torstai 31. maaliskuuta 2011

Kusipäät kiekon perässä

"HIFK-Jokerit-jääkiekkopeli pelattiin eilen ja ei kiinnosta hevon vittua, miten se paska päättyi. Kuljin valitettavasti ko. kiekko- ja myötähäpeän keskuksen ohitse nähden erinäisiä kusipäitä kantaen tunnuksia omasta idioottimaisuudestaan. Yks isokin dirikka siellä näytti kävelevän huivi kaulassa. Tai iso ja iso, puoltoistametrinen talliainen se oli. Liukasteli vaan alas mäkeä. Toivottavasti kuoli. Eilen ehkä pelattiin muitakin pelejä ja lajeja, mutta yllättäen ne kiinnostavat jopa tätäkin paskaa vähemmän."

Kattokaa nyt, mitä vittua mä kirjotin toissapäivänä. Keitti niin helvetisti, ettei jaksanu lässyttää totakaan loppuun ja olis ollu vitun hyvä, etten sitä nytkään tekis.

On muuten todella kiusallista hengata sellasen tyypin kanssa, joka on urheilusta, etenkin joukkuesellaisesta, todella mehuissaan. Vähän ku hengais jatkuvasti tyyppien kanssa, joilla on pieni muna. Hommassa ei varsinaisesti olis mitään ongelmaa, ellei sitä PERKELE VIEKÖÖN OLIS JOKA HETKI PAKKO MUISTUTELLA.

Vittu jyppi sitä ja lukko tätä. Aivan vitun sama. Ja kiusallisinta kaikessa on se, että ketään ei ole niin helppo lyödä vyön alle (tai ylle, aivan sama mihin noita pellejä mottaa) kuin jääkiekkofaneja. Koittakaas seuraavaks jotain seuraavista:

"Kyllä hävettäis tällä kaudella olla [sun joukkue] kannattaja."
"Kyllä mä muuten kiekkoa voisin kattoa, mutta se säälittävä [sun joukkue] pilaa koko liigan."

KYLLÄ HÄVETTÄIS OLLA VITTU MINKÄ TAHANSA PASKAJOUKKUEEN KANNATTAJA MILLÄ TAHANSA KAUDELLA!!!! PALATKAA JO SIIS SIELTÄ JÄÄKAUDELTANNE NYKYAIKAAN JA LOPETTAKAA TOI MUNATON ININÄNNE!!!!

Puuh... no, yllämainitut aivan vitun huonot esimerkit kertovat kiusallisen tarkasti sen, että aivan millä tahansa puolipuuvillaisella heitolla saa keikkopellet kauhun valtaan. Ikään ku olis mitään merkitystä sillä, missä järjestyksessä 20 Suomen paskinta joukkuetta minä tahansa ajan hetkenä olis.

Myös jalkapalloilijat, painijat ja hiihtäjät voi hiihtää, painia tai jalkapalloilla ittensä vittuun.

P.S. Joo ei oo SM-liigassa kahtakymmentä joukkuetta, mutta jos toi oli eka mieleen tuleva kommentti, niin JÄIKÖHÄN JOKU KOHTA NYT YMMÄRTÄMÄTTÄ!!!!????

15 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onneksi olkoon, olet juuri nolannut itsesi :D

Anonyymi kirjoitti...

Asiaa!

Anonyymi kirjoitti...

mua vituttaa ihmiset jotka ei seuraa jääkiekkoa ja purkavat sitä turhautuneisuuttaan sitten kyberavaruudessa idioottimaisiin blogiviesteihin. JÄIKÖ NYT JOKU VITUN KOHTA YMMÄRTÄMÄTTÄ VITUN HOMO?!?!

Anonyymi kirjoitti...

Olkaa nyt oikeesti jo hiljaa =D Pasa ja Atpo sanoo asiat kuten ne ovat ja jos se ei kiinnosta, painukaa vittuun tältä sivustolta.

Eniten MUA vituttaa näsäviisaat kommentoijat...

Hei, arvon Pasa ja Atpo, jos te aiotte haukkua kotiäidit kuten lupasitte tossa aiemmin, muistakaa nämä:

- Vaatteiden tilailu Me&I-liikkeistä ja Henkkamaukasta
- vauvojensa kakan koostumuksesta puhuminen Facebookissa
- joka paikan tukkiminen tuplarattailla
- huolittelemattomuus

Ookoo, tiedän, olen äiti itsekin =D En itsekäs sellainen.

susiponi kirjoitti...

-Jonna sanoi...

Asiaa!

1. huhtikuuta 2011 8.39

Anonyymi kirjoitti...

kertokaa veljet siitä miltä pillu livenä näyttää? vai muistatteko siitä mitään kun synnyitte?

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos, sain vihdoinkin naurut tällekin päivälle!

Mitä jos itse lopettaisit ton munattoman ininän, hommaisit pari kaverii, kävisit suihkus ja saatana astuisit päivänvaloo etkä avautuis blogeihin arkipäiväsist asioist? En tiedä, toisaalta kyl muaki vituttais jos mul ei olis kavereita jolle purkaa pahaa oloa. Siinä tapauksessa varmaan minäkin olisin luuserinörtti joka avautuu blogeihin.. Elä sä vaa virtuaalimaailmas äläkä jaksa avautua normaaleista asioista. Hohhoijaa mitä puuhastelua taas...

Anonyymi kirjoitti...

Kirjanne mukaan Post Scriptumin käyttö aiheuttaa vitutusta. (Niin myös tämän kommentin anonyymius). No ei siinä, varmasti myös tämmönen joutavanpäivänen saivartelu. Jatkakaa samaan malliin, vaikka mitä vittua te siihen minun lupaa tarvitte.

Anonyymi kirjoitti...

Tälläistäkin paskaa on näköjään olemassa.

Anonyymi kirjoitti...

Jaaha, taas yksi urheilua ja urheilijoita vihaava yksilö; varmaan joku hoppahousu tai liimanimppaaja, joka jo koulussa itki ja kiroili kentän laidalla, koska omat urheilusuoritukset ja muuvit oli suunnilleen yhtä räjähtävän nopeita, kun sen maailman lihavimman ihmisen, joka painoi muistaakseni n. 480 kg. Tai sit vartalo ei vaan ymmärrä, mitä pää yrittää sille sanoa. Tekstin perusteella veikkaisin jälkimmäistä. Tällainen ihminen törmäilee kaupoissa ja pihalla aina toisiin(joka on tietysti toisten vika), kompastuu rappusissa(se on rappusten vika), yrittää ylöspäin alaspäin kulkevilla liukuportailla ja päinvastoin(ja se on vittu liukuportaiden vika).
Ja onhan se sitten vitun raskasta ja ihan mission impossible, kun joukkueurheilussa pitäisi perkele ottaa muutkin huomioon. Vittu, siinähän voi joutua jopa joustamaan ja elämään muiden kanssa. Ymmärrettävä kanta ihmiseltä, jonka koko liikunta koostuu todennäköisesti vain nopeista ranneliikkeistä monitorin edessä, enkä puhu nyt kirjoittamisesta.

Anonyymi kirjoitti...

Joo, onhan nämä tekstit kyllä aivan perseestä. En varmasti tule takaisin. Mutta on tämä viimeisenä nyyhkyttävä tosimieskin kertakaikkisen huvittava:)

raimo kirjoitti...

Haha naurattaa nää anonyymiurpot jotka dissaa pasa & atpoa ja vituttaa kyllä myös. No provosointihan pasan ja atpon tarkotus osittain onkin. Vois ees yrittää jtn tasoo nää urheilujengiliigafriikit. Tai vaan tukehtua niihin kiekkoihin ja palloihin.

Anonyymi kirjoitti...

Oletpa hyvä kirolilemaan ja käyttämään rumia sanoja. Olet varmaan ylpeä siitä.

Terveisin, kukkahattutäti

Anonyymi kirjoitti...

pillua näkee jallunkin kautta :P

Anonyymi kirjoitti...

Ei vituta, mutta mielenkiinnolla odotan tämän teoksen julkaisua kyllä, että voisin taas jälleen kerran vittuilla tähän niin että helähtää :P Jatkakaa vain samaa rataa. Kaikkia vituttaa, mutta suurinosa ihmisistä ei vaan kehtaa myöntää sitä, että vituttaa :PP