tiistai 25. tammikuuta 2011

Pop-legendan kuolema

Kuolleille ei saisi irvailla, sanotaan. No haistakoot tällä kertaa vittu, sillä julkisuuden pellejen yksityisyyden suoja on kuin venäläinen mersu. Ei hevon vitun hajua, millainen se on. Joka tapauksessa, näin hiljattain jonkun mainoksen jossa elosteltiin jollain Kari Tapion uudella levyllä ja "in memoriam":kin siihen oli saatu. Vähän yllätyksellisesti oikein kirjoitettuna.

Ensinnäkin, kuka vittu käyttää latinaa ja mitä vitun asiaa ajaakseen? TÄH?!? Tääkö on ajatuksenjuoksu: "hmm... ei vittu oo mi-tään sanottavaa... jotain olis tärkee kyl keksiä. Hei, latinan sanontakirja kehiin ja itteäni nolaamaan!"? Luultavasti, sillä onhan pölyttyneellä paskakielellä brassailu huomattavan säälittävää!

Ja takaisin: milläs vitun ansioilla Kari Tapiosta tuli kuolemansa jälkeen kaikkien pop-jumalten oikea ja vasen käsi? Aivan, EI YHTÄÄN MILLÄÄN! Juoppo vaan sattui heittämään henkensä otolliseen aikaan ja media hoiti loput.

Mutta tää ongelma ei todellakaan esiinny vaan tässä tapauksessa (Kari Tapio, in memoriam ja R.I.P.). Ei, vaan näitä helvetin pillipiipareita putoilee muutama vuodessa ja aina yhtäkkiä ollaan jeesustelemassa, miten just tää kulmakunnan uuvatti oli merkittävin taiteilija ja lapsinero vielä kolmevitosenakin. ANTAKAA NIIDEN RAAKKIEN VAAN OLLA KUOLLEITA!!! Ne oli paskoja eläessään, joten voitaisko vain antaa niiden olla sitä myös kuollessaan? Ja tää koskee sitten Aleksis Kiveäkin. Perkele, mitä paskaa.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oliko tässä kyseessä blogistien hetken suonenveto vai onko näitä tilityksiä luvassa jatkossakin? Eipä sillä, taso näyttäisi olevan sama kuin ennekin...

Anonyymi kirjoitti...

Jari Tapio oli paskaa..

Saara kirjoitti...

Eniten isosti ei vituta Kirka, mutta tämä postaukseni on paska: http://haalaritnurinkurin.blogspot.com/2010/10/kirka-saatana.html

Anonyymi kirjoitti...

sä olet täys paska