tiistai 16. syyskuuta 2008

Tampereella kuoli juoppo

Otsikon luettuaan jokainen terve ihminen ajattelee, että "mitäpä sitten", "ketä kiinnostaa" tai näiden jonkinlaista kekseliästä variaatiota, kuten EVVK. Ammattini puolesta ajattelen itse "EVK", eniten vituttaa kaikki. HELVETIN HAISEVAT DENSOT JA ENNEN KAIKKEA NIIDEN PERÄÄN ITKEVÄT VARAJEESUKSET!

Jos olet runkkaillut viime päivät tynnyrissä etkä nyt tiedä, mistä puhutaan, niin ei se mitään. Jatka harrastustasi. Muut voivat kerrata homman vaikkapa tästä:
http://www.aamulehti.fi/uutiset/pirkanmaa/104960.shtml

Jos lanttaa napaansa tarpeeksi kauan pakkasnestettä, kuolee. Tämä on osoitus siitä, että maailmassa on vielä joku asia oikein. SEN SIJAAN SE, ETTÄ NOITA KEMISTEJÄ PITÄISI JONKUN PELASTELLA PÄIVÄTÖIKSEEN, EI TODELLAKAAN OLE OIKEIN! VITTU! VITTU! VITTU!

"On todella törkeää jättää ihminen nääntymään kadun viereen oli sitten missä kunnossa tahansa. sehän on rikos jättää avuntarpeessa oleva huomiotta. tarkemmin sanoen lähelle ei tarvitse mennä mutta edes hälyttää apua ja miltei jokaisella on kännykkä ja käsittääkseni hätänumeroon soittaminen on ilmaista. Häpeän sydämestäni niiden ohikulkijoiden takia jotka ohittivat näinkin näkyvällä paikalla olleen miehen ja toivon että omatunto kolkuttaisi."
- hanna

Hei hanna (sic). ON TODELLA TÖRKEÄÄ, ETTÄ KUKA TAHANSA PELLE SAA KIRJOITELLA INTERNETIN TÄYTEEN TUOLLAISTA PASKAA!!! Väännetäänpä rautakangesta:

a) Noilla(kin) mestoilla makailee jatkuvasti lasol-lasseja naama turpeessa. Mitäpä jos itse menisit sinne päivystämään kolmessa vuorossa ja soittelemaan apua, ettei tarvitsisi hävetä?

b) Käsittääkseni pakkasnesteen juonti on oma valinta. Joten on kohtuu varmaa, että jos tuollaista jeesaa, niin ainoastaan varmistaa, että se on entistä nopeammin hakenut shelliltä uuden pänikän ja on seuraavan ohikulkijan edessä makaamassa!

c) Ainoa ongelma tässä on se, että noi pakkas- sun muut nesteet eivät ole kunnolla myrkyllisiä! RATKEAISI MONI ONGELMA KERRALLA!

Helvetti. Antakaa luonnonvalinnan tapahtua!

30 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

no ny täsä on se entisajan meeeninkih *pyyhkäisee kyyneleen silmäkulmasta* voi että mä olen ylpee teistä! eniten vuatuttaa kaikki!

-einari sorvisto,denso

Anonyymi kirjoitti...

Vitun harmi ettei omalle kohdalle satu sammunutta spukea. Mä vittu valelisin sen bensalla ja tuikkaisin tuleen. Kyllä se vittupää siihen heräisi ja video youtubiin. Hyvä meno.

Ana kirjoitti...

Onko tästä tulossa asiablogi? Oli ainakin aika asiallinen tekstinpätkä. Pahoittelen!

Anonyymi kirjoitti...

Tämä on pöyristyttävää tekstiä! Tuollaisen kirjoittelusta pitäisi saada linnaa! Eikö yhtään hävetä?!

Anonyymi kirjoitti...

Ei hävetä. Ja haista vittu saatanan syyläperse.

Anonyymi kirjoitti...

Vitun paska spurgu, ei kestänyt paria hömsyä jäähdytysnestettä. Ja vittu sitä oli vielä LANTRATTU.(lehtijuttuun viitaten)

Anonyymi kirjoitti...

VITTU! Mitä uutta!

Joko vuosi tuosta samaisesta ojasta ongitaan muutama "ammattilainen" joka on sattunut lopettanut tuon tärkeän elintoiminnon jota hengittämiseksi kutsutaan.

EVK henkiset läskit joidenka etunimi päättyy Y -kirjaimeen.

49vuotias veteraani rantojenmiesten liigassa. Ainakaan ei menetetty valtion taloutta positiivisesti mullistavaa veronmaksajaa.

Ohikulkijat olisivat tietysti voineet soittaa puhtaanpitoon mutta ongelmajätteethän poltetaan ekokemillä.

: runQ :

Anonyymi kirjoitti...

ASIAA!!
Pitkästä aikaa.

Anonyymi kirjoitti...

"Ei hävetä. Ja haista vittu saatanan syyläperse."

Syyte kunnianloukkauksesta, ole hyvä. Pasa ja Atpokin voivat olla varmoja että joutuvat vielä lain eteen.

Pasa kirjoitti...

Heippa anonyymi.

Aluksi voit haistaa vittu. Myös lopuksi voit haistaa vittu, mutta ei kuitenkaan mennä asioiden edelle.

Tiesithän, että kunnianloukkaus vaatisi sen, että olisi olemassa joku kunnia, jota loukata. Valitettavasti tässä blogissa ei ole ainakaan vielä käsitelty sellaisia tyyppejä, joilla moinen olisi. Palataan asiaan, jos tilanne muuttuu.

Vittumaisin terveisin,
Pasa

Anonyymi kirjoitti...

Ai saatana, että oli hyvä teksti!

Ja toi nillittäjä hippi voi mennä tekemään pinaattikeittonsa muualle. Vittuako lukee tätä, jos tulee paska mieli. Idiootti.

Anonyymi kirjoitti...

"Syyte kunnianloukkauksesta, ole hyvä. Pasa ja Atpokin voivat olla varmoja että joutuvat vielä lain eteen."

Juu, siitä vaan tekemään poliisi-sedille ilmoitusta: "Yhyy, kirjoittelin netissä anonyyminä ja joku toinen anonyymi vastasi ilkeästi. Kunnianloukkaus!"

Sitten voit nostaa syytteen vielä niitä niitä poliisejakin vastaan, jotka nauraa sut sieltä pihalle.

Idiootti.

Anonyymi kirjoitti...

Edelliselle:

Ihan kuin en voisi pyytää poliisia tutkimaan asiaa, eiköhän sieltä se IPkin löydy. Kannattaa varautua poliisin visiittiin lähiaikoina.

Pasalle:

Sinä et pääse pälkähästä tuollaisilla liberaaleilla sanakäänteillä. Vitun haistattamisesta saat vielä sinäkin kansankiihottamisen lisäksi kunnianloukkaussyytteen. Onneksi olkoon

Anonyymi kirjoitti...

ya'll niggas postin' on a troll thread

Anonyymi kirjoitti...

voi vittu mikä AASI!!

Anonyymi kirjoitti...

Edelliselle:

Taisi mennä huonot housuun, vai mitä? Kannatti taas panetella toisia. Ehkä opit kunnioittamaan vähemposaisia kun sinut heitetään putkaan raiskaajien ja muiden ateistien kanssa.

Rauha hänen sielulleen, olisipa hän saanut tilaisuuden..

Anonyymi kirjoitti...

juu-u, se semmoinen "anonyymi" kunnianloukkaus oliskin melkoinen keksintö!
Ja miettikää, että oikein ateistien kanssa joutuisi samaan putkaan, siinäpä vasta kestämistä olisikin! Se saattais jopa olla paasaamatta omista uskonnoistaan...todeeella kauhea ajatus!!
Liekö tämä "loukattu" anonyymi olla näitä märkäkorviä jotka kurvailee liikenteessä ne helvetin kalan merkit takalaudassa?? Ja minkähän helvetin takia se merkki pitää sinne edes liimata...lähinnä toimii paskan kuskin merkkinä ja oikein pyytää takana tulevaa ohittamaan, jotta pääsee saman vuoden aikana perille!!

Anonyymi kirjoitti...

vooooi ny vittu!

"Taisi mennä huonot housuun, vai mitä?"

Tohon on pakko heittää perus teinikommentti:

Harmi ettei faijallas aikoinaan menny huonot housuun, vai mitä!!!

Anonyymi kirjoitti...

Ei vittu mitä pellejä täällä on taas kommentoimassa. Suomessa saa kyllä kirjoittaa aika paljon henkilökohtaisempia loukkauksia kuin "Haista vittu" ennenkuin täyttää kunnianloukkauksen määritelmän.

Niin ja Pasa ja Atpo: Pitkästä aikaa hyvää tekstiä. Oli jopa mukava lukea ku pasalla kiehuu.

Anonyymi kirjoitti...

Kalanartut (a.k.a christianfuckingpussies) haluavat antaa toisen mahdollisuuden heidät perseraiskanneelle ateistille?
Onneksi sentään hipit pääsevät helpolla putkassa, sillä ei paskastatäyttyneitä persreiättömiä viitti edes panna. Paitsi puukolla.

"Vitun haistattamisesta saat vielä sinäkin kansankiihottamisen lisäksi kunnianloukkaussyytteen."

Terveisiä perseestä, persreikä.

Eihän tämän paradoksaalisempaa lausetta löydä edes itse paavin puheesta. Kyllähä sitä kansa kiihottuu ku ei ole pyhän selibaatin takia ilolihaan koskenu 26 vuoteen. Harmitteli vaa ku ei ketää kiinnostanu mennä naimisii tuollasen paskaajauhavan klovnin kanssa. Pillu tikun päässä (aka kansankiihotus) on palvelus ihmiskunnalle. Ehkä saadaan ratkasu Suomen työpula-ongelmaan.

Aivopestyn apinan kirjalla perseensä pyyhkiminen ei ole kunnianloukkaus. Sehän pelastaa maailman ko laitetaan nämä eniten maailmassa painetut satukirjat hyötykäyttöön.
Miettikää sitä markkinarakoa (prostituoitua).

Vitusti terkkuja kaikille vaa

Anonyymi kirjoitti...

Kuljen tuon uutisessa mainitun densopesän ohi parin viikon välein, ja lähes joka kerta sielä makaa joku sammuneena maassa. Pitäisikö siinä pysähtyä soittamaan hätänumeroon joka kerta vai?

Anonyymi kirjoitti...

haha hey viherpiiperö paskahuora joka huutelet niitä kunnianloukkaus juttuja. ilmota mustaki pollareille oon tällähetkellä lomautuksella töistä ni tulis ees jotain äksönii elämään ku pääsis kyttikselle.

oikeesti idiotti luulekko et poliiseja kiinnostaa vittuaka ruveta lukee näitä kommentteja. koska kukaan ei oo uhkaillu tai uhannu sun turvallisuutta. "vaikee uhata ku sä et ees tiä kuka vittu mä oon". joten ilmota poliiseille ja haasta oikeuteen hmm mä haukun sua paskahuoraks ja huoranperseeks. olit mies tai nainen ei kiinnosta raastuvassa nähää. PELLE

Anonyymi kirjoitti...

'ON TODELLA TÖRKEÄÄ, ETTÄ KUKA TAHANSA PELLE SAA KIRJOITELLA INTERNETIN TÄYTEEN TUOLLAISTA PASKAA!!' sinäpä sen sanoit :D

Anonyymi kirjoitti...

Eniten vituttaa ihmiset, joilla vastuu ihmisistä loppuu omaan napaan. Poliisisetähän se noita pois korjailee. Ja sosiaalitäti pistää lyhyelle selviämislomalle. Ja minä maksan siitä hyvästä ylpeästi aivan vitusti veroja (takuuvarmasti enemmän kuin kukaan runkkari teistä!) - vaikka katko olis jo kymmenes. Että haistakaa vittu vaan kaikki vastuunpakoilijat ja kivien heittelijät - toivottavasti joku kerta osuu omalle kohdalle OIKEIN VITTU KUNNOLLA!

Anonyymi kirjoitti...

Pahoin pelkään, että jos satunnainen ohikulkija olisi jokaiselle katuojassa makaavalle spurgulle aina ambulanssia soittamassa, ei tietyillä alueilla taitaisi ambulanssimiehillä mitään muuta tekemistä ollakaan kuin vierailla heidän luonaan harva se vartti... Kylmältähän se kuulostaa, mutta tunnetusti niitä ei voi auttaa, ketkä eivät apua halua. Siksi nuo tilanteiden vakavuudet joutuu jokainen punnitsemaan aina oman harkintakykynsä mukaan.

Ukala kirjoitti...

Ongelmahan tässä on se, että ne spuget eivät onnistu itseään juomaan hengiltä vaikka kuinka yrittävät, vaan ovat jatkuvasti vuodesta toisen meidän kaikkien, poliisin, sosiaalihuollon, terveydenhuollon (yhtä ainehuuruista lennätettiin just kymmenettä kertaa teholle taas kerran verorahoilla uudelleenkäynnistettäväksi) vaivana ja riemuna. Ja kun päästään sairaalasta niin suunnataan samantein alkoon. Helkkarin amatöörit, hoitaisivat sitten homman loppuun! Vittu.

Anonyymi kirjoitti...

pitaa tarkistaa:)

kasper.joonatan kirjoitti...

Haista vittu!

Todellakin heitteillejättö on rikos.

En voi ymmärtää miten joku voi muka toivoa jonkun kuolemaa.. ja jos tää on vitsi niin vitun paska sellainen.

Eniten vituttaa paskat vitsit.

Anonyymi kirjoitti...

Ketään ei saisi jättää kadulle kitumaan, vaan vaivautuisi edes elonmerkit katsomaan ja soittamaan ambulanssille.

Muttah, kunnianloukkauslässynlässyn tankoperseelle terveisiä: opettele erottamaan satiirinen teksti. Toiseksi, miten kunniaasi on voitu loukata, kun kukaan ei edes tiedä kuka olet, mitä teet ja mistä syystä ansaitsisit ylipäätänsä kunniaa. Eri asia olisi jos Aaapo vai mikä sen nimi nyt oli, kirjoittelisi täällä jostain politiikosta tai julkisuuden henkilöstä erittäin loukkaavaan sävyyn. Joko olet todellakin tankoperse tai onnistunut trolli.

Postaus on vanha, mutta ilmaisempahan mielipiteeni silti.

Anonyymi kirjoitti...

Joo, oma valintahan se paskan eli pakkasnesteen juominen on. Lähtisivät edes kerralla pois niin ei jää veronmaksajien harteille moiset säkit; ihan kuin ei olisi jo riittävästi velkaa mm. Kreikan ja Espanjan muodossa.

Ja mitä "kasper.joonatan"-herran tekstiin tulee: jätkä on hyvä ja menee päivystämään sinne ojanpohjan lähelle jossa feilaajadensot viihtyvät. Idiootti :D