään ollut varoitustekstiä siitä että hän voi kuolla kun häntä kuristaa nussiessa, joten käytännössä tämä on hänen vanhempiensa syy ja vaadinkin heiltä 100 miljoonaa korvauksia henkisistä kärsimyksistä sekä vaimon menettämisestä"

Vähän järkee peliin taas! Onneksi tämä trendi ei ihan kaikkialla maailmassa tosin toimi!

Anonyymi kirjoitti...

... NNIIIINPä... paras mitä olen kuullut rapakon takaa tekstin tyyliin " varo; tämäkin auto voi ajaa päällesi" ja "pyörällä ajoon tarvitsee taitoa, ei pysy itsestään pystyssä"... VITTU!

Anonyymi kirjoitti...

Natural selection

Anonyymi kirjoitti...

HAHA! Just näin, ostin siimaleikkurin, jos oikein tulkkasin niin sitä saa heiluttaa alasti, joskin saappaat jalassa, mutta se ei saa olla käynnissä. Muodostakaapa tosta nyt mielikuva kun naapurin setä vetelee munasillaan siimaleikkurilla puskissa, vaikka se ei edes ole käynnissä!

Anonyymi kirjoitti...

Kuten moni muukin on jo kommenteissa ilahduttavasti maailmaan viisastanut, niin saamme tosiaan kiittää näistä "kissaa ei saa kuivata mikrossa" ja "veitsi saattaa viiltää haavan sormeesi jos kosket veitsen terää" käyttökielloista tuota jumalaisen viisasta väkeä, joka asuu rapakon takana. Made in the USA ja niinhän ne jenkit pudottivat Mars-luotaimenkin, kun sekottivat tuumat ja sentit.

Vanhalla mantereella ja uudella mantereella on hienonhieno kulttuuriero. Euroopassa oletetaan, että kun kuluttajalle kerrotaan, mihin käyttöön laite/tarvike/ruoka/whatever on tarkoitettu, ihmiset käyttävät sitä siihen ja ottavat sitten itse vastuun, jos hiusten kuivaaminen vedellä täytetyssä paljussa saikin aikaan kivan afrokampauksen ja uuden tahdin sydämeen.
Jenkeissä taas katsotaan, että ihmisen vaupaus toimia on niin rajaton, että aivoja ei tarvitse käyttää ollenkaan - ja jos joku nyt keksii tunkea perintökalleutensa imurinputkeen ja töpselin seinään, niin tokihan siitä pitää rangaista sitä imurin valmistajaa, jos ei sitä ole erikseen kieltänyt tekemästä.

Anonyymi kirjoitti...

Kirjottakaa siitä että miten jotkut armeijankäyneet nillit kokoajan sotaelokuvaa katsoessaan huomauttaa puutteista. Siis what the fuck, se on vitun elokuva! Mitä jos määki menisin jolleki aukoon että "Ei Harri Pötteri voi lentää autolla ja sitäpaitti eihä sillä oo korttiakaa höhöö, ei hobitteja oo olemassa, Sauron kaatus jos se heiluttas noi isoo vasaraa öhöö, ei nuo oikeasti kehtais leikkiä vammasta (viitaten Idiootit- elokuvaan). On ne sotaelokuvien puutteet tahallisia tai ei niin kaikki Mauri-Pekat, Jari-Mikot, Insestiina-Uusnatsi-Swastikanruusut ja muut armeijasta lomilla olevat neandertaalit VITTU SE TURPA KIINNI!!!

Nimimerkillä Sivari ja helvetin ylpeä siitä!

Anonyymi kirjoitti...

Siisko noihan on kaikki tyhmiä jenkkejä varten jotka haastaa oikeuteen kaikesta mitä ei erikseen pussin kyljessä oo kielletty. Ne kokeilee kaikkea että sais haastettua isot firmat oikeuteen että niiden lapset sais hammasraudat. "Älä käytä tätä jiirisahaa jonglööratessasi kuutta opossumia vasemmalla kädelläsi ja katsoen samalla urheiluruutua".

Anonyymi kirjoitti...

Nimimerkillä Sivari ja helvetin ylpeä siitä!

voi voi...
Sotaelokuvat (toteen perustuvat?) ovat mielestäsi hyvin rinastettavissa Harry Potteriin.

Tiesitkö sivari, että Harry Potter ei ole lähelläkään totta, vaan satua? Vai oletko kenties Ameriikkalainen?

Anonyymi kirjoitti...

kirjoittakaa siitä, kirjoittakaa tästä ja tosta...voi kilinvittu että alkaa risoon tollanen natiseminen mistä täällä pitäis kirjoittaa!!!
Osta se vitun päiväkirja ja kirjoita sinne mitä haluat...Vitun sivari!

Anonyymi kirjoitti...

No voi nillinnillin. Tarkotan tämmöstä että äijältä esim. mossahtaa pää paskaks ja toinen on ihan "Döööö, ei M60-konekiväärillä voi tehä noin, ehkä suomikonepistoolilla (tyypillistä liiottelua oman omanarvontunnon kohentamiseksi) koska jeeenkkiaseet on paskoja." Niin kai ne onki paskoja, mutta näen mieluummin sen pään mossahduksen jos se on hienosti tehty kuin sen että luoti menee vaan siististi läpi. Täytyy huomioida että ne toteenperustuvat sotaelokuvatkin on viihdettä joissa ohjaaja/kirjoittaja ottaa vapauksia joko tyhmyyttään tai tarkoituksellisesti. Jos sotaelokuvan tunnelma perustuu draamaan, fine, mutta jos se on pelkkää aivotonta pullistelua niin sais siinä näkyä jotain siistiä tai jopa koomista/tahattoman koomista.
Pointti on jokatapauksessa se että nillinnillittämiset voi jättää sinne pieniin aivoihinsa (sikäli kun niitä aivoja on jäljellä kun insesti on ollut lisääntymistapana jo viisi sukupolvea) jos elokuva on muuten hyvä. Että silleen.

Anonyymi kirjoitti...

Siis ne varoitukset on laitettu sinne paketteihin ja muihin sen takia, että me asiakkaat ei haasteta yhtiöitä oikeuteen... miettikää vaikka ameriikkaaa: "Älä kuivaa kissaa mikrossa"

Anonyymi kirjoitti...

Enpä lukassut noita edellisiä kommentteja... joku oli kerennyt jo asiasta huomauttamaan.

Anonyymi kirjoitti...

haha, bash.org rip-off.

Anonyymi kirjoitti...

Noi varotukset on idiootti Amerikkalaisia varten ko muuten ne tekee jotain noin vitun tyhmää ja haastaa sen yhtiön oikeuteen.

Anonyymi kirjoitti...

VITTUSAATANA! Inkkareiden pitäs perkele haastaa ameriikkalaiset oikeuteen varottamatta jättämisestä; "mortonki, myö ollaan haista-vittu-uudis-perkele-porukkaa ja tultiin tänne ja ajateltiin samaan konkurssiin raiskata akkanne, tappaa muksunne ja vallata tän teidän haistakaa-perse-mantereenne!

Anonyymi kirjoitti...

Tällä kertaa olis varoitus ollu aiheellinen ennen ku tätä blogia erehdyin lukemaan. VITTU MITÄ PASKAA!!!

Sami Rautiainen kirjoitti...

Eurooppa ja sitä kautta Suomi Amerikkalaistuu. Ikävä sinänsä. Pidän enemmän siitä, että Euroopassa oletetaan, että ihmisellä on olemassa maalaisjärkeä. (Olipahan lauserakennetta kerrassaan.)

Olen itsekin sen kannalla, että ylimääräiset ohjeistukset pois ja jos jostakusta tuntuu siltä, että tulisi työntää ruuvimeisseli penikseensä, niin sen kun. Muttä älä sitten itke ruuvimeisselin valmistajalle.

Kirjoitin itsekin vähän aikaa sitten aihetta sivuten:
http://frogthroat.blogspot.com/2007/06/problems-wont-vanish-if-you-outlaw-them.html

Anonyymi kirjoitti...

Ja se ongelman perimmäinen syyhän on jenkkiläisten common law-järjestelmä, jonka varjolla ihan kaikesta voidaan vetää ihmisiä oikeuteen. Laki kun muodostuu oikeuden tuomioiden perusteella, ei etukäteen määriteltynä, niin kuin esim. Suomessa.

Sitten me joudutaan kärsimään siitä paskasta, kun jotkut älykääpiöt laittaa ne varotukset varmuuden vuoksi myös suomessa myytäviin tuotteisiin. Ah ja voih.