perjantai 27. kesäkuuta 2008

Jos edes yksi

Mitä luulette vittupäät, kiinnostaako mua tällä hetkellä mikään? Luulkaa ääneti ja arvatkaa syy. No joka vitun tapauksessa, hylkään toisen projektin hetkeksi sen takia, että kerron teille Skandinavian tän hetken vittunaamaisimmasta tyypistä:

Täällähän on monesti arvuuteltu mun ja Pasan koulutusta ja melko usein päädytty totuuden polulle arvailemalla, ettei sitä kovin paljoa ole. Myös ikää on paikallistettu jonnekin Harry Potterin ja finnien väliin. Koska enemmistö harvoin on väärässä, päätin paikata asiaa ja mennä koulutukseen.

Kokonaisuus oli yhtä vittua, mutta veden iski suoniin erään "kouluttajan" aloitus- ja lopetuspuheenvuorot:

"Mut on pyydetty puhumaan tästä ja tästä asiasta, vaikka en nyt tiedä, oonko paras tästä teille kertomaan..."

Jotain merkityksetöntä skeidaa, jota ko. ihminen luultavasti ei ollut oikea ihminen meille kertomaan. Ei siksi, että puhuja olisi ollut paska tai tietämätön, vaan siksi, että puhuja oli paska JA tietämätön.

"...tässä tää nyt oli ja jos yksikin teistä tietää tästä asiasta enemmän kuin tullessaan tänne, niin minä olen tyytyväinen."

Siis hetkinen. Kelataanpa nyt 10 sekuntia taaksepäin. Säkö just sanoit, että jos yksikin kuulijoista oppi jotakin... niin sä oot tyytyväinen? No tuota... mitäs oot mieltä NIISTÄ 49:STÄ MUUSTA, JOIDEN AIKAA JUST TUHLASIT KOLMEVARTTIA TOLLA SUMUISELLA PASKALLA!?!

Piti oikein haukkoa henkeä ja taas kerrata mielessäni vanhaa johtolausetta "kansaa ei koskaan voi aliarvioida tarpeeksi". Ja siellä mä olin aliarvioimassa tätä luennoitsijaa ja kuin tuore turska, mäjähti kasvoilleni tietoisuus siitä, etten ollut aliarvioinut kylliksi.

SUNKO MIELESTÄ ON SIIS IHAN OK HUKATA 98% AIKAA SIKS, ETTÄ TOI YKS VAAHTOLEUKAINEN PELTIOTSA SAIS TÄSTÄ PASKASTA JOTAIN UUTTA!!! Voi vitun vittu. Jos tätä paskaa nyt joku jossain vielä lukee, niin alkakaahan aliarvioida meitä sen verran perusteellisesti, ettei koulutuksetkaan enää auta. Vittu!

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

lol, no sehän oli kivaa ^^

mutta juu, jos puhutaan teidän aliarvioimisesta niin mun mielestä... ää, helvetti.. kaikkien mielestä teitä ei olla tämän blogin kommenttiosassa kertaakaan aliarvioitu onnistuneesti. kaikki haukut ovat olleet liian kilttejä. aivan, ne joita te olette sitten lievä puna poskilla lukeneet ja olleet iha "älkää ny meidän takia pidätelkö..." jonka jälkeen olette menneet harrastamaan vihaista perseseksiä ja puhumaan kultaisista noutajista, anaaliverestä ja asuntolainasta.

Anonyymi kirjoitti...

"...ja eihän teitä oikeastaan edes kiinnosta olla tällä tunnilla."

Anonyymi kirjoitti...

Kaikki erilaisia, siinä se ihmisten rikkaus onkin! Kelpaisiko teille sitten joku täydellinen robottiope. Tuskin olisitte siihenkään tyytyväisiä. Vaikka se olis kehitetty just tasan teitin vaatimuksienne mukai seksi.

Anonyymi kirjoitti...

Ootte parhaita, jatkakaa samaan malliin!!! Älkääkä vittuakaan välittäkö noist vineejistä, ku ne on vaan elämättömiä suppeita pillupäitä. Mahtavaa ku tuli pitkästä aikaa kirjotusta, oli jo ikävä.

Anonyymi kirjoitti...

Oon purru jo pidemmän aikaa tätä kommenttia ja yrittäny olla sanomatta, mutta on tällä blogilla hieman taso laskenu. Jos ei päästä vanhalle tasolle (vai onkohan mulla vaatimukset nousseet?), niin pitänee lopetella lukeminen. Katellaan nyt vielä jonku aikaa...

oonbest kirjoitti...

En tajunnut.

Anonyymi kirjoitti...

niinpä et tajunnukaa, sit nää pasa ja atpo o kans ihan homoja ne kävi eilenki käsi kädesä sielä prismasa voi mään vähä ku ne on gay

Anonyymi kirjoitti...

Koskaan ei voi olla liian gay

Anonyymi kirjoitti...

Vai epäillään teidän koulutustasoa! Ensimmäistä kertaa blogia lukiessani kiinnitin huomiota nimenomaan teidän mm. kieliopillisesti korkeatasoiseen tekstiin. Se on nimittäin niin, että suomenkielen mukainen pilkutus tulee huomatuksi, vaikka koettaisi vähäsen piilottaa sinne CAPS LOCKIN taa! ;)